DE KOFFIE WINKEL.com Reviews 13

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

In de fysieke winkel goede uitleg gehad…

In de fysieke winkel goede uitleg gehad en kon het showroommodel meenemen omdat er geen voorraad meer was en een dag zonder koffie is ook niet alles. Perfecte service en de fysieke winkel is zeker een aanrader.

20 December 2025

Goeie service!

Ik heb hier een Jura S8 besteld met een kopjesverwarmer en een melkkoeler. Ik kreeg binnen een week een enorme doos via DHL thuisbezorgd waarin de producten stevig waren verpakt en afgevuld met gerecyclede kartonnen flakes.
De after-sales is dik in orde: fabriek-af was er een verkeerde communicatiemodule meegeleverd zodat de S8 niet kon communiceren met de melkkoeler. Na een mailtje werd dit snel opgelost en werd de juiste module gestuurd. Alles werkt nu naar wens.

18 November 2025

Goede informatie voor aanschaf Jura E8

Ik wilde mijn d,longhi koffieautomaat vervangen voor een Jura E8 , veel over gelezen. Zo ook bij de Koffiewinkel, de informatie die ik daar vond sprak mij aan omdat deze ook zeer volledig is. Ik heb daar mijn nieuwe Jura E8 (ec) aangekocht, nette prijs . De nieuwe E8 is weer een stuk hoger in prijs en ik heb nix met smaakjes in de koffie dus de keuze is dan snel gemaakt. Jura maakt waar wat ze zeggen, heerlijke koffie en een zeer goede schuimlaag op de cappuccino en geen herrie meer tijdens het maken hiervan. De aflevering was met drie dagen prima en keurig verpakt.

30 October 2025
Rated 5 out of 5 stars

Het geleverde apparaat was helaas ondeugdelijk.

Het geleverde apparaat bleek helaas bij gebruikname ondeugdelijk. Koffiewinkel.com nam mijn klacht in het weekend erg serieus. Duidelijke communicatie met directe actie. Ze stuurden meteen een nieuw apparaat. Die had ik nog eerder in huis, voordat ik de oude kon terugsturen.

17 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Had een koffiemolen besteld en deze…

Had een koffiemolen besteld en deze hadden ze niet op voorraad blijkbaar, ik had de klantenservice gebeld en ik ben vriendelijk te woord gestaan door een vriendelijke meneer die mij garandeerde dat het dinsdag geleverd zou worden. Ik heb mijn koffiemolen uiteraard dinsdag ontvangen en ik ben er heel erg blij mee. Top winkel!

17 July 2024

Uitstekende nazorg klantenservice

Onze levering was niet volledig. Volgens de pakbon 2 verpakkingen geleverd echter in het pakket maar 1 verpakking. De koffiewinkel gemaild en binnen een paar uur een antwoord dat het opgelost werd. De volgende dag de nalevering van de ontbrekende verpakking.

11 December 2023
Rated 5 out of 5 stars

De Koffiewinkel stuurt extra pakket !

Koffie besteld bij De Koffie Winkel te Haren. Door miscommunicatie met de vervoerder liep de ontvangst van de bestelling uit. Maar De Koffie Winkel te Haren stuurde ons een tweede, “overlevingspakket”, met daarin heerlijke koffie-pakken en dito chocolade. Het pakket werd vanmorgen keurig bezorgd door UPS !
Super attent !

28 August 2023

Top service

In eerste instantie een Jura S8 ontvangen en deze open gemaakt in mijn huis in Spanje. Machine gaf error 2. Dit is perfect opgelost door De Koffiewinkel door een nieuwe machine naar Spanje te sturen en ik kon de oude retour sturen. Alles keurig afgewikkeld.
Bedankt

23 June 2023

Fijne persoonlijke benadering

Vandaag is de nieuwe Jura bij mijn ouders afgeleverd voor hun 40 jarig huwelijksjubileum. Aller vriendelijkst en deskundig ben ik te woord gestaan aan de telefoon. Ook per mail keurige en snelle reacties.
Mooi verpakt en samen met een koffiepakket is de Jura afgeleverd, was geheel gebruiksklaar en ingesteld.
Ik kan u de Koffiewinkel van harte aanbevelen! Waar andere zaken het laten afweten staat deze zaak WEL voor u klaar! Super!

19 December 2015
Rated 4 out of 5 stars

Een prettige website

Ik was op zoek naar materialen voor mijn Jura. Via de website eenvoudig te vinden. De informatie is helder.
Niet helemaal duidelijk was of de producten op voorraad zijn en dus direct zouden worden verzonden. Het verzendbericht heb ik niet ontvangen.
Na een mail is meteen contact met mij opgenomen.
Ook deze service is dus prima in orde.
Gelet op deze eerste ervaring zal ik zeker vaker bij deze winkel bestellen.

4 November 2015

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look