Deltaglasvezel Reviews 12

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb een brief geschreven op…

Ik heb een brief geschreven op 24-11-2025 en zou binnen 30 dagen bericht krijgen nog steeds niets gehoord zie brief- Goedemiddag Delta tv en internet,
Ikheb een klacht op 15-11-2025 40 minuten gechat met Shanayah ik zou binnen 1-3
dagen bericht terug krijgen niets meer gehoord op 21-11-2025 40 minuten en daarna
nog 1 uur gechat met Thomas die kwam er niet uit zij tegen mij dat ik beter kon bellen
naar tel nr 0118225525 krijg ik AI aan de telefoon verwees mij door naar de chat weer gebeld met 0118225575 weer het zelfde kan u niet doorverbinden wegens een interne storing weer gebeld naar 0882249117 weer het zelfde, het gaat hier om ik betaalde in july 52 euro voor internet en tv samen in september is dit opeens gesplits in 40 euro voor internet en 15 euro voor tv = 55 euro met 3 euro korting voor 1 jaar dat viel dus niet op als je je faktuur niet nakijkt en alleen je mail maar afgelopen zaterdag 15-11 heb ik mijn nieuwe factuur gedownload en toen zag ik het ik heb de korting dus nooit gehad maar na 12 maanden ga ik dus 3 euro extra betalen dit kan dus niet er is gezegd dat na de overgang van caiway alles het zelfde zou blijven ik wil dat de korting eraf gaat en dat het bedrag van de tv weer naar 12 euro gaat, ik ben ook kwaad dat een normaal contact niet mogelijk is en ben zelfs van plan om dit aan te kaarten bij kassa want ik ben vast niet de enige.
kl nummer ........

1 January 2026
Rated 1 out of 5 stars

Verkoper aan de deur geweest op zich…

Verkoper aan de deur geweest op zich een goed verhaal maar de reviews op internet hebben mij doen besluiten recht te maken van mijn herroepingsrecht Inmiddels 5 mails gestuurd naar de klantenservice maar tot op heden geen enkele reactie. Wat een prut organisatie is dit.

20 August 2025

Beste mensen

Beste mensen, teken niets aan de deur voor het glasvezel internet. Wij zijn er wel ingetrapt, het het gevolg dat we 2 jaar later pas de aansluiting gekregen hebben. Aan de prijs waar we aan de deur voor getekend hebben. Wel nieuwe klant maar €15 duurder per maand dan een echte nieuwe klant. Contractduur gaat pas in op de aansluit datum. Ze kunnen er niets aan veranderen. Dankjewel Delta.

4 August 2025

AVG schenders

0202134863

OPLICHTERS EN VERKOPERS.
Bellen met naam en nummer en adres gegevens terwijl al deze gegevens van mij eigenlijk niet bekend zijn. Ook sta ik als niet bellen geregistreerd.

Bellen namens Delta glasvezel.

Delta beweerd dit niet te weten en wilt er ook niks aan doen.
Delta stuurt deze bedrijven aan maar weigert gegevens door te geven om er iets tegen te doen

31 January 2025
Rated 2 out of 5 stars

Super drammers aan de deur

Voor de zoveelste keer een verkoper van Delta glasvezel aan de deur, die zeer intimiderend proberen je aandacht te krijgen.
Het begon met "mevrouw u ziet er heel goed uit" excuse me, dan haak ik al af. Waarschijnlijk goed bedoeld, echter dat vind ik leuk te horen van vrienden en mijn man. Maar niet van een verkoper.
Vertelde hem dat er al collega's van hem waren geweest, toen vroeg hij of ik alles begrepen had wat z'n collega's hadden verteld, hallooooo, Tuurlijk had ik alles begrepen, volgende vraag "Wat hebben mijn collega's u dan verteld". Toen was ik er echt klaar mee, heb hem netjes vertelt dat we aan het bbq-en waren en dat ik graag verder wilde eten. Gelukkig begreep hij de message en vertrok hij.

9 July 2024

Telefoon in de meterkast

Installatie ging zeer snel monteur heeft camera's en deurbel niet geïnstalleerd en hij was zo verdwenen.Maar het ergste is dat ik mijn vaste telefoon kwijt was. Ben gaan zoeken en ja hoor in de meterkas
Volgens zijn bewering kon hij hem alleen daar aansluiten.Dus wil ik bellen met mijn vaste telefoon
moet ik maar in de meterkast gaan zitten.
Ondanks mijn klacht blijven ze beweren dat het niet
anders kan. Ik woon al 25 jaar in dit huis met gewoon telf. In de kamer. Maar Delta ziet geen kans deze
Telf. op een normale mannier aan te sluiten
Hoe moet ik die telf. horen achter twee gesloten deuren
echt schandalig hoe dit achter is gelaten.
Laat het er ook niet bij ztten en zal zeker vervolg stappen ondernemen.

20 June 2024

Delta glasvezel

Ik heb nog nooit zo’n amateuristisch bedrijf meegemaakt als Delta Glasvezel. Hun services afdeling en technische dienst zijn een ramp. Ik heb meer dan 3 dagen zonder tv en internet gezeten en ondanks meerdere telefoontjes en e-mails bleef het probleem onopgelost. Het enige wat ik van hen te horen kreeg was dat ik geduld moest hebben en dat er aan gewerkt werd, maar er werd totaal niet naar oplossingen gekeken. Het is belachelijk hoe slecht ze hun klanten behandelen. Ik raad iedereen ten zeerste af om met Delta Glasvezel in zee te gaan.

14 June 2024

Slechtste keuze ooit gemaakt

Sinds de installatie van Delta internetdienst heb ik regelmatig te maken met trage verbindingssnelheden en frequente onderbrekingen, wat mijn dagelijkse online activiteiten aanzienlijk belemmert.

Ik heb meerdere keren contact opgenomen met de technische ondersteuningsteam om dit probleem aan te kaarten, maar tot nu toe lijkt er geen blijvende oplossing te zijn gevonden. Ik heb alle aanbevolen stappen ondernomen, zoals het resetten van de modem en het controleren van de bekabeling, maar het probleem blijft zich voordoen.

Ik wordt r poep ziek van hun diensten!!
Voor mij nooit meer Delta!!!

1 February 2024
Rated 3 out of 5 stars

Delta glasvezel drama

Na meermaals voor niets op een medewerker te hebben gewacht die de aansluiting in huis zou komen maken eindelijk gelukt, wel meerdere stoeptegels volledig gesloopt en in stukken teruggelegd wachten op de installateur. Dit liep redelijk vlot. Helaas bleek de helft niet te werken zodra hij het pand verlaten had. Klantenservice een half uur aan de lijn gehad met als gevolg dat we zelf tot s avonds laat bezig zijn geweest om de boel te bekabelen omdat draadloos deels niet werkte ( hadden ze van tevoren ook even kunnen uitleggen). Vervolgens de dagen erna, haperend Internet, vastlopende tv kortom ergernis.
Na telefonisch contact met klantenservice toch redelijk snel een monteur op de stoep die er gelukkig heel veel verstand van had. Bleek de meegeleverde kabel en fabrieksfout te hebben, de ontvanger moest worden vervangen dus nu hopelijk geen probleem meer.
Verder is de Netflix en Videoland niet mogelijk bij Delta en gaat er ook niet komen.
Moet nu dus mijn abonnement opzeggen, wordt dus een nieuwe tv kopen of een Google Chromecast.
Voorlopig zit ik te hannesen met meerdere afstandsbedieningen.
Ook kijken naar iets wat je aan het opnemen bent kan pas als het hele programma er op staat kortom zodra het eerste verplichte jaar erop zit met gierende banden terug naar mijn oude provider.

21 December 2023
Rated 2 out of 5 stars

Storing wordt pas over 6 dagen opgelost.

Delta doet er minimaal 6 dagen (ZES DAGEN) over om een storing in hun glasvezelnetwerk te verhelpen.
Gisteren werd er in de straat gegraven bij een box met verbinden. Daarna deed niets het meer. Geen internet, geen tv, geen vaste telefoon.
Vandaag krijg ik berichten dat pas over 6 dagen een monteur komt…
Tot die tijd. Niks. Is internet niet een basisrecht geworden? Dat belooft wat als de waterleiding knapt…

7 December 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look