Hej Lone,
Mit navn er Marc og jeg står for den daglige drift af Det Gyldne Brød. Vi er rigtig kede af den oplevelse som I har haft i butikken. Vi stræber efter hver dag at give folk en god oplevelse med et smil på læben, så når vi fejler med det, så er det ikke noget vi ser let på.
Hele situationen er mig en smule uforstående... Fordi vi har fast afhentningstidspunkt hver dag kl. 17:40, og det er ikke noget som mit personale kan ændre på manuelt... Så skal det være en fejl fra TooGoodToGo da i hvert fald... :-/ Om ikke andet, hvis din mand kan fremvise en besked hvor der står det kan afhentes før, så skal personalet da alt andet lige give din mand sine varer, så han kan komme videre. Det er da sten sikkert.
Hvad angår selve posens indhold, så tager min kollega faktisk et franskbrød op ad posen og tilføjer et Valnøddebrød i stedet for, og det synes jeg da alt andet lige er en god service, så I ikke får 2 lange franskbrød med hjem i posen. Det er jeg sikker på at hun har gjort i god tro, og ikke for at nedgøre nogen...
og så lige parkeringen....... Det er noget vi døjer rigtig meget med og jeg ved at ejeren af det gyldne brød sad i butikken da din mand var inde og handle og hun er ikke tilfreds med at beboere rundt omkring bruger parkeringspladsen og hun prøver at fortælle folk at den er tiltænkt kunder. Hvis din mand har modtaget sådan en, så ser i selvfølgelig bare bort fra den. :D
Ret skal være ret og jeres dårlige oplevelse skal selvfølgelig også rettes op på, så derfor giver jeg 2 brødposer som I kan afhente mellem 17:30-18:00 alle hverdage. Bare lige vis det her svar på anmeldelsen og tag lige et ID med for god ordens skyld så alle andre der læser med ikke gør det samme.
de bedste hilsner,
Marc Sundgaard