Dezeeuwtuinen Reviews

4. Landscape designer
  5. Landscape lighting designer
  6. Woodworker

Written by the company

De Zeeuw Tuinen is een hoveniersbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en renoveren van kwalitatief hoogwaardige tuinen. Het gepassioneerde team van De Zeeuw Tuinen bestaat uit vakkundige hoveniers die er alles aan doen om uw droomtuin te realiseren! Voor de complete aanleg van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team van hoveniers bestaat uit professionals met een brede vakkennis. Doordat zij al jaren ervaring hebben met het realiseren van onze ontwerpen weten zij altijd vol passie een optimaal resultaat neer te zetten. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige materialen van de door ons geselecteerde merken. Hierdoor zorgen wij ervoor dat u jaren lang van uw tuin kunt genieten. Wanneer wij uw tuin aanleggen heeft u zelf nergens omkijken naar. U hoeft alleen uw wensen met ons te bespreken en indien gewenst kunt u de materialen in de showrooms bekijken. De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn: Afvoeren oude materialenGrondwerkBestratenBeplantingVerlichtingHoutwerkOnderhoud Wilt u uw tuin aan laten leggen? Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. In ons stappenplan krijgt u een goed beeld van hoe het offerte proces verloopt. Woont u in een nieuwbouw wijk? Dan is het vaak voordeliger om collectief met uw buren een offerte aan te vragen voor het grondwerk en het plaatsen van de schuttingen. Het aanleggen van een tuin begint altijd met een goed doordacht plan. Dit plan bieden wij aan door middel van een tuin ontwerp. Een tuinontwerp biedt zowel de klant, als de uitvoerende partij en de leveranciers een gedetailleerd overzicht van wat er gecreërd gaat worden. Een ontwerp maken wij in 2D maar indien gewenst ook in 3D. Een 3D tuinontwerp is eventueel ook in Virtual Reality te bekijken zodat het lijkt alsof u al in uw nieuwe tuin staat.

Contact info

0.0

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

No reviews

This company hasn’t received any reviews yet.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look