Dgv Hoveniers Reviews

TrustScore 3 out of 5

2.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Helaas een teleurstellende ervaring. We hebben hen gevraagd om een stukje betegeld voortuin op te hogen en vlak te trekken. In plaats van het onkruid eerst goed te verwijderen, is er alleen een laag... See more

Rated 1 out of 5 stars

Oplichters - Niet in contact komen met hun - kunnen geen kritiek aanhoren- worden agressief- hun werk is niet afgerond, komen daarna het geld agressief eisen. - Je voelt je opgelicht- en ze kijk... See more

Company replied

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 36% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

24 reviews in the last 12 months

Write a review

Grote oplichters

Grote oplichters! 725 euro voor 3 uur slordig werk in de tuin (tijdens de regen) met 1,5 man. Bij een oude vrouw van 86 met smoesjes langs de deur geweest. Pas op voor deze mensen! Tuig van de richel. Ze zien er uit als ‘nette Hollanders’ (kaaskoppen/wit, sorry racisten die denken dat zij zoiets niet zouden flikken), maar dat betekent niks. Mooie woorden en maar profiteren van oude mensen met een klein pensioen of aow.

1 November 2025

Beste Rodezaanstreek,

We zijn inderdaad 3 uur bezig geweest in de tuin, aan een stuk door ivm het slechte weer. We hebben daar de voor en achtertuin compleet gesnoeid en het onkruid verwijderd. Ook hebben we voor en achter de tegels gereinigd en geïmpregneerd. Al met al een schappelijke prijs als je al onze kosten hier van af haalt voor 3 personen arbeidsloon. Ik kom graag met u in contact om dit nader te bespreken.

DGV hoveniers.

Rated 5 out of 5 stars

Deze week een hele mooie bestrating…

Deze week een hele mooie bestrating opgeleverd gekregen van deze mannen. Alles waterpas vriendelijke jongens, en tegen een schappelijke prijs. Ik heb gelijk een vervolg afspraak gemaakt voor het snoeien in het voorjaar. Kortom op toppers! Groetjes Desley en Christien uit Santpoort.

2 October 2025

puur bedrog

er worden GOUDEN stoep tegen belooft, en wat krijg je KLEI tegens.
je maakt per ongeluk mondelingen af spraak, wat, naar horen zeggen een soort overte is waar dus geen reet van klopt, of te wel pure bedrog.

3 October 2025

Beste Jan,

Ik weet oprecht niet waar u het over heeft en waar deze review over gaat, graag kom ik met u in contact om dit netjes te bespreken. Ik verzoek u dan ook contact op te nemen.

DGV Hoveniers.

Rated 5 out of 5 stars

Dit bedrijf heeft onze achtertuin…

Dit bedrijf heeft onze achtertuin gedaan.
Twee grote bomen weggehaald, nieuwe heg geplaatst.
Oprit aangelegd.
Ze zijn zeer kundig te werk gegaan en goede adviezen gekregen voor nieuwe beplanting.
Zeer tevreden

26 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden over mijn tuin!

Werkzaamheden laten uitvoeren in mijn achtertuin. Erg tevreden met het resultaat en communicatie was fijn. Wilde uiteindelijk nog iets wijzigen (een deel wat bestraat zou worden toch een stukje gras) terwijl ze al bezig waren en werd heel flexibel mee omgegaan. Kan dit bedrijf zeker aanraden!

25 August 2025

Heel tevreden over DGV Hoveniers

Heel tevreden over DGV Hoveniers. Het contact verliep prettig en duidelijk, afspraken werden netjes nagekomen. Het team werkte snel en netjes, met oog voor detail. Ze dachten goed mee over oplossingen en gaven professioneel advies. Het resultaat mag er zijn en alles werd ook netjes achtergelaten. Zeker een aanrader!

14 August 2025
Rated 1 out of 5 stars

Oudere onder druk met mooie praatjes

Mijn oma werd overvallen met een aanbod omdat er zogenaamd een klus in de buurt uitgevallen was. Maar het moest wel per direct gebeuren en ze kreeg niet de tijd om het bedrijf eerst even te googlen. En ter plekke contant betalen. Natuurlijk heeft ze zelf ja gezegd maar het is geen fatsoen om kwetsbare ouderen op deze manier voor het blok te zetten. Daarom ook 1 ster voor de werkwijze van dit bedrijf.

Gelukkig is ze wel tevreden met het geleverde werk, al was de prijs mijn inziens echt te hoog.

11 August 2025

Beste Lara,
Wij hadden geen klus die uitgevallen was. Maar een klus die wat eerder klaar zou zijn als verwacht, wij kwamen met haar in contact tijdens het flyeren . Tevens hebben wij de hele bestrating opgehoogd waar nodig was. Extra zand moeten halen. Met 3 pers arbeidsloon. Maar dat wij haar onderdruk hebben gezet is zeker dus niet het geval. U mag gerust met ons contant opnemen om met ons dit onderwerp te bespreken.
We zijn wel blij om te horen dat ze blij is met het werk wat geleverd is.
Met vriendelijke groet Dgv hoveniers

Rated 5 out of 5 stars

Vorige week mijn voor en achter tuin…

Vorige week mijn voor en achter tuin laten doen door DGV hoveniers. Ben zeer tevreden over de werkhouding en professionaliteit. Het werk netjes afgeleverd en altijd bereid mee te denken voor verbetering. 1 x in de maand komen de jongens terug om alles bij te houden

23 July 2025
Rated 2 out of 5 stars

Karma

Er werd door DGV aangeboden mijn voortuin bij mijn huis in Almere te doen. Afgesproken werd dat ze onkruid tussen de tegels gingen verwijderen en de klimop zouden snoeien tot de hoogte van de schutting, prijs 250 euro. De bladeren van de klimop werden gesnoeid, de dikkere takken niet, het onkruid werd met de bosmaaier van de tegels gemaaid (wortels bleven zitten). Met de bladblazer alles op een hoopje en richting de straat / buren geblazen. Het snoeiafval van de klimop ging in hun kar. In nog geen uur waren de twee mannen klaar. Ik vroeg of er nog meer van de klimop gehaald kon worden, dat was niet mogelijk ze deden alleen het blad. Ik was teleurgesteld in de manier van onkruid verwijderen (wat tussen de tegels zat) want zo met een bosmaaier draadje verwijderen dan zit het onkruid er een week later weer. Misschien had ik eerst goed moeten doorvragen hoe gaan jullie het onkruid verwijderen. Maar laat ik het bovenstaande even laten voor wat het is. Want waar ik vooral niet over te spreken ben, is toen ik het wilde hebben over het resultaat dat de houding van de mannen intimiderend werd. Hij had een Amsterdams accent en zei dat ik niet zo moeilijk moest doen en betalen. Dat heb ik ook gedaan, ik houd mij aan mijn afspraak maar als de mannen van DGV dat niet doen….ach er is ook zoiets als karma.

29 March 2025

Beste Ralph Sam,

We betreuren dat u dit zo heb ervaren alleen de klimop heeft een bepaalde snoeigrens tot waar wij heb in deze tijd van het jaar in kunnen snoeien. En over het onkruid hebben wij aangeven dat dit met de bosmaaier zou gedaan worden, dit hadden we misschien beter moeten bespreken, daarom wil ik ter compensatie u onkruid nog een keer gratis weg komen halen.

DGV hoveniers.

Rated 4 out of 5 stars

Ondanks het extreem hete weer zijn de…

Ondanks het extreem hete weer zijn de mannen toch de afspraken goed nagekomen alles netjes gesnoeid geknipt gespoten netjes klaar gemaakt goedeprijs valt eventueel te bespreken zijn niet de moeilijkste er wat van af te halen na mijn ervaring kortom toppers tot over een paar maanden

1 July 2025
Rated 1 out of 5 stars

De mensen die hier in de buurt bezig…

De mensen die hier in de buurt bezig waren om de plantsoenen op te ruimen kwamen bij mij aan de deur vragen of ze mijn tuin mochten doen voor 500 euro, ik heb dat geweigerd omdat ik dat niet kan betalen van mijn aowtje, uiteindelijk heb ik het voor 250 euro laten doen, wat ik eigenlijk niet kan missen en ze daar met een uurtje mee klaar waren. Bewijs dat ik 250 euro aan dgv hoveniers heb betaald heb ik,zoals ik al schreef waren ze beslist niet met drie, maar 1 man alleen en dan maar een uurtje, niet langer, 250 euro kost dat nergens, ik vind dat niet fair tegenover iemand die het eigenlijk niet kan missen, bovendien ben ik niet het enige slachtoffer,

15 May 2025

Reply from Dgv Hoveniers

Beste Margreet , jammer dat u zo een vervelende review moet plaatsen, we hebben inderdaad U een goede korting gegeven van 400 (dus geen 500 ) naar 250,- en we hebben met ze 3 een dik uur in de tuin gewerkt en alles netjes achter gelaten.. dus nogmaals erg jammer dat u ons zo nu slecht neerzet.
Vriendelijke groeten Dgv hoveniers

Vakmannen

Heb eerst even me voortuin door de mannen laten doen de kat uit de boom gekeken.
Daarna het echte werk ze hebben me achtertuin bestraat en de schutting geplaatst geweldig gedaan door de jonge heren ouderwets vakmanschap !

23 June 2025
Rated 4 out of 5 stars

Me hele tuin laten opknappen door Dgv…

Me hele tuin laten opknappen door Dgv hoveniers! Ik ben erg te vrede over die mannen. Ze werk goed en efficiënt! En nemen ook de tijd voor je goed advies te geven voor toekomstige plannen in de tuin. Is zeg een aanrader! Enige minpuntje is dat ze de auto vandaag beetje asociaal geparkeerd hadden! Groetjes Gino uit Haarlem.

23 June 2025

Niet OK

- Je voelt je opgelicht- en ze kijken gewoon mee naar de rommel in de tuin- ik heb nog twee uren zitten krabben en bezemen- ze zouden alles regelen. Behoorlijk teleurgesteld ik bel hun nooit meer - en wens niemand dit

7 April 2025

Reply from Dgv Hoveniers

Wij betreuren uw beoordeling echter delen wij deze mening niet en komen wij graag in contact met u dan kunnen wij alles toelichten en naar een oplossing zoeken. Ik verzoek u vriendelijk om contact met ons op te nemen.

Dgv hoveniers.

Oplichters

Oplichters! 250 voor amper een uur werk. Planten zijn verwijderd en onkruid is blijven staan. Tuin ziet er niet uit.
Lekker makkelijk een oude vrouw belazeren.

8 June 2025

Reply from Dgv Hoveniers

Beste mevrouw, ik weet oprecht niet waar u het over heeft ? De datum van ervaring is ook op een zondag geweest dan werken wij niet. Dus jammer dat dit op ons platform beschreven moet worden. Mocht u nog vragen hebben neem gerust contact met ons op!

Mvg,
Dgv hoveniers.

Rated 5 out of 5 stars

Hardwerkende tuinmannen ze hebben alles…

Hardwerkende tuinmannen ze hebben alles netjes gesnoeid, onkruid verwijderd, boom verwijderd enz. Alles netjes af gevoerd ben er heel blij mee onze tuin ziet er weer super netjes uit we hebben gelijk gevraagd voor een prijs opgave om 4x per jaar onze tuin te blijven onderhouden ik raad dit bedrijf bij iedereen aan 🍀

19 May 2025

The Trustpilot Experience