Digital Traffic Reviews 23

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben een hele fijne samenwerking gehad met Digital Traffic bij het zoeken naar nieuw personeel. Ze luisterden goed naar wat we nodig hadden, schakelden snel en kwamen met kandidaten die ech... See more

Rated 5 out of 5 stars

Goed en snel gehandeld. Voor de verandering eens een exacte match voor onze openstaande vacature. Boven verwachting.

Company details

1. Recruiter
  2. Applicant Tracking System
  3. Online marketing agency

Written by the company

Via AI vinden wij gekwalificeerde medewerkers die niet in gesprek zijn met andere bureaus — no cure, no pay.

Contact info

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Vakbekwaam

Goede, positieve ervaring tijdens ons recruiteringsproces voor engineers. Begripvol en vakbekwaam ondersteund en relevante kandidaten aangebracht.

22 February 2026

Mooi & sterk team!

Sterk team.

Handelen snel en adequaat. Prettig om mee samen te werken.

Enorm gedreven, en Dave is niet te stoppen.
Complimenten jongens, ga zo door!

Eric

4 March 2026

Super samenwerking

Ik plaats een review omdat ik een goede samenwerking heb mogen meemaken. Dave is een aangename man die luistert naar hoe we samen verder kunnen.

Een aanrader!

20 February 2026

fijne samenwerking

Ze luisterden goed naar wat we nodig hadden, schakelden snel en kwamen met kandidaten die echt bij ons team pasten.
Het voelde niet als “gewoon cv’s doorsturen”, maar echt als meedenken en betrokken zijn.
Heel blij met het resultaat en zeker een aanrader!

2 February 2026

Supertevreden!

Supertevreden over hoe Digital Traffic ons heeft geholpen. Van begin tot eind professioneel, snel en behulpzaam. Ze denken mee en zorgen voor een hele fijne communicatie. Je merkt echt dat ze resultaatgericht zijn. Zeker een aanrader!!

16 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

Valse beloftes, bedreigingen en tegenvallende resultaten

Ik ga hier nooit meer mee in zee, ze doen naar mijn mening niks anders dan klanten en opdrachtnemers aan het lijntje houden met valse beloftes en tegenvallende resultaten. Ook lag het advertentieaccount er constant uit, omdat ze het niet betaalden. Waardoor de resultaten nog slechter werden.

Ook zijn voor zover ik zie de meeste positieve reviews niet echt, want ik herken namen van het personeel zoals bijvoorbeeld 2x een review van “Quinten”.

Inmiddels wordt ik door dit bedrijf bedreigt om de review te verwijderen, maar dat doe ik pas wanneer ik mijn beloofde geld krijg.

1 March 2025

Teleurstellend

Zeer teleurstellende ervaring. Sinds februari 2025 wacht ik nog steeds op (een groot deel van) de betaling van mijn factuur. In eerste instantie ontving ik af en toe een deelbetaling, maar inmiddels zijn er al maanden geen betalingen meer gedaan, terwijl er nog een aanzienlijk bedrag openstaat.

Daarnaast worden klanten naar mijn mening gelokt met mooie beloftes die in de praktijk niet worden waargemaakt. Tegelijkertijd zit je vast aan een contract met een minimale looptijd van drie maanden, waardoor tussentijds stoppen niet eenvoudig is – zelfs wanneer je al binnen een maand merkt dat de samenwerking niet bevalt.

17 February 2025
Rated 1 out of 5 stars

SPAM - SPAM - SPAM: pas op!

Deze club is alleen maar aan het spammen. Afgelopen weken al vaker ontvangen en gevraagd te stoppen, maar daar reageren zij niet op. Inmiddels melding gemaakt bij FraudeHelpDesk.

26 January 2026

Bedankt voor uw bericht.
Wij herkennen u niet als klant of relatie en hebben geen contactmoment gehad.
De genoemde mail is niet door ons verzonden en lijkt mogelijk voor een andere organisatie bedoeld.
We helpen u graag dit te verifiëren als u contact met ons opneemt.

Rated 1 out of 5 stars

Ze blijven maar spammen met beloftes…

Ze blijven maar spammen met beloftes dat ze personeel voor me kunnen vinden. Ik kan me niet voorstellen dat een goed bedrijf dat op de website belooft personeel te vinden via social media, het nodig heeft om via spammailtjes klanten te werven.

Ik zie dat Digital Traffic onder de recensies reageert dat ze geen contact hebben gehad. Dat klopt voor mij ook, ik heb geen contact gehad, maar wel tientallen mailtjes met hun telefoonnummer, uit naam van Sanne.

Bijvoorbeeld op 2 feb 09:34
"Dag Bart,

Wat als ik binnen 14 dagen tijd personeel kan leveren, kosteloos in de opstart, mag ik je daar dan meer over vertellen?

Sanne De Vries
+31 6 20006314"

of 22 januari 16:23 (naam door mij weggehaald):
"Hi Bart,
Vorige maand hielpen we *** om binnen 13 dagen volledig personeel op locatie te hebben, zonder opstartkosten, volledig op no-cure-no-pay.
Als het handig is, kunnen we volgende week 15 minuten inplannen om te kijken of we hetzelfde voor jullie kunnen doen.
Heb je volgende week dinsdag of donderdag ochtend ruimte?

Sanne de Vries
+31 6 20006314"

Dit is het mobiele nummer dat op de website van Digital Traffic staat. Dus hoe ze hier ook reageren, ze zijn flink aan het spammen en dat is bloedirritant en ook verboden. Dus ik zal ook kijken of ik de betreffende mails kan doorsturen naar de authoriteit persoonsgegevens.

19 January 2026

Bedankt voor uw bericht.
Wij herkennen u niet als klant of relatie en hebben geen contactmoment met u gehad.
We helpen u graag dit te verifiëren als u contact met ons opneemt.

Rated 5 out of 5 stars

We hadden snel iemand nodig voor ons…

We hadden snel iemand nodig voor ons team en Dave en de jongens van Digital Traffic hebben dat echt top geregeld. Ze schakelen snel, denken mee en kwamen binnen korte tijd met de juiste persoon. Super tevreden over hoe vlot en professioneel alles is verlopen!

6 October 2025
Rated 5 out of 5 stars

De communicatie met Digital Traffic is top!

De communicatie met Digital Traffic is altijd uitstekend. Ze zijn snel en duidelijk in hun antwoorden en nemen echt de tijd om naar je behoeften en doelstellingen te luisteren. Het is fijn dat ze je bij elke stap meenemen en altijd beschikbaar zijn voor vragen. Hierdoor voelt het als een samenwerking en niet alleen als een klant-leverancier relatie. Echt een team dat goed meedenkt!

1 May 2025

Spam

Vier spammails op één ochtend. Bewust vanaf wisselende domeinen, zodat je ze niet kunt blokkeren.

Mocht je met ze willen samenwerken, hou dan rekening met het feit dat je per nieuwe klant mogelijk een tienvoud zo hard afschrikt dat ze nooit met je willen werken.

21 January 2025

Reply from Digital Traffic

Wij kunnen geen klantrelatie terugvinden met deze reviewer. Ons team stuurt alleen mails naar bestaande leads of klanten die toestemming hebben gegeven. Wij nemen klachten serieus en willen altijd transparant blijven.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look