Company details

3. GP
  4. Obstetrician-Gynecologist
  5. Medical certificate service
  6. Occupational health service

Information provided by various external sources

Din Läkare vill leverera vård på dina villkor. Vi bryr oss om våra patienter och vill att detta märks i varje kontakt med oss. Du får träffa samma läkare vid varje besök. Vi jobbar för att få till stånd smidiga flöden mellan läkarmottagningen och laboratoriet, röntgen och eventuella andra undersökningar.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Dr Bahram Sobhani ”ögonläkare” vid Sollentuna sjukhus

Dr Bahram Sobhani ”ögonläkare vid Sollentuna sjukhus”.
Vill framföra stort tack till ögonläkaren Bahram Sobhani. Han är bästa läkare man kan önska sig. Lyssnar noga och tar allt på allvar. Dr Sobhani är en fantastisk läkare som är mycket professionell och noggrann i sitt arbete. Jag kan inte annat än varmt rekommendera.

4 December 2024

Jalal Mohammad Ali

Jalal Mohammad Ali: Skrev ut medicin som komma i konflikt med övriga mediciner jag redan åt. Fick alvarliga biverkningar. Tycker han borde engagera sig mer i patienterna och läsa på. Kommer aldrig mer anlita honom. Blev farligt för min hälsa. En annan läkare rätade till felen. Jalal bad aldrig om ursäkt för händelsen. Tråkigt historia.

22 July 2024

Oseriös läkare

Oseriös läkare som agerar som en härskare. Har sökt för mina EDS besvär en gång tidigare och vart påkastad mer antidepp som jag inte vill ha. Tänkte att jag skulle ge dem en ny chans men fick en avhyvling och pekade på dörren att jag kunde gå därifrån. Betala fick jag göra men ingen hjälp.

11 July 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jag mejlade två gånger nyligen då jag…

Jag mejlade två gånger nyligen då jag inte mår bra och önskade få vägledning.
Det står på deras hemsida att de svarar på frågor osv men det stämmer inte, för de ignorerar att svara.
Brist på empati skulle jag säga om mottagningen.
Trist då Eva verkade bry sig om patienter vad,jag tidigare läst om. Jag hade visst fel.

6 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

Lika gott bemötande som alltid!

Jag har alltid fått ett gott bemötande, från Dr Eva så väl som från Claudia, SSK och övrig personal. Efter varje besök känner jag mig sedd, hörd och lyssnad på. Jag kan känna en uppenbar välvilja, en vilja och en strävan att hjälpa, mig, utifrån mina förutsättningar. Där jag står.

Jag kan inte annat än varmt rekommendera Dr. Eva S. Hallin.

11 March 2024

Förtal, Kränkning och Maktmissbruk utövas i Läkar roll

Eva i sin roll som läkare framstår i en väldigt tydlig oprofisionalitet i bemötande,
Jag var inne hoss henne i 15-20 minuter rörande 3 ting var av den sista tingen var att jag hade frågor om provresultaten som jag blev uppmanad tidigare att ta det var 3 sidor med siffror och jag frågade var siffrorna från testosteron nivåerna var på pappret…
Var av jag då får till svar att ➡️Du är lite låginteligent va…

Jag sa då att det var väldigt oprofisionellt att säga så (hon sa: det kanskje det va) och så frågade jag om jag hade varit otrevlig mot henne å hon svarade nej, men vad menade du med det du sa frågade jag…Eva svarar: jag har haft tålamod nog med dig så öppnade hon dörren å stod utanför tills jag samlade ihop mina kläder å gick ut. (jag vet att det var en ren projektion från Eva)

En person i läkarroll måste alltid vara neutral i sitt yrke å utförande, inte blanda in sina egna obalanser in i yrke till klient….

Jag jobbar som terapeut inom vibrationell medicin➡️kliniskt fokus och klienten i fokus inte tvärt om

Jag har gjort en Polisanmälan på Evas roll som läkare för förtal och kränknings försök.

7 December 2023
Rated 5 out of 5 stars

Vill framföra stor tack till AT läkaren…

Vill framföra stor tack till AT läkaren Helena Liljedahl som jobbade på akuten i Lund den 27/08.

Hon är en fantastisk läkare som är mycket professionell och noggrann i sitt arbete!
Min mamma fick verkligen all hjälp som fanns för att bli grundligt undersökt och få rätt medicin.
Vid föra besöket på akuten blev hon skickat hem med Alvedon trotts att hon hade mycket ont.

Stor tack Helena!!
Vänligen,
Susanna Ljungcrantz

30 August 2022
Rated 5 out of 5 stars

Läkare som lyssnar och tar sig tid

Läkare som lyssnar och tar sig tid. Har fått en hjälp som jag inte fått tidigare. Tacksam för alla insatser.

16 May 2020
Din Läkare logo

Reply from Din Läkare

Tack för din recension Jessica!
Vi uppskattar att du tog dig tiden att lämna den!
Vi jobbar ständigt med att bli bättre så tvivla inte att höra av dig om du har några förslag / synpunkter.
Med bästa hälsningar från oss på Din Läkare!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look