DinOnlineDiaetist skal have min varmeste anbefaling
DinOnlineDiaetist skal have min varmeste anbefaling!
Efter et forløb hos DinOnlineDiaetist har jeg endelig opnået succes, nemlig at have fundet troen på mig selv igen. Gennem forløbet har jeg opnået et vægttab på +20 kg., og det har været både lettere og langt sjovere, end jeg nogensinde havde forestillet mig.
Det bedste ved forløbet har været, hvor nemt det hele er blevet tilpasset min hverdag. Som en person med en travl hverdag, er det altafgørende for mig, at madlavningen er nem og hurtig – og her rammer DinOnlineDiætist virkelig plet. Maden har været både lækker og enkel at lave, og jeg har ikke følt mig på "kur" én eneste gang. Jeg har kunnet nyde maden og stadig set fantastiske resultater, hvilket har gjort det meget lettere at holde motivationen oppe.
En anden stor fordel har været den fantastiske sparring, jeg har fået undervejs. Der har været virkelig god kommunikation og opfølgning hele vejen igennem, og jeg har følt mig set og hørt. Mine spørgsmål blev altid besvaret hurtigt, og støtten har virkelig gjort en forskel. Jeg har følt mig i trygge hænder hele vejen.
Jeg skal være ærlig og sige, at jeg var lidt skeptisk over et onlineforløb til at starte med, men det har faktisk vist sig at være en kæmpe fordel. Jeg har haft adgang til hjælp, når jeg har haft brug for det, og sparringen online har været hurtig og præcis, så jeg har faktisk aldrig savnet det fysiske møde. At kunne få hjælp og svar direkte via telefonen har virkelig passet perfekt til min travle og af og til hektiske hverdag.
Alt i alt kan jeg kun give min varmeste anbefaling til DinOnlineDiætist! Dette forløb har virkelig ændret mit liv. Jeg har ikke blot opnået et vægttab. Jeg har også fået en sundere livsstil, og en nyvunden energi, som jeg vil tage med mig fremover. Hvis du overvejer et onlineforløb, kan jeg kun sige: Gør det! Det er en investering i dig selv, og du vil ikke fortryde det.
8 November 2024
Unprompted review