Dksautoservice Reviews 87

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

En super oplevelse Lige fra den søde kvinde i indskrivningen, til de professionelle mekaniker der virkelig kan ders kram De er super hurtige og til en billig penge I hvert fald ikke sidste gang... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har nu brugt Dks Autoservice i 6 år, siden jeg fik min bil. Man bliver altid behandlet ordenligt, og de er ret gennemsigtige med hvad der foregår. En spade er en spade som man siger. De h... See more

Rated 1 out of 5 stars

Hold jer langt væk fra dette værksted - for 1 år siden var vi ude og få skiftet hjul og afhentede de lagerede hjul kort tid efter ! Ved hjulskift prøvede man at få os til at betale for en sporing, de... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service, dygtige og meget kompetente mekanikere, fuld klarhed og kommunikation og bare ingen slinger i valsen. Har kun rosende ord i overflod, uden tvivl det bedste værksted jeg har brugt... See more

1. Vehicle repair shop
  2. Vehicle Parts Shop
  3. Vehicle Repair
  4. Engine Rebuilding Service
  5. Mechanic

Written by the company

Dk's autoservice er et værksted i hjertet af Herlev, vi har været i gang siden 2017. Vores mission er at kunne tilbyde vores kunder den bedste service og det bedste mekaniske arbejde for den bedste mulige pris. Vi ønsker at bringe tilliden til mekaniker faget tilbage, og derfor er vi altid meget gennemsigtige med vores priser og hvad vi laver.

4.4

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

Rated 5 out of 5 stars

Her er kompetente mekaniker og altid…

Her er kompetente mekaniker og altid godt humør. De har altid lynhurtig fundet tid til en akut skade. Og med en ældre bil er jeg glad for at have fundet værkstedet. Jeg kan bestemt anbefale DK´s Autoservice

9 November 2021

Reply from Dksautoservice

Tak for anmeldelsen, og vi er altid glade for at hjælpe dig og din bil.
Mvh. Adam , DK's Autoservice

Rated 5 out of 5 stars

JEG VI HA' DEM FOR MIG SELV!!!

Lige her burde jeg holde tilbage med en god anmeldelse😂 Utrolig kompetente, venlige, imødekommende og meget fair priser - jeg skifter aldrig værksted 👍

5 October 2021

Reply from Dksautoservice

Bjarne, vi lover at du altid må komme os, uanset hvor mange andre kunder vi får, Tak for anmeldelsen 😉

Super dygtige og høflige

Super dygtige og høflige - havde en rigtig god oplevelse hos DKs autoservice. Kunne hurtigt komme forbi med bilen, og som en der ikke ved noget om biler, tog de sig god tid til at forklare, så jeg forstod hvad det handlede om. Man føler sig godt behandlet og får en klar fornemmelse af, at man aldrig ville blive taget ved næsen.

30 August 2021

Reply from Dksautoservice

Du har helt ret, hos os bliver du ikke snydt, eller bliver bildt ting ind som du ikke har behov for, og det er vi glade og stolte over at du ligger mærke ting. Tak for dig

Rated 5 out of 5 stars

Bedste værksted i miles omkreds

Bedste værksted i miles omkreds. ALTID klar på at hjælpe -også når det er akut.
De er knald dygtige, hurtige, effektive, altid i godt humør, total fair priser og ærlige. De knokler en vis legemsdel ud af bukserne, for at nå at lave ens bil færdig, så hurtigt som muligt, så man ikke skal undvære sit køretøj længere end højst nødvendigt.

Faglig og kompetent vejledning i forhold til reparationer og hvad der bedst kan betale sig.
De får mine varmeste anbefalinger!

18 March 2021

Reply from Dksautoservice

Tak for anmeldelsen Thorzen, godt at høre at du er tilfreds med vores service, det er vi glade for.

Rated 5 out of 5 stars

Super service ,super friske mekaniker…

Super service ,super friske mekaniker ,det ved hvad det laver i god atmosfære ....og "fed musik"jeg ville helst undgår ,men vis bilen trænger,så er det denne værkstæd jeg bruger ! Midt navn er Jack K.Herlev

8 March 2021

Reply from Dksautoservice

Mange tak for anmeldelsen Jack.
du er altid velkommen hvis bilen trænger.

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem en fantastisk modtagelse…

Helt igennem en fantastisk modtagelse af en spontan tur forbi værkstedet.
Mere end en glimrende service.
Personale som virkelig ønsker at give en fantastisk og professionel service.
Hvis man skal afleverer sin bil i god tro så det hos DK autoservice Knapholm 3 Herlev !
Tusind tak !
Hilsen søstrene

15 February 2021

Reply from Dksautoservice

Tak til søstrene fro den fine anmeldelse, jer og jeres bil er altid velkommen hos os.

- Adam fra Dk's Autoservice

Rated 5 out of 5 stars

Efter at have været mange forskellige…

Efter at have været mange forskellige steder, fandt jeg endelig en mekanikker jeg kan stole på. Havde fået et overslag et andet sted i Herlev på 10000-25000, og hos Dksautoservice kostede det underlig nok kun 240 kroner.. Da batteriet døde i min bilnøgle kunne jeg bare komme forbi med det samme og få det skiftet. Det betyder meget at man har et sted, hvor ens bil er i gode hænder. Tak for det!

9 February 2021

Reply from Dksautoservice

Mange tak for anmeldelsen, vi forsøger os altid at sætte os i vores kundes sted, så vi ved hvor vigtigt det er at kunne stole på sin mekanikker.

Rated 5 out of 5 stars

Super service, professionelt arbejde og god pris!

Kan ikke andet end at anbefale dem!
Jeg har kommet her i knap 2 år, og har ikke haft andet end gode oplevelser, de er hurtige og professionelle til en yderst fair pris!
Desuden er de gode til at forklare hvad de har lavet på bilen, og hvorfor, i sådan et sprog, så vi normale mennesker også kan forstå det!

28 January 2021

Mange tak for anmeldelsen Thomas, og tak for at have været god kunde i 2 år

Fremragende service

Jeg startede med en Sweetdeal med halv pris på et servicetjek på min bil og efter den oplevelse har jeg brugt dette værksted hver gang. Nicki og hans kollegaer er yderst servicemindede, professionelle/dygtige og hvis der er et akut problem ser det altid ud at de lige finder tid samme dag eller dagen efter til denne problemstilling.
Jeg har aldrig haft noget at beklage og jeg vil fortsætte med at bruge dem fremover.

26 January 2021

Reply from Dksautoservice

Tak for at være en kunde hos os i nogle år, og tak for anmeldelsen.

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god service og meget flinke

Virkelig god service og meget flinke, venlige og professionelle personale. Har været der to gange og det er gået over al forventning. Priserne er det halve af de andre værksteder jeg været til.
Kan varmt anbefale stedet!

13 January 2021

Mange tak for anmeldelsen

Fantastisk service

Fik skiftet til vinterdæk. Tid samme dag som jeg ringede. Alle tre på værkstedet var super flinke og dækskiftet gik super fint.

Jeg kommer helt klart tilbage, når jeg skal have sommerdæk på igen!

10 January 2021

Reply from Dksautoservice

Tak for anmeldelsen, du er også velkommen inden du skal have sommerdæk på, hvis bilen nu driller

BEDSTE KUNDESERVICE EVER

Bedste kundeservice ever, fuld af glæde for sit håndværk og med gode råd og tips til mig og min bil. ❤️😁

11 December 2020

Reply from Dksautoservice

Vi er glade for at dig og din bil værdsætter os :)

God oplevelse

Virkelig god oplevelse med en stemning og service, man kun kan blive i godt humør af. Hurtigt, billigt og nemt.

8 December 2020

Reply from Dksautoservice

Tak for den flotte anmeldelse, godt at vi kan gøre din dag lidt bedre

Super imødekommende service

Super imødekommende service. Styr på tingene og et smil på læben samtidig.

26 November 2020

Reply from Dksautoservice

Mange tak for anmeldelsen , man kan kun blive glad, med så gode kunder.

Take a closer look