See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Godel luras genom att försöka ta betalt för el som dem INTE har levererat. Det krävdes långa och flera e-mail för att de ska ta på allvar mitt bestridande av fakturan

Rated 1 out of 5 stars

Oseriöst och passivt aggressivt bemötande från kundservice när jag ifrågasätter en faktura som kommit på tok för sent. Enligt Energimarknadsinspektionen ska kunden få slutfaktura inom sex veckor frå... See more

1.7

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Jag har precis fått en rejält saftig…

Jag har precis fått en rejält saftig räkning från Vattenfall trots att jag skrivit avtal med Dogoodel. Jag har avtalat med Dogoodel att lämna Vattenfall from 7/10 Nu när räkningen kom från Vattenfall visar det sig att Doggood el sålt sin kundstock till Enkla Elbolaget och dom i sig inte tagit över mig. Jag har därmed haft ett spotpris på 9,25:-/kWh för oktober. När jag ringer Doogoodel och ber att få prata med chefen varför det inte gjort sin del i avtalet skyller kundservice på att han är sjukskriven. Det här är skumt i överkant, rena farsen och jag kommer inte ha råd att betala oktober månads elräkning. Akta er för dessa skojare.

3 November 2022

Bluff företag

Bluff företag! Har autogiro som de drar elräkningen från, sen påstår dom att jag inte betalt rätt belopp. Har kollat mitt kontoutdrag och rätt belopp har blivit debiterat. Idag fick jag inkassokrav från profina inkasso. Deras affärsmodell kanske är att blåsa sina kunder?

2 November 2022
Rated 2 out of 5 stars

Slarv och bristande kunskaper hos dogood el

Allt fungerat bra, mina 8 månader som kund, fram tills de med två veckors framförhållning meddelade i ett mail att jag blir överflyttade till Enkla elbolaget. Tur att jag läser mail noggrant. I samma veva upptäckte jag av en slump att Dogood el timdebiterat mig sedan start trots att jag ingick ett rörligt prisavtal (ett snittpris per månad) med dem. Dogood el skyllde på Vattenfall som har hand om mitt elnät men enligt Vattenfall är det Dogood el som begärt timavläsning av mig vilket är det korrekta. Inväntar nu att dogood el ska räkna ut mellanskillnaden och återbetala mig.
Fått lägga ner många timmars telefontid och energi på dogood els slarv.

22 October 2022

Lurendrejeriföretag

Lurendrejeriföretag. Äkta scam. Skickar inkassokrav, etc. på irrelevanta ting. Håll er borta från dessa skojare.

1 February 2022

Säljer kunder?

Som andra har skrivit, de lockar med bra priser men efter en månad eller två är man flyttad till en annan elleverantörer med villkor som man har noll koll på, allt utan samtycke. Jag blev först skickad till Greenely och sen Enkla Elbolaget. Vill inte ha någon av dem, och de har kanske inte direkt gjort fel (mer än köpt kunder av Dogoodel?), men bytte nu till Göta Energi som ifall ägnar sig åt kärnverksamheten. Att sälja el och inte kunder!

7 October 2022

VARNING FÖR DoGood!

VARNING! Låt inte detta företag få klorna i er. Har försökt slippa dem sedan ett halvår. Spotty sålde mig till Greenely, Greenely till DoGood och DoGood till Det Enkla Bolaget. Inget av företagen har frågat om lov och DoGood fortsätter skicka räkningar trots ett otal påpekanden och "uppsägningar". Pratade med Göteborg Energi och stoppade Det Enkla Bolaget att ta över. GBG Energi säger att DoGood överhuvudtaget INTE FÅR SÄLJA EL. Nu har jag gått vidare till ARN och gör desposition av räkningar från DoGood och anmäler hela gänget ovan. En bedrägerianmälan till Polisen förbereds också.

28 September 2022

Bluff och båg

Innan avtalet ens hunnit börja har man slängts över till ett annat bolag med ett icke beskrivet avtal! Dogoodel förefaller vara rena bluffen!

22 September 2022
Rated 1 out of 5 stars

Säljer de kunder i stället för el?

Från 1/10 har vi ofrivilligt Enkla Elbolaget med elfonder i stället för timpris hos Dogood El. De verkar ha upphört för mig men inte för potentiella kunder. Är det sina egna kunder de säljer till olika leverantörer och får man verkligen göra så här?

21 September 2022

Sämsta företaget som finns

Sämsta företaget som finns.
Har nu bytt till något stabil och seriöst då dessa inte skickar ut fakturor kan inte logga in på deras sida eller app.
Skickar en till inkasso företag utan att man har fått en faktura.
Skicka över en som kund till ett annat företag utan att man skriver under något eller godkänner det.
Bara massa strul och krångel.
Sämsta appen som finns mm mm
Till och med när man har betalat en räkning så skickar dom den till inkasso trots att den redan varit betald och då vill inkasso företaget ha betalt för att dom har tagit imot ärendet trots att det är betalt.
Så man kan undra om dom samarbetar och satt detta i system. Alltså drog dom av summan som redan vart betald men krävde pengar för avgifter för att dom har tagit imot ärendet.

2 September 2022
Rated 1 out of 5 stars

När man skriver ett omdöme på…

När man skriver ett omdöme på Trustpilot, är man tvungen att ge minst en stjärna, vilket jag tycker är märkligt! För allt som ofta händer det att det finns företag, som inte förtjänar ens en stjärna, utan snarare kanske flera "Minus" stjärnor. Hur som helst. Denna tjänst är verkligen värdefull. Men det är förmodligen så att väldigt många människor har ingen aning om att det finns "Trustpilot".
Personligen har jag börjat läsa omdömen om olika företag här, innan jag köper en produkt eller i detta fallet tecknar avtal med företaget "Dogoodel".
Jag hade tänkt att teckna avtal med de, eftersom de verkade ha bra priser på el, just nu. Men jag ville kolla upp deras kundtjänst osv. I går kom jag inte fram. I dag kom jag heller inte fram. Det tyder faktiskt på dålig service, eftersom de "skryter om bra service" på sin hemsida.
Nå, dessvärre (för de) blir det inget avtal!

30 August 2022

Undermåligt

Drar pengar via autogiro för fakturan, sedan skickar de en påminnelsefaktura på posten dvs tvingar mig betala dubbla fakturor. Återbetalar inte när jag påtalar problemet. Totalt undermåligt.

4 August 2022

Rekommenderas inte!

Det "lilla familjeföretaget" sköter sig oproffsigt med feldebiteringar, håller inte avtalstider, rabatter, etc. Flyttar över oss privatkunder utan godkännande till en annan elleverantör (Greenely). Skyller på att de enbart ska inrikta sig på företagskunder. Kort sagt en massa strul under mina 11 månader med ständiga frågor och begäran om korrigeringar.
Bo Elmstedt / K-nr 3907

1 August 2022

Självgoda

Säljer sina kunder till Greenely utan direkt kommunikation. All kommunikation från DoGoodEl kommer i form av nyhetsbrev som du förväntas att läsa.

De misslyckas ibland att skicka ut fakturorna, och i kombination med det så går det inte alltid att komma åt fakturorna från deras dåliga webb-tjänst. Alltså faller ansvaret på dig som kund att ta kontakt med DoGoodEl för att få din faktura ...

När man kritiserar DoGoodEl är det extremt självgoda och skyller ifrån sig antingen på dig som kund eller på andra aktörer. De går t ex inte med på att du inte har fått fakturan utan menar att det är fel på din mejltjänst eller att du har råkat radera fakturan ...

De skickar spam/nyhetsbrev till en även efter att man sagt upp sitt avtal. De hävdar att deras kunder "uppskattar" dessa nyhetsbrev ... Fruktansvärt självgoda helt enkelt. Uselt!

4 June 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look