Doubleff Reviews 17

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Niet het goede gekregen wat ik besteld…

Niet het goede gekregen wat ik besteld had gehakt bal was koud smul rol ontvangen ipv shoarma rol kort om slechte service en als je er na belt weten ze niet hoe ze het op moeten lossen wordt tijd dat deze zaak de deuren sluit in burgum onfatsoenlijk personeel

5 April 2026

Double ff Burgum niet ok

Niet alleen is het eten niet te vreten en wordt je genaaid waar je bijstaat, zie je werknemers op eten spugen van klanten, maar als dan ook nog een kleding ontvreemd wordt en ontkend, maakt dit het stel boeven compleet.
Al meerdere jassen zijn ontvreemd door deze gasten en blijft men hun naar de hand boven het hoofd te houden.
Niet over de muizenplaag te praten en de ongedierte die door het gebouw loopt/liep.
Denk na voor je hier iets gaat eten. Double ff Burgum niet doen dus

14 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

Wij zijn erg ontevreden over onze…

Wij zijn erg ontevreden over onze ervaring. Het is onacceptabel dat wij maar liefst 3 uur op ons eten hebben moeten wachten. Toen het eindelijk aankwam, was het ook nog eens koud en absoluut niet lekker.
Dit is ver onder de maat en niet wat je van een bestelling mag verwachten. Wij verwachten dan ook een passende compensatie voor deze slechte service.

25 March 2026

Vanavond patatje besteld

Normaal gesproken tevreden met eten en bezorging, alleen vanavond helaas niet. Bezorgen duurde meer dan een uur.
Patat was anders dan normaal. Dik/groot. Omdat het lauw was bijna koud was de patat erg taai niet te eten. Er was erg weinig mayonnaise bij.
Vanavond niet tevreden👎🏻

4 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

Diep diep triest bedrijf echt!!

Diep diep triest bedrijf echt!!, dat het lang 1.5 uur duurt oke dat is niet anders, maar dan komt het lauw aan zak patat helemaal kapot geschuurd en zeiknat en de helft van de bestelling is er niet , bellen ohhh oke sorry nou dan komt de rest hoop ik met een kwartiertje a 20 minuten jullie kant op, dus degene die mee eet zit wat dom voor m uit te kijken zonder zijn bestelling, wij vragen haar, maak dan de bestelling helemaal opnieuw en neem de oude mee dan hebben we alles vers en kunnen we samen eten, nou dat kon niet.

wat een verschrikkelijk bedrijf nooit en dan ook nooit weer!! ik raad het ieder af die goed en lekker wil eten want het kost geld genoeg want goedkoop zijn ze niet!!!

update 22-12-2025 wij zouden ons geld terug krijgen, tot op heden nog niks ontvangen, gebeld en krijgen een zeer onfatsoenlijke vrouw aan de lijn snauwen en grauwen dat het wel goed komt, dat zal ook wel! maar kom regel het en klaar. echt nogmaals dit beleid is niet goed, als er wat mis gaat prima kan gebeuren maar los het goed op daar hou je klanten mee, dat snapt diegene niet helemaal die daar de leiding heeft, jammer

16 December 2025
Rated 3 out of 5 stars

Koud eten, slechte service.

Eten online besteld, afhalen om 18:40.
18.35 daar en we moeten, logisch, even wachten.

Nadat onze afhaaltijd verstreken is worden de snacks pas in het mandje gegooid. Letterlijk.

Uiteindelijk met bestelling naar huis (2 minuten met de auto) blijkt de pindasaus niet aanwezig en de patat koud. Daar gaat m'n favoriete patatje pindasaus!

Gebeld en dikke tien minuten later komt dan eindelijk de pindasaus. Jammer sorry, we hadden maar weinig personeel.

Nou sorry. Jullie zijn daar met minstens vier man en het is absoluut niet druk (in een dikke kwartier slechts twee bonnen en één bestelling ter plekke). Dan had er heus wel even iemand de bezorgfiets kunnen pakken om de pindasaus te brengen.

Bij deze zaak zijn een stel jongeren patatzaakje aan het spelen. Gevoel voor klantvriendelijkheid kent men niet.

En nee, dit was niet de eerste slechte ervaring.

Regelmatig bezorging ruim na de afgesproken tijd, koude patat of incompleet.

Wij bestellen voortaan wel weer bij Snackhûs Burgum.

4 November 2025

Beetje viezig

Eten is ok. Maar het is een beetje viezig. Ramen van deur en ijsloket zijn gewoon smerig. Jammer, want dat doet veel voor de uitstraling. Dus, ramen lappen en stoepje schrobben.

20 September 2025
Rated 2 out of 5 stars

In plaats van de bestelling te laten…

In plaats van de bestelling te laten bezorgen vandaag een bestelling ter plaatse gedaan. Bij de bestelling voor tijdens t wachten een pilsje besteld. Voor een klein blikje Hertog Jan kon ik 4 euro aftikken! Toch nog even gekeken of het blikje wellicht gouden randjes had maar helaas. Meer dan 9 gulden voor een blikje haha Heb er maar omgelachen.

8 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Double ff patatjes besteld kwam koud…

Deze had ik willen geven maar.....
Double ff patatjes besteld kwam koud aan was taai en niet te vreten,

Verder gebeld met double ff waarop geattendeerd dat ze er niks meer kunnen betekenen voor ons. Tevens komen ze ook niet met een alternatief.
Wij zijn van mening dat wij de patatjes bij Double ff voortaan overslaan.

Mvgr,,

Oscar.

17 August 2025
Rated 2 out of 5 stars

Ik had een kip plate met patat helaas…

Ik had een kip plate met patat helaas patat veel te zout en proefde naar of het al eens gebakken was de uitjeswaren er wel maar ook weer niet en de kip kon ik helaas tegen een muur gooien zo hard was het de andere was ook geen lekkere saus het enige wat lekker was het drankje en de frikandel.

5 June 2025

Top tent!

Voor de zoveelste keer lekker gegeten.
Of je nu bamischijf, schnitzel, broodje hamburger of patat neemt, het is allemaal heerlijk. Verder ook vriendelijke medewerkers

1 March 2025

Tevreden klant

Weer een lekkere hap thuis mogen ontvangen! Warm en lekker, en mooi op tijd; we gaan de volgende keer weer bij Doubleff bestellen.

11 January 2025
Rated 3 out of 5 stars

Normaal gesproken nooit geen problemen…

Normaal gesproken nooit geen problemen met een bestelling of eten alleen vandaag helaas wel even.
We hadden een broodje, kids menu en raspatat met kaastengels.
Broodje was prima en de raspatat en kaasmengsel ook. Alleen het kindermenu vond ik niet oke. De patat was echt mega zout dat je kaken bij elkaar trekken en de kipnuggets zijn erg droog. En ze waren vergeten een pakje drinken bij het kindermenu te doen.

5 January 2025
Rated 3 out of 5 stars

We hebben een hamburger speciaal menu…

We hebben een hamburger speciaal menu en een wrap kipkerrie besteld.

Friet en burger waren prima, de burger was zelfs boven verwachting. Alleen de wrap is zwaar onder de maat. €7.20 betalen voor een simpele wrap met kip kerrie salade wat je ook bij de supermarkt kan krijgen vind ik niet oké. Ik had een warme wrap verwacht met kipkerrie (gebakken kip met kerrie marinade) En niet kipkerrie salade, verder leuke winkel kom hier zeker nog een keer

19 December 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look