Company details

1. Adult Dating Service

Written by the company

Het nieuwe blinddaten | 1-minuut videodaten | Iedere zondag gratis videodaten!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Ik hoop dat je lekker slaapt

Ze hebben mijn idee genakt

Ik heb ze gebeld in de herfst van 2019

Mijn idee voorgelegd
En toen zijn ze ermee van door gegaan

Ik had geen patent aangevraagd

Want daar vroeg hij naar
Om het vervolgens te kunnen stelen

Dit moet strafbaar zijn als

app/ website ontwikkelaar

Die net doen alsof ze jouw willen helpen.

Leuk om de reacties te zien
Goed om te zien dat het alsnog aanslaat

Jammer dat het zo moet gaan

Ik hoop hij kk krijgt of al heeft :)

9 January 2023

Reply from Drankjedoen

Hoi Rich, volgens mij heb je ons al eerder gemaild met deze beschuldigingen. Ik heb je toen ook al uitgelegd dat je de verkeerde voor je hebt. Ik ben geen website-ontwikkelaar, ik heb partijen ingehuurd om de website te bouwen. Ik ken je niet, heb je nog nooit gesproken en dat kan ook niet want ik had in 2019 nog geen bedrijf. Ik had dit idee al in 2015 toen ik ook de domeinnaam hiervoor heb vastgelegd. Ook is er geen patent voor aan te vragen, video-speeddaten is een veel gebruikte manier van online daten.

Rated 2 out of 5 stars

Concept is leuk maar wrs te weinig…

Concept is leuk maar wrs te weinig deelnemers

In mijn categorie 42-55, 30 km afstand en lengte vanaf 185 geen matches zelfs op 50 km gezet maar helemaal niets. 30 min wachten geen match. Viel dus erg tegen...

6 June 2022

Reply from Drankjedoen

Hoi Sandra, bedankt voor je review. Vervelend dat je geen matches had! Hopelijk heb je wel je profiel en instellingen gecontroleert, het gebeurt regelmatig dat mensen hierom geen match hebben namelijk. We zijn helaas nog niet in iedere provinicie en op alle leeftijdscategorien groot genoeg. De meeste deelnemers zijn op dit moment 25-49 jaar, hoger opgeleid en uit de randstad en brabant. Ook zien we dat de zomermaanden vaak wat rustiger zijn, dat kan ook nog een reden zijn. Hopelijk geef je ons in het najaar nog eens een kans, voor nu sorry voor het ongemak! Groetjes, Rob & Robina

Dikke aanrader!

Ik heb het nu een aantal keer gedaan en vind het een geweldig concept. Techniek werkt uitstekend en er zitten altijd zeer interessante mensen op om te ontmoeten. Dank voor dit initiatief! Heel veel plezier van iedere keer weer!

6 June 2022

Reply from Drankjedoen

Bedankt ook hier voor je review Brusco! Fijn om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad bij ons. Houd er rekening mee dat de zomermaanden vaak wat rustiger zijn nog en dat de herft/winter je nog meer leuke videodates mag verwachten bij ons :) Groetjes, Rob & Robina

Rated 3 out of 5 stars

Leuk idee, maar technisch onder de maat

Interessant en sympathiek initiatief, maar goeie genade, wat is de techniek nog brak! Ik heb nu 3 keer meegedaan, de eerste keer (die moeizaam opstartte wegens serverproblemen bij DD) kreeg ik 10 keer de melding 'je hebt nog 13 dates over' en toen was het opeens voorbij. De tweede keer was het na 5 gesprekken al klaar en de derde keer is nú bezig en gaat zo traag, dat ik tijd heb om intussen deze review te typen. Geheel gratis is de site niet. Wil je na een speeddate met iemand doorpraten, dan moet je (moeilijk vindbare) credits aanschaffen. Doorgaans zijn de gesprekken sympathiek, want videobellen laat weinig ruimte voor fakers en griezels. Kortom, als start-up niet slecht, maar als ze bij DD niet gauw hun techniek op orde krijgen, vermoed ik dat de site geen lang leven beschoren zal zijn. Bezoekers willen gewoon dat het werkt, in die 2 uur per week (!) dat je van de site gebruik kan maken

20 January 2022

Reply from Drankjedoen

Hoi Marko, bedankt voor je review! Wat vervelend dat er dingen fout gingen bij je. Omdat het gratis is zijn we beetje afhankelijk van hoeveel mensen er online komen, we hebben nog niet voor iedereen bij iedere event (8 events per maand) 10-12 videodates per avond, daarvoor moeten we nog groeien! De evens zijn helemaal gratis en videobellen na het event is ook gratis de eerste 10 minuten, omdat het ons geld kost als mensen videobellen moeten we er iets voor vragen, 5 euro voor 25 minuten. Maar je kunt ook een vriend of vriendin uitnodigen dan krijg je steeds 25 gratis videobell minuten voor na het event dus dan is het echt helemaal gratis! :) Technisch hebben we echt alles gedaan of het goed te krijgen maar we horen soms nog mensen met proberen, dit heeft dan wel vaak te maken met slechte wifi verbinding of een wat oudere telefoon of laptop is onze ervaring. Bedankt voor je feedback we gaan kijken waar we nog kunnen verbeteren! Groetjes, Rob & Robina

Drankjedoen, gewoon doen!

Drankjedoen is een leuk platform om met interessante mensen gematched te worden. Het zijn zeker niet altijd mensen die je aantrekkelijk of leuk vindt, maar het is sowieso een leuke activiteit met mogelijk een leuke date als bonus. Dat was bij mij in ieder geval het resultaat. Lekker doen, het is zo leuk als je het zelf maakt.

10 January 2022

Reply from Drankjedoen

Hoi Dirk, bedankt voor je review en we vonden het geweldig om te horen dat je na 2 videodate events al een leuke match gevonden had! En helemaal met je eens, in de kroeg is ook niet iedereen je type maar een kort praatje maken kan zeker gezellig zijn. We hopen dat meer singles er zo instaan zoals jij en gezellig op donderdag of zondag avond meedoen met onze gratis videodate events! Groetjes, Rob & Robina

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben hier zeer tevreden over

Ik ben hier zeer tevreden over! Zeker nu in Corona tijden vond ik het erg moeilijk als sociaal mensen-mens om niemand te kunnen ontmoeten ik heb vandaag voor het eerste meegedaan en merkte dat ik eerst even moest wachten voordat er een date kwam hierdoor heb ik mijn voorkeuren zoals de afstand en de leeftijd van diegene aangepast en toen had ik ineens 12 dates, ik vind dat juist wel positief want hoe belangrijk is leeftijd en afstand nou eigenlijk als het echte liefde is ? Dus ik merk dat ik steeds makkelijker mijn voorkeuren ook opzij zet en ik heb hele leuke dates gehad met een jongen heb ik nummers uitgewisseld en met de anderen was het helaas geen match. Ik vind de tijd van twee minuten fijn en het zou niet langer hoeven van mij je voelt erg snel aan of het een klik is of niet en als diegene geen match is dan duren 2 minuten nog best lang… en is het wel een match van beiden kanten dan kun je daarna chatten. Ik hoop wel heel erg dat het gratis blijft zo lang mogelijk & van mij zou het wel meer dagen mogen het liefste elke dag 🤭 het gaat namelijk zo snel en voordat je er eenmaal lekker in zit in de gesprekken is het ook alweer afgelopen.
Donderdag weer, nu al erg veel zin in om nieuwe mensen te mogen ontmoeten. Als tip heb ik : begin dit concept ook voor het ontmoeten van vrienden, zeker nu in deze Corona tijden zou dit fantastisch zijn en een big business.
Liefs Marijke

9 January 2022

Reply from Drankjedoen

Hoi Marijke, super bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat ons harde leidt tot tevreden leden, we blijven ons beste doen en blijf ook zeker feedback aan ons geven, het kan altijd nog beter! :) Groetjes, Rob & Robina

Rated 3 out of 5 stars

Alleerst complimenten voor een…

Alleerst complimenten voor een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website! Ik vind het ook een heel fijn initiatief, elke week krijg je een aantal gratis videobel speeddates. Er gaat niets boven elkaar zien en spreken in real life !!
Ik heb nu 2 of 3 keer meegedaan. Je kan heel handig filteren waar je naar op zoek bent ,op afstand , leeftijd , lengte etc.

Verbinding maken kan ook heel makkelijk met je telefoon , dus lekker chill op de bank ;)

Minpunten vind ik ,
- Het lange wachten tussen de dates door , soms wel meer dan 5 minuten , dit heb ik alle 3 keren ervaren. - Dus ik vraag me af zijn er wel genoeg aanmeldingen?
- De beloofde 10 , 12 dates op een avond worden niet altijd waargemaakt, Dit is natuurlijk afhankelijk van aantal aanmeldingen en beschikbaarheid
- De naam zegt het al , speeddaten, 2 minuten gaan dan ook wel heel snel voorbij!!

Concluderend, ik ben nog niet helemaal overtuigd maar ik vind het echt een heel nice initiatief en vind het in real life elkaar zien en spreken een grote meerwaarde!
Dus ik zou het zeker een keer uitproberen, je hebt niks te verliezen (ik heb het dan voornamelijk tegen de dames, haha 😉 )!

29 August 2021

Reply from Drankjedoen

Hoi Walter, bedankt voor je compliment en review!

Bedankt ook voor je feedback!
- Het lange wachten kan voorkomen als er in jouw regio/leeftijdcategorie nu nog wat minder mensen online zijn en mensen bijvoorbeeld vaak verlengen, dit probleem is hopelijk snel opgelost als we zo doorgroeien als nu :)

- 10-12 dates is dat wat we iedereen gunnen en als we wat groter zijn dan gaat dit zeker lukken!

- 2 minuten is erg snel dat weten we, het was eerst 1 minuut zelfs! Na veel feedback blijkt 2 minuten + 2 minuten verlengen toch de beste optie. Als iemand niet helemaal je type is kan 2 minuten soms ook best lang zijn :) Is het wel leuk dan kan je met 2 minuten verlengen!

Helemaal mee eens, het is nu nog gratis dus mee eens: je hebt niks te verliezen :)

Bedankt voor je review!

Groetjes,
Rob & Robina

Toeval bestaat niet

Het was de avond van het allereerste evenement en op het laatste moment besloot ik toch mee te doen. En ach is het niks dan wordt het vast een avondje gezellig ouwehoeren. Sander dacht daar exact hetzelfde over.
Toen wij een match waren, werd het ineens wel heel gezellig. Er was meteen en klik. Toch wel heel leuk dat je elkaar ziet en in gesprek bent. Daardoor weet je sneller of alles klikt.

Na het evenement hebben we wat gechat en al snel nummers uitgewisseld. Na veel bellen en appen was daar de eerste afspraak...

Ondertussen zijn we heel wat weken verder en hebben we officieel een relatie.
We zijn dolgelukkig samen en ik ben blij dat we allebei op hetzelfde moment dachten, ach laat ik het toch maar proberen.

5 July 2021

Reply from Drankjedoen

Hoi Nadine en Sander, wat leuk om te horen dat jullie elkaar gevonden hebben en zelfs tijdens ons allereerste event! Dat maakt jullie officieel het eerste DrankjeDoen koppel denk ik :)

Bedankt voor je mooie review en we wensen jullie heel veel geluk en gezondheid!

Groetjes,
Rob & Robina

Rated 4 out of 5 stars

Een succesverhaal

Wat begon als een gezellige avond vol leuke gesprekken eindigde met een leuke match! Ik had het niet verwacht en deed ook vooral mee voor de beleving. Na enige tijd daten met mijn match heb ik er een leuke vriend aan overgehouden.

De afstands-instellingen klopte niet helemaal, het is elk weekend een flink stuk rijden nu (vandaar 4 sterren). Gelukkig heb ik dat ervoor over😄

Zeker een aanrader om een keer mee te doen!

18 June 2021

Reply from Drankjedoen

Bedankt voor je review Linda! Wat leuk om te horen dat je de liefde hebt gevonden, daar doen we het voor :)

Het afstandsfilter staat inderdaad nu nog op 60km voor iedereen om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende matches krijgt, dit kan binnenkort helemaal zelf bepaald worden! We zijn pas 4 maanden live dus moesten keuzes maken hierin... Voor jou een geluk geweest dus eigenlijk dat hij nog op 60km stond :)

Bedankt voor je review!

Groetjes, Rob & Robina
DrankjeDoen.nl

Innovatieve datingsite

Gedate op drankjedoen. Super leuke manier van daten! Eerst geef je je voorkeuren op (leeftijd afstand etc) en vervolgens zie je mensen die daarop aansluiten. Hele fijne manier van ‘daten’, omdat je meteen ziet en hoort hoe diegene echt is. Dat is namelijk wel hetgeen wat telt uiteindelijk. Een paar leuke speeddates gehad. Aanrader!

10 June 2021

Reply from Drankjedoen

Bedankt Christel voor je review! Leuk dat je zondag mee hebt gedaan :) Groetjes, Rob & Robina

Rated 4 out of 5 stars

Ik kwam deze online dating platform…

Ik kwam deze online dating platform tegen via een advertentie op instagram.
Je kunt je aanmelden via de website en dan is het online blind daten, door video te bellen.
Voor de eerste keer vond ik het behoorlijk spannend. Maar als je het vaker gedaan hebt breekt het ijs en is het een hele leuke veilige manier van daten.
Al redelijk wat dates gehad en allemaal serieuze gezellige mensen.

De eigenaren zijn gastvrij en vriendelijk.
De website is duidelijk en overzichtelijk.
Ook in je profiel hoef je niet te zoeken naar je instellingen.

3 May 2021

Reply from Drankjedoen

Bedankt voor je review Ronald! Omdat we nieuw zijn zijn we voorlopig nog even gratis! :) Als je nog feedback voor ons hebt wat beter zou kunnen dan horen we het graag! Groetjes, Rob & Robina

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look