DreamBloom Reviews 36

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Heb 2 kussens gekocht. Kussen bevalt goed, maar van de reserveslopen bij de kussens was 1 van de 2 veel te klein.er werd gezegd blijf proberen het kussen erin te krijgen dan rekt hij wel uit. Heb ik g... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Kussens slapen heerlijk,..even puzzelen om de kussenslopen te wisselen. Wel lange wachttijd, en levering geschied uit China, dus retourneren is wel een dingetje

Company replied

Company details

1. Linen Shop
  2. Bedroom furniture shop
  3. Physiotherapist

Written by the company

Uw oplossing voor een pijnvrije en herstellende nachtrust. Wanneer nek-, schouder- of rugklachten uw dagelijks leven beïnvloeden, is het essentieel om ondersteuning te vinden die uw welzijn verbetert. Het DreamBloom kussen is speciaal ontworpen om gerichte verlichting te bieden door uw lichaam optimaal te ondersteunen tijdens het slapen. Of u nu last heeft van stijfheid, spanning of een verkeerde slaaphouding, DreamBloom helpt uw klachten te verminderen en uw nachtrust te verbeteren. Geen medicatie, geen complicaties – gewoon een kussen dat écht werkt voor een gezonder en comfortabeler leven.

Contact info

1-star

Replied to 26% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Dreambloom oplichters

Dreambloom , Zijn gewoon oplichters . Dreambloom ,slaap zacht . Wacht al 3 maanden op bestelde kussen . En geen contact gegevens,ook geen adres om is langs te gaan om op opheldering te vragen ..Gewoon anoniem de boel oplichten.

6 December 2025
Rated 1 out of 5 stars

Dit bedrijf heeft hun telefoonnummer…

Dit bedrijf heeft hun telefoonnummer gekoppeld aan ons telefoonnummer (BASIS Fysiotherapie). Wij zijn een fysiotherapie praktijk en kunnen je dus niet verder helpen met de levering van de kussens. Wij en de providers weten ook niet hoe we dit probleem op kunnen lossen. Heb je eventueel knieklachten, mag je natuurlijk altijd bellen :) Sorry als we je niet verder kunnen helpen met het kussen probleem.

17 November 2025

Heb op 22augustus een kussen besteld

Heb op 22augustus een kussen besteld, dit zou ongeveer 15 dagen duren. Het is nu 7 november nog geen kussen. Heb vele mails gestuurd maar kreeg geen antwoord.Op 29 oktober krijg ik ineens een vraag of het goed met mij gaat. Ze komen nu met het verhaal dat ze een grote brand hebben gehad. Inmiddels is alles weer opgestart.Op 21 oktober zou mijn kussen ontvangen zijn bij de vervoerder. Ik weet niet waar die vandaan komt, hij is wel erg lang onderweg!! Ik ga hier niets meer bestellen, heb er geen vertrouwen meer in.

7 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

Op 28/7/2025 kussen besteld bij…

Op 28/7/2025 kussen besteld bij dreambloom.
We zijn nu 11/10/2025
Reeds 3 maal e-mail gestuurd
. Eerste keer antwoord gekregen dat ik nog wat geduld moest hebben vanwege vertraging. Twee andere e-mails onbeantwoord gebleven.
DUS OPGELET BESTEL DAAR NIETS:JE BENT JE GELD KWIJT

11 October 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ik wacht al weken op mijn kussen

Ik wacht al weken op mijn kussen, eerst wel reacties op mijn mail en nu niet meer. Schandalig, niets hier bestellen, je bent je hardwerkende en verdiende geld kwijt helaas.

7 August 2025
Rated 1 out of 5 stars

Na ruim een maand nog niets ontvangen

Ruim een maand geleden een kussen en kussensloop besteld voor oma. Een aantal keer een bericht gestuurd om te kijken of het kussen al onderweg is. Tot nu toe nog steeds niets ontvangen en geen contact te krijgen met het bedrijf. Heel erg slecht. Nooit meer bestellen bij die bedrijf!!

21 August 2025

Ontzettend schandalig bedrijf

Ontzettend schandalig bedrijf. Ik wacht al meer dan een maand op het gekochte product. Maar niets van te zien. De track en trace code die stelt ook niets voor. Contact geprobeerd te krijgen met de klantenservice, maar die bakken er ook niets van. Meerder keren geprobeerd te bellen maar geen gehoor. Via de mail contact geprobeerd te krijgen dat ik het niet meer hoef en mijn geld terug wil maar dan krijg je te horen dat het niet mogelijk is. Ik vind het echt zonde voor mijn geld die ik niet meer terug krijg.
Echt SCHANDALIG bedrijf. En bestel hier nooit meer!

15 August 2025

Hi,

Vervelend om te horen dat je een negatieve ervaring hebt met ons bedrijf. Wellicht dat er iets niet helemaal juist doorgekomen is! Graag wil ik vragen om nogmaals contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij je probleem kunnen oplossen.

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. 25 maart 2 kussen besteld. Zouden met 5 a 10 dagen geleverd worden. Meerdere keren gemaild en gebeld maar geen gehoor. Gemaild de bestelling niet meer te willen ontvangen en geld retour geen gehoor. Na vier maanden staan opeens de kussens voor de deur. Geen contact met dit bedrijf te krijgen.

25 July 2025

Betrouwbaar?

Meer dan een maand geleden een bestelling geplaatst voor 2 kussens als kado voor vaderdag. Tot op de dag van vandaag nog niets mogen ontvangen. In het beginnen ik enkele email gestuurd en kreeg ik antwoord dat er problemen waren, ze houden het in het oog....nu nog steeds niets van bestelling, terug 2x email gestuurd maar geen antwoord😢

13 July 2025

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb een maand terug al een kussen…

Ik heb een maand terug al een kussen besteld ..nog steeds niks ontvangen...wel betaald!!bestelling 6683

5 June 2025

Beste,

Vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Graag vragen wij om even een e-mail te sturen naar onze klantenservice zodat wij kunnen nagaan wat er met je bestelling aan de hand is en dit passend kunnen oplossen.

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb een maand geleden een kussen met…

Ik heb een maand geleden een kussen met sloop besteld maar nog niets ontvangen. Via diverse e-mails gevraagd wanneer het kussen wordt geleverd. Dreamboom reageert helemaal niet op mijn mails. Zijn ook niet meer telefonisch bereikbaar, krijg een bandje te horen.
Ik denk dat een heel veel mensen nu dit probleem hebben

Overigens is het wel vreemd dat op de Hollandse site van Trustpilot alleen maar reviews zijn te lezen die uit België komen.

29 April 2025

Beste,

Graag ontvangen wij van u per e-mail uw volledige adresgegevens + ordernummer zodat wij deze kwestie kunnen nakijken en passend kunnen oplossen.

Liesbeth

Rated 1 out of 5 stars

Kleine letters lezen alvorens je…

Kleine letters lezen alvorens je besteld, wij bestelden een kussen bij deze Nederlandse website en wilde deze retourneren, het kussen werd ook bezorgd vanuit een Nederlandse locatie en nu wil Dreambloom dat we het naar China terugsturen met hoge verzendkosten op onze kosten.
We hebben dit kussen niet in China gekocht Dreambloom WIJ KOPEN NOOIT WEER IETS VIA JULLIE WEBSITE

12 March 2025

Hi,

Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met onze service. Stuur onze klantenservice een e-mail en wij lossen het graag voor uw op.

Rated 5 out of 5 stars

Tevreden

Slaap rustiger dit kom door de steun recht en links .mijn hoofd blijft rechter . Ik ben er blij mee

23 March 2025

Hi,

Bedankt voor uw feedback. Fijn om te lezen dat onze producten u helpen bij uw slaapcomfort!

Rated 1 out of 5 stars

Voor mij ook tot op heden geen goede…

Voor mij ook tot op heden geen goede ervaring. Nog helemaal niets ontvangen. Krijg wel mails teruggestuurd. Ik dacht bij een Nederlandse leverancier te kopen maar blijkbaar komt dit ook uit ‘verweggistan’. Nog beter opletten de volgende keer.

17 February 2025

Hi,

Vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Via de website kunt u gemakkelijk zelf uw bestelling volgen door middel van uw ordernummer + e-mailadres. Mocht u hier vragen over hebben, stuur onze klantenservice even een e-mail op; support@dreambloom.nl met uw gegevens. Zij zullen u daar verder helpen!

Rated 5 out of 5 stars

Eindelijk een heerlijke kussen die niet…

Eindelijk een heerlijke kussen die niet steeds opgeschud hoeft te worden en die niet zweet. Echt een aanrader!

16 February 2025

Hi,

Bedankt voor uw feedback. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met een van onze producten! Wij wensen u een hele fijne nachtrust.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look