Duurzame energie company Reviews 16

4.4

Company details

1. Heating equipment supplier

Written by the company

Duenco Infrarood is specialist in infrarood verwarming. Duurzaam verwarmen met infrarood vloerverwarming en mooie design panelen voor aan de muur, het plafond of los staand. Een groen en goedkoop alternatief voor traditionele verwarmingsbronnen zoals gas, hout of diesel.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Fantastisch bedrijf

Inge is geweldig! Een leuke vrouw vol humor die echt met je meedenkt en altijd haar afspraken nakomt. De vloerverwarming is helemaal volgens afspraak aangelegd en alles is soepel verlopen. Alle vragen die ik vooraf had, heeft ze duidelijk en geduldig beantwoord. Echt een aanrader!

11 September 2025

Reply from Duurzame energie company

Heel erg bedankt voor deze geweldige review! 🥳👌

Dikke aanrader!

Dit bedrijf hebben wij vanaf het eerste gesprek tot en met de installatie van onze vloerverwarming als heel prettig ervaren! De informatie en uitleg over infrarood vloerverwarming was duidelijk en kundig. Inge denkt echt mee en adviseert duidelijk. De installatie ook door hen laten uitvoeren en daar hebben we geen spijt van! Er werd nauwkeurig en netjes gewerkt. Alles volgens afspraak en in overleg. Alles wat eventueel anders zou worden dan in eerste instantie, werd overlegd. Kortom, een dikke aanrader! Zeer betrouwbaar bedrijf. Hoe de verwarming uiteindelijk gaat bevallen weten we nog niet. Dat gaan we deze winter beleven.

20 July 2025

Reply from Duurzame energie company

Hartelijk dank voor deze mooie review! :)

Prima geholpen

Prima geholpen! Meteen iets aangeschaft en op de vragen die ik bij de ingebruikname nog had werd na afloop werd meteen adequaat gereageerd.
FTO

22 January 2025

Reply from Duurzame energie company

Hartelijk dank voor de beoordeling!

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen. Erg behulpzaam en snelle levering.

6 February 2025

Reply from Duurzame energie company

Hartelijk dank voor de beoordeling!

Topservice

Van A tot Z en zelfs daar voorbij, hebben we een geweldige service ervaren bij Duenco. Inge staat altijd klaar, niet alleen bij de aankoop, maar ook ver daarna. Tijdens het installeren konden we met al onze vragen bij haar terecht, en zelfs daarna nam ze nog contact op om te checken of alles naar wens was.

Ze denkt echt met je mee en zorgt ervoor dat je je als klant gehoord en geholpen voelt. Dit is service zoals je het zelden nog tegenkomt!

Bedankt, Inge!

Groeten, Nico en Nancy uit Den Helder

31 January 2025

🥳🎉

Hartelijk dank voor de mooie woorden, en nu lekker genieten van jullie mooie nieuwe huis en uiteraard heerlijk warme vloer 🔥☀️

Prettige samenwerking

We zijn goed geïnformeerd en ze zijn bij alle vragen teruggekomen met een duidelijk antwoord. Snel een voorstel gekregen voor een indeling van de vloer.
Planning en samenwerking met vloerlegger van Overijssel Parket verliep makkelijk. Alleen moest de elektricien een keer terugkomen om een fout te herstellen. Maar dat was goed hersteld.

24 May 2024

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak, keurig aangelegd en we zijn zeer tevreden over het resultaat van onze vloerverwarming!

30 January 2024

Reply from Duurzame energie company

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel warme winterdagen toe.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer fijne club en goede spullen!

Wij hebben bij deze fijne club twee infraroodpanelen besteld en een luxe bureaumat met infraroodverwarming. De informatieverstrekking en bestelling liep al zeer plezierig en snel ontvingen wij de bestelde spullen. Een van de panelen bleek niet goed te zijn en er werd direct een nieuw paneel verzonden. Dit nieuwe paneel is tijdens het transport (door DHL) beschadigd, maar zonder morren werd opnieuw een nieuw paneel verzonden. Ik vind de service van Duenco echt geweldig en vriendelijk! En ook de producten!

22 December 2023

Hoi Matthijs,

Wat een mooie beoordeling! 🤗
Wij wensen je heel veel plezier van je infraroodpanelen.

Snel en vriendelijk!

Snelle (re)actie, goed advies en keurige uitvoering.

30 October 2023

Reply from Duurzame energie company

Hartelijk dank voor je mooie review! Veel plezier met je paneel gewenst.

Infrarood vloerverwarming van Duenco

Ik heb een half jaar geleden de infra rood vloerverwarming door Duenco laten installeren. Het is een klein bedrijf met kundig en vriendelijk personeel. Het begint in de showroom waar je in een kleine ruimte uiterst vriendelijk bejegend wordt. Inge denkt mee met de situatie in je huis.
Eerst moet de elektrische installatie aangepast worden. Mijn advies is om dat zelf met een elektricien te regelen. Dan komen de mensen van Duenco. Die zijn vakkundig, netjes en vriendelijk.
Niets dan lof voor dit bedrijf.
Ook als je vragen hebt ergens over, zelfs nu na een half jaar, wordt je snel en fijn geholpen.

20 October 2023

Reply from Duurzame energie company

WoW, we zijn er stil van :)

Hartelijk dank voor de mooie woorden, en nu lekker genieten van je warme vloer 🔥☀️

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goede ervaring, meerdere aankopen gedaan.

- Bij diverse aankopen van Infrarood-panelen zeer prettig geholpen.
- Geven goed advies en nemen daar ook de tijd voor.
- Denken met de klant mee.
- Advies in het voordeel van de klant, in plaats van eigen verkoop verhogen.
- Snelle levering.

8 November 2022

Reply from Duurzame energie company

Hartelijk dank voor je mooie review WdB! Veel plezier met je panelen gewenst.

Super product

Super product
Vriendelijke mensen goeie uitleg over de paneken

7 February 2023

Reply from Duurzame energie company

Hartelijk dank voor je mooie review! Veel plezier met je paneel gewenst.

Warme service!

Mooie panelen, goede service! Erg goed geholpen door Inge! Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding! Erg tevreden! Tevens ook een mooie showroom! Wij zien de winter met vertrouwen tegemoet.

12 October 2022

Reply from Duurzame energie company

Hartelijk dank voor je mooie review! Veel plezier met je panelen gewenst.

Goed contact via marktplaats

Goed contact via marktplaats. Snel geleverd na betaling. Toch zou ik meer een webshop ervaring gaan bieden. Dus marktplaats -> directe link naar webshop als dat kan. En direct bestellen. Ging nu allemaal handmatig via email en whatsapp.

10 October 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look