Var på jakt etter Hustle Butter (krem for tatoveringer), og ramla over denne sida. Skeptisk i starten, men pakken kom uten styr og problem - og med Posten! Måtte ta med ei parfymeprøve når eg var der... See more
Company replied
Duftriket.no er en norsk nettbutikk som ble lansert i 2025, med mål om å tilby et stort utvalg av parfyme prøver + litt mer fra anerkjente merker. Noe som både kan forhindre feilkjøp og spare deg penger. Alle våre dekanter blir nøye tappet fra originale og autentiske parfymeflasker direkte av vårt team.
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Kjapp levering og veldig god service da jeg feilbestilte og fikk rask hjelp!

Reply from Duftriket.no
Jeg bestilte noen prøver . Det var veldig hyggelig pakket med litt godis og en liten hilsen . Flaskene ser også veldig elegante ut og liker at det er forskjellig utseende på alle prøveflaskene . Vil fortsette å kjøpe fra dere 💖🌸

Reply from Duftriket.no
Jeg er veldig fornøyd med bestillingen min. Parfyme er deilig! Veldig fort frakt med posten. TIP TOP 👍

Reply from Duftriket.no
Jeg var veldig fornøyd med bestillingen min. Det var hyggelig at jeg fikk muligheten til å prøve parfymene jeg var interessert i, i miniatyrformat. Jeg håper at jeg vil bruke parfymene med glede. Løper avgårde for å teste dem …Mange takkkkkk....

Reply from Duftriket.no
Fint nettsted. Supert å kunne kjøpe slike små parfymeprøver! Adventskalendertips til de som lager kalender selv! God service. Anbefales!

Reply from Duftriket.no
Skeptisk i starten, men pakken kom uten styr og problem - og med Posten! Måtte ta med ei parfymeprøve når eg var der, og jo meir eg tenker over det er konseptet superpraktisk. Parfymer koster alt for mykje og man veit aldri om man liker dei. Her kan du kjøpe småflasker. Supert! Og heilt genialt at dei fører Hustle Butter!

Reply from Duftriket.no
de ga meg en perfyme som ikke hadde lik boks eller noen ting. den kom i bobleplast og det sto med klistremerke hva parfymen het. ikke det jeg bestilte.

Reply from Duftriket.no
Kjøpte en Hustle Butter Deluxe krem, en krem jeg har brukt før som tatoveringspleie, men som er ganske dyr. Her fant jeg den til en meget overkommelig pris. Rask levering, fikk det jeg bestilte - pluss en hyggelig liten overraskelse :) Kommer helt sikkert til å handle her igjen.

Reply from Duftriket.no
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.