Eatit - Modern Viktminskning Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Har tills nyligen haft en framgångrik medicinsk viktnedgång hos annan vårdgivare men pga för dyrt abonnemang valde jag alternativet receptflytt hos Eatit. Då var jag tvungen att boka tid med dietis... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Det är tufft att börja med att ta till sig mycket information inom så kort tid och samtidigt jobbar med beteendeförändringarna.Jag tror att Eas it med sin kombination av dietistsamtal,läkare vid beho... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jag har fortfarande en bra upplevelse. Min dietist håller kontakten och peppar mig. Sakta men säkert så närmar jag mig en mera hälsosam livsstil. Det borde kanske sägas att jag inte tappat så många ki... See more

Rated 5 out of 5 stars

Min dietist Asma Komsan är, som vanligt, väldigt bra. Hon utgår alltid från min specifika situation och visar stor sakkunskap. Hon är lyhörd, respektfull och engagerad, och tillsammans hittar vi oli... See more

Company details

1. Weight-Loss Service
  2. Wellness centre

About Eatit - Modern Viktminskning

Written by the company

Eatit Viktminskning

Modern och tillgänglig överviktsbehandling via primärvården

Välkommen till Eatit – din digitala vårdgivare specialiserad på medicinsk viktminskning och hållbar hälsa. Vi anser att alla har rätt till evidensbaserad vård vid övervikt, oavsett ekonomiska förutsättningar. Därför är Eatit en integrerad del av den offentligt finansierade vården, vilket innebär att vi följer samma kvalitetskrav och patientavgifter som din lokala vårdcentral. Dietist och läkarbesök kostar 100 kr i patientavgift. 0 kr vid frikort.

Hållbar viktminskning med stöd av legitimerad personal

Att gå ner i vikt och behålla den nya vikten är en utmaning som ofta kräver mer än bara viljestyrka. Det kräver ofta en kombination av medicinsk expertis och stöd i att förändra levnadsvanor. Hos Eatit får du träffa legitimerade dietister och läkare som guidar dig genom hela resan. Vi fokuserar på långsiktiga resultat istället för snabba lösningar.

En del av den allmänna sjukvården

Eftersom vi arbetar på uppdrag av regionen omfattas våra tjänster av det vanliga högkostnadsskyddet. Det gör att vi kan erbjuda högspecialiserad vård som är tillgänglig för alla:

• Dietiststöd: 100 kr i patientavgift.
  • Läkarstöd: Medicinsk bedömning och uppföljning för 100 kr i patientavgift.
  • Frikort gäller: Har du uppnått gränsen för högkostnadsskydd kostar besöken 0 kr.

Till skillnad från privata alternativ som ofta kräver dyra månadsabonnemang, betalar du hos oss endast per besök enligt den lagstadgade patienttaxan. Det innebär en trygghet för dig som patient – du får vård på lika villkor utan dolda kostnader eller bindningstider.

Så kommer du igång

Vår process är enkel och helt digital. Du laddar ner vår app, svarar på ett antal frågor om din hälsa och bokar sedan ditt första möte med en specialist. Vi stöttar dig med allt från kostrådgivning till medicinsk behandling där det bedöms lämpligt.

Gör som tusentals andra svenskar och påbörja din resa mot en bättre hälsa tillsammans med oss på Eatit.

PÅBÖRJA DIN RESA HÄR ->

Samtliga besök sker via videosamtal och chatt i vår app och är subventionerade via den offentligt finansierade vården.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 71% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

100 reviews in the last 12 months

Write a review

Bra upplägg

Bra upplägg, snabb återkoppling, trevlig personal

30 January 2025

Reply from Eatit - Modern Viktminskning

Vad härligt att höra. Tack för att du delar dina erfarenheter.

Bluff

Bluff, Bluff o Bluff skitdåliga på alla sätt.

6 February 2025

Hej Åsa,

Vi beklagar att du upplevde att vårt bemötande inte levde upp till dina förväntningar. Hos Eatit värdesätter vi all feedback och tar dina synpunkter på största allvar. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra tjänster och är stolta över att ha hjälpt tusentals kunder att nå sina mål. Våra användare visar sitt förtroende genom att ge oss 4.8 i Google Play och 4.7 i Apple Store, baserat på över tusen recensioner.

Vi är övertygade om att din upplevelse inte speglar den höga standard vi siktar efter och vi skulle uppskatta en chans att reda ut eventuella missförstånd. Vänligen kontakta oss direkt på support@eatitcare.com så att vi tillsammans kan se hur vi bäst kan hjälpa dig framöver.

Tack för att du delade dina erfarenheter – de hjälper oss att bli ännu bättre. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa våra kunder att uppnå sina hälsomål.

Teamet på Eatit

Rated 3 out of 5 stars

Värdelös kundtjänst

Värdelös kundtjänst. Svårt att få kontakt och bara färdiga val för att specificera sitt önskemål. Saknas valet/ förstår inte kundtjänst och de lägger inte ned någon möda på att försöka nå sin kund

24 January 2025
Rated 1 out of 5 stars

Behandling? Stödet är mer allmänna råd en googling bort

Jag är extremt missnöjd med Eatits program. Informationen som erbjuds är oerhört grundläggande och kan lätt hittas genom en enkel Google-sökning. Behandlingen känns ytlig och har inte tillfört något nytt eller värdefullt till mina kunskaper. Trots att de påstår att KBT är en integrerad del av programmet, känns det mer som allmän rådgivning än verklig KBT-terapi.

Jag har tidigare gått i KBT-terapi för fobier och kan säga att Eatits upplägg inte ens kommer i närheten av den djupgående och effektiva behandlingen jag fick då. De veckovisa sessionerna med dietisten har varit oerhört repetitiva och ger inga riktiga verktyg för långsiktiga förändringar. Hela programmet känns som ett försök att kapitalisera på välkända metoder utan att leverera något substantiellt eller unikt.

Tjänsten är dessutom endast tillgänglig via mobilen eftersom appen kräver att BankID är installerat på enheten som appen används på. Videosamtalen sker i appen och min video syns ovanför dietisten, vilket gör dietistens bild mycket liten och skapar en stor distans i samtalet. Samtalen blir stolpiga, och jag hade otur med matchning av dietist då hon var oerhört inkännande och bekräftande, vilket blev pinsamt och obekvämt. Under våra tre samtal på fem veckor ställdes frågor som jag redan svarat på i tidigare samtal.

Att logga maten jag äter är en omständlig process och skulle absolut behöva utvecklas ur ett användarperspektiv. Behandlingen följer ett strikt upplägg och det är först vecka fyra som vi kommer in på portionsstorlekar och hur jag ska äta. Materialet i modulerna måste jag ta screenshots på om jag vill ha tillgång till det senare, och det går inte att gå tillbaka. Modulerna tar en kvart att genomföra och sedan händer inget mer på en vecka, vilket gör att allt blir mycket segt och opersonligt.

Jag förväntade mig en professionell och evidensbaserad behandling men blev i stället besviken över den bristande kvaliteten och djupet i det de erbjuder. Jag skulle absolut inte rekommendera Eatit till någon som söker seriös hjälp för viktminskning och redan har ett litet hum om sund kost.

13 December 2024

Reply from Eatit - Modern Viktminskning

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att vårt program inte levde upp till dina förväntningar. Hos Eatit arbetar vi hårt för att skapa en tjänst som hjälper våra användare att nå sina mål på ett evidensbaserat och hållbart sätt. Vi är stolta över att 86% av våra användare går ner i vikt och att vi har ett genomsnittsbetyg på 4.6 av 5 på både App Store och Google Play, där över 1000 personer betygsatt appen, vilket vi ser som ett kvitto på att många uppskattar och får resultat av våra tjänster.

När det gäller KBT-delen av programmet är den utformad för att möta de behov som ofta uppstår vid viktminskning, såsom hantering av känsloätande, vanor och motivation. Vi förstår dock att vårt upplägg kanske inte passar alla och beklagar om det inte kändes givande för dig.

Vi tar till oss av dina synpunkter kring appens funktionalitet och programupplägget, och vi arbetar ständigt med att förbättra vår tjänst. Om du har fler förslag eller önskemål får du gärna kontakta oss, då vi värdesätter all feedback för att kunna utvecklas vidare.

Tack för att du tog dig tid att dela dina erfarenheter och vi önskar dig allt gott framöver!

Rated 5 out of 5 stars

Jag har använt Eatit i några månader nu…

Jag har använt Eatit i några månader nu och är otroligt nöjd! Det är verkligen som att ha en dietist i fickan som alltid är tillgänglig. De personliga kostschemana är enkla att följa och jag älskar att recepten är anpassade efter mina mål och smakpreferenser.

Appen är smidig och lättanvänd, och den digitala coachningen gör att jag känner mig motiverad hela tiden. Jag har märkt stora resultat både i viktminskning och i energinivåer. Dessutom gillar jag att appen tar hänsyn till mina allergier och andra specifika behov.

Kundservicen är också fantastisk! De svarar snabbt och är alltid hjälpsamma när jag har frågor. Jag rekommenderar verkligen Eatit för alla som vill ha en modern och flexibel lösning för viktminskning.

Tack, Eatit!

31 October 2024

Super !!!

Etit fick mig att tänka till ordentligt, förbereda rätt mat, utan att jag behövde följa en speciell diet. Jag valde vad jag ville äta. Suport och eftertanke med dietist, super !

22 October 2024
Rated 4 out of 5 stars

Har en väldigt bra & peppade dietist

Har en väldigt bra & peppade dietist, men då jag nyligen börjat på denna resa så har jag inte förlorat några kilon än! Då det sker blir betyget det högsta. Modulerna är jättebra hjälpmedel i hur man tänker & hur man ska tänka kring det man äter eller inte äter. Man hjälper hela människan❤️

27 September 2024

Fantastisk hjälp

Företaget är genuint seriöst och går verkligen till botten med problemet fetma. Hjälpen är otroligt genomtänkt på alla plan och ytterst verkligen hjälpsam. Någon bryr sig verkligen om alla feta och ser till att de och samhället äntligen får hjälp med problemet som är stort och egentligen onödigt…

19 September 2024
Rated 5 out of 5 stars

Lina Abrahamsson är kunnig och…

Lina Abrahamsson är kunnig och engagerad. Jag känner mig sedd. Lina är lugn och lyssnar. Jag får bra svar på mina frågor. Lina är mycket närvarande. Inspirerar mig att göra mina moduler varje vecka inför samtalen eller chatten. Jag är mycket nöjd. Mvh Gunilla❤️

20 August 2024

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look