Zeer goede ervaring!
Zeer goede ervaring, geleverd als afgesproken en fijne, nette communicatie. Van harte aanbevolen!
Wij hebben een groot assortiment in parfums! Zo hebben we voor iedereen een luchtje die bij je past en ook nog voor een betaalbare prijs! Wij hebben merken zoals Lattafa, RiiFFS, NUSUK, FARIIS en maison alhambra. Wij update onze voorraad vaak en de nieuwe geuren van deze merken zijn snel verkrijgbaar bij ons. Onze parfums zijn vooral afkomstig uit dubai ! Precies wat je wilt hebben! Wij vinden parfum niet zomaar een luchtje, je laat een persoonlijkheid zien! Onze passie is om die met jou te gaan matchen. Onze levertijden zijn 2 werkdagen. bij bestellingen boven de €60 is de verzending gratis !
Treubstraat 12, 2288EJ, Rijswijk, Netherlands
Top ervaring. Ruime keuze, scherpe prijzen en alles netjes geleverd. Omdat ik dichtbij woon, had ik mijn bestelling zelfs nog dezelfde dag in huis. Zeker een aanrader.
Reza
Eerste keer hier besteld.
En de ervaring was niet zo best.
Hier kon de zaak zelf niks aan doen, de fles kwam vanuit de fabriek beschadigd & de atomizer werkte niet correct.
Na mailcontact met foto’s + filmpje te hebben gestuurd mocht ik iets uitzoeken ter vervanging op de site.
Wat ik uitzocht was duurder dan het item dat ik ten eerste aanschafte.
Aangeboden om bij te betalen maar dit was niet nodig.
Heel fijn opgelost! Zal zeker weer bestellen als ze de gewenste parfum hebben die ik zoek.
Ik heb Angham van Lattafa besteld en hij ruikt echt heerlijk. De geur is zacht en warm, maar toch fris. Het parfum blijft ook echt lang hangen. Nieuwe favoriet!
Heerlijke geurtjes en super snelle levering. Zeker een aanrader !
Lekkere geurtjes die lang blijven hangen. Voor mijn kinderen heb ik ook een kinder geur besteld. Ruikt heerlijk! Erg blij met de snelle levertijd. Jullie hebben er een vaste klant bij!
Mijn pakket bevatte een gloednieuw vrij exclusief product, met nog eens korting daar bovenop en een onaangekondigde tester. Daarnaast was mijn pakket snel aangekomen en heel netjes verpakt. Hele goede eerste ervaring en indruk!

Reply from Eaudefrais
Eaudefrais heeft een topassortiment aan Arabische geuren. Ik kan iedereen deze site aanraden. De levering was snel en de kwaliteit was perfect! Ik kom hier zeker terug!

Reply from Eaudefrais
Goede kwaliteit luchtjes voor een eerlijke prijs!

Reply from Eaudefrais
Learn more about other kinds of reviews.