Eduloop Reviews 66

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Polecam firmę z uwagi na fakt iż usługi świadczone są w sposób bardzo profesjonalny. Pełna dyspozycyjność korepetytatora. Elastyczność co do ewentualnych zmian w harmonogramie. Ponadto warsztat meryt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Z całego serca polecam lekcje matematyki z panią Jagoda! Zajęcia odbywają się w niezwykle miłej i przyjaznej atmosferze. Pani Jagoda to profesjonalistka z dużym doświadczeniem a praca z nią to czysta... See more

Rated 4 out of 5 stars

Syn bardzo zadowolony z korepetycji z Panią Jagodą.Dzięki niej poprawił oceny z matematyki.Pani Jagoda jasno i zrozumiałe tłumaczy pojęcia które sprawiają synowi kłopot.Co prawda nie zawsze chce współ... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jestem zadowolona z korepetycji,świetne metody nauczania,cierpliwość oraz bardzo miła i przyjazna atmosfera tak samo jak i pani Jagoda.Nie ma nudy,lekcje są ciekawe.Również przez korepetycje zaczęłam... See more

Company details

1. Education Centre

Written by the company

Eduloop.pl to platforma edukacyjna oferująca kompleksowe wsparcie w formie korepetycji dla uczniów na każdym etapie kształcenia. Prowadzimy zajęcia dla dzieci od 1. klasy szkoły podstawowej, pomagając w budowaniu fundamentów wiedzy, nadrabianiu zaległości oraz przygotowaniu do egzaminu ósmoklasisty. Specjalizujemy się w przygotowaniu do matury na poziomie podstawowym oraz rozszerzonym, kładąc szczególny nacisk na wymagania Centralnej Komisji Egzaminacyjnej. Naszą skuteczność potwierdzają wyniki naszych podopiecznych, którzy osiągają stuprocentową zdawalność egzaminów maturalnych i wysokie wyniki na poziomach rozszerzonych. Zespół Eduloop składa się z weryfikowanych korepetytorów, którzy potrafią w zrozumiały sposób przekazać wiedzę z przedmiotów ścisłych, humanistycznych oraz języków obcych. Stawiamy na indywidualne podejście do ucznia, elastyczne godziny zajęć oraz naukę w formie online, co pozwala na efektywny rozwój bez wychodzenia z domu. W Eduloop.pl wierzymy, że odpowiednie wsparcie merytoryczne pozwala wyeliminować stres związany z nauką i osiągnąć zamierzone cele edukacyjne. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą i dołączenia do grona zadowolonych uczniów.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Dzięki tym korepetycjom zrozumiałam że…

Dzięki tym korepetycjom zrozumiałam że matma nie jest aż tak trudna jak się wydaje, wysoki wynik z matury pozwolił mi na pójście na wymarzone studia

4 May 2025

Dziękujemy serdecznie za tak miłą opinię! 💛
Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszej usługi. To dla nas ogromna motywacja, by dalej wykonywać naszą pracę z pasją i dbałością o każdy szczegół. Zapraszamy ponownie! 😊

Jestem osobą

Jestem osobą, która potrzebuje więcej czasu żeby załapać nawet najprostszy materiał a dzięki wyrozumiałości i przede wszystkim cierpliwości korepetytorki bez nacisku na pośpiech mogłam uczyć się w swoim tempie co sprawiło komfort i większą efektywność mojej pracy
Serdecznie polecam !

18 August 2025

Dziękujemy serdecznie za tak miłą opinię! 💛

Rated 5 out of 5 stars

Korepetycje na poprawke z matury matematyka

Dzięki korepetycją zostałem uświadomiony, że matura nie jest tak trudna jak się zdaje i wystarczy dobrze posługiwać się wzorami i dobrze czytać polecenia. Korepetytor był bardzo przyjazny, wyrozumiały i cierpliwy. Potrafił dokładnie wytłumaczyć treści zadań i naprawdę było widać że zależało mu na przekazaniu wiedzy niż "nabiciu" godzin korepetycji. Polecam jak najbardziej dla osób które się boją bądź nie zdały matury z matematyki :)

15 August 2025

Korepetycje w wakacje

Ja jako mama siodmoklasistki nie do końca byłam przekonana do zajęć z matematyki online. Chyba to było pokłosie zdalnego nauczania w czasie covidu. Spróbowałyśmy raz na próbę z Panem Oskarem i szczerze...to jestem zadowolona i ja i moja córka. Moje dziecko nie krępuje się zadawać pytań i przyznać się do tego, że czegoś nie rozumie. Wtedy Pan Oskar tłumaczy jej to cierpliwie w inny, mniej dla niej zawiły sposób. Polecam z czystym sercem.

2 August 2025

Korepetycje bardzo mi pomogły

Korepetycje bardzo mi pomogły zrozumieć wiele tematów z matematyki czuje się bardziej pewna i przygotowana do poprawkowej matury . Na korepetycjach bardzo dobrze jest omawiany temat i zagadnienia dzięki czemu wiem co mam zrobić i w jaki sposób aby zadanie było wykonane poprawnie . Polecam wszystkim osobom które potrzebują pomocy z materiałem . Bardzo się cieszę że mam możliwość korzystania z tych lekcji . Mam nadzieje że moja recenzja pomogła dokonać wyboru osobom które zastanawiają się nad wykupieniem korepetycji tej firmy . Jeszcze raz serdecznie polecam . :))

29 July 2025
Rated 4 out of 5 stars

Bardzo dobre korepetycje

Bardzo dobre korepetycje. Materiał jest omawiany w jasny i przystępny sposób, tempo dostosowane do potrzeb ucznia.

28 July 2025

Reply from Eduloop

Dziękujemy za opinię. Co możemy zrobić aby twoje zadowolenie wynosiło 5/5? To dla nas bardzo ważne aby świadczyć usługi najwyższej jakości !

Rated 5 out of 5 stars

Bardzo polecam korepetycje z matematyki z Oskarem, wszystko jest tłumaczone w prosty i zrozumiały sposób. Nawet trudniejsze tematy stają się jasne, a nauka idzie dużo latwiej! 👌🏽

23 July 2025

Reply from Eduloop

Dziękujemy serdecznie za szczerą opinię. To dla nas ważne by świadczyć najlepsze możliwe usługi!

Rated 5 out of 5 stars

firma robi wszystko dobrze można się…

firma robi wszystko dobrze można się bardzo dużo nauczyć wspaniali ludzie spełniający się w tym co robia

20 July 2025

Rated 5 out of 5 stars

Super kontakt i fajne materiały

Super kontakt i fajne materiały. Poprosiłam o prace domowe wiec dostaje . Wszystko świetnie !

20 July 2025

Korepetycje z matematyki

Zajęcia prowadzone na podstawie zadań i zagadnień których uczeń nie rozumie. Jest to dobry sposób nauki pomocne w szczególności w przygotowaniach do matury. Korepetytor upewnia się czy wyjaśnił wystarczająco jasno i nie ma problemu by wyjaśnić drugi raz. Bardzo polecam :))

15 December 2024

Świetne przygotowanie do matury

Matura w tym roku z pomocą Oskara i Juli napisana na 94% czego nigdy sie nie spodziewałam . Sa najlepsi !!

9 July 2025

Świetny kontakt, miła atmosfera

24 June 2025

Korepetycje bardzo pomogly

27 June 2025

Rated 5 out of 5 stars

serdecznie polecam - z perspektywy korepetytorki

serdecznie polecam, pełen profesjonalizm. Umowa na jasnych warunkach, przyjazna i wspierająca ekipa :)

13 March 2025

Polecam!

Bardzo fajne zajęcia! Wszystkiego uczę się o wiele szybciej niż w szkole, no i nie ma nudy. Polecam każdemu, kto chce naprawdę coś zrozumieć, a nie tylko zakłuć i zapomnieć. A co najważniejsze w końcu wyciągnęłam ten przedmiot na prostą.

14 April 2025

Bardzo przyjemne zajęcia

Bardzo przyjemne zajęcia. Uczeń przygotowany do zajęć

22 June 2025

Z punktu widzenia korepetytora

Atmosfera, która panuje w firmie jest koleżeńska co sprawia, że kontakt z innymi jest bardzo sprawny i bezproblemowy. Sposobu prowadzenia zajęć nie ma narzuconego z góry, dzięki czemu można bardziej go dopasować do swoich preferencji, ale co ważniejsze do potrzeb ucznia. Serdecznie polecam i zachęcam do podjęcia współpracy.

20 June 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look