Ze straalden ervaring uit door hun rustige manier van werken
See what reviewers are saying
Nette prijzen voor het aanleggen van elektra. Monteur kwam netjes optijd op zijn afspraak en was binnen enkele uren al klaar met wat er moest gebeuren :)
hij bleef rustig en ging pas weg nadat we samen de hele installatie hadden getest vond ik prettig
Heb een fijne ervaring met dit elektricien bedrijf. Zijn hier met 2 jongens geweest om naar een storing te kijken en hadden het probleem snel verholpen.
Company details
Written by the company
Elektricien Zwolle - Uw Betrouwbare Partner voor Elektriciteitsdiensten Bij Elektricien Zwolle staat klanttevredenheid en kwaliteit voorop. Wij zijn een toegewijd team van ervaren elektriciens, die klaarstaan om u te helpen met al uw elektrische behoeften. Of het nu gaat om een eenvoudige reparatie, het installeren van nieuwe bedrading, of het verhelpen van storingen, wij bieden een breed scala aan diensten voor zowel particulieren als bedrijven in de regio Zwolle. Ons team is snel ter plaatse en zorgt voor een professionele en veilige aanpak van elk project. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en houden ons strikt aan de geldende veiligheidsnormen. Uw veiligheid en comfort zijn onze prioriteit. Bij Elektricien Zwolle geloven we in transparante communicatie en eerlijke prijzen. U kunt rekenen op duidelijke offertes zonder verborgen kosten en een service die volledig op uw behoeften is afgestemd. Neem vandaag nog contact met ons op voor betrouwbare en efficiënte oplossingen voor al uw elektriciteitsproblemen.
Contact info
Grote Voort 293A, 8041 BL, Zwolle, Netherlands
- +31383690297
- contact@elektricienzwolle.net
- elektricienzwolle.net
No history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ze straalden ervaring uit door hun…
Ze straalden ervaring uit door hun rustige manier van werken
alles functioneert goed en zonder…
alles functioneert goed en zonder problemen dat is fijn
Netjes gewerkt
Het buitenstopcontact werd netjes afgedicht zodat regen geen probleem kan veroorzaken.
Ik zag dat hij een stof cover gebruikte…
Ik zag dat hij een stof cover gebruikte bij het snijden van de muur dat scheelde veel schoonmaak.
Ik Hoefde Geen Extra
ik hoefde geen extra overgangen of strips tussen kamers dat scheelt gedoe
alles buiten is nu goed afgesloten
Hij Schoof Oude Massief
hij schoof oude massief houten tafel van mijn oma opzij voor t stopcontact klein krom maar knap
Hij nam tijd om nog iets uit te leggen…
Hij nam tijd om nog iets uit te leggen zonder te rekenen
we zijn tevreden en bellen ze vast nog…
we zijn tevreden en bellen ze vast nog voor andere projecten
Ze Kwamen Met Slimme Ideeen Voor De Dimmer Setup Mijn
Ze kwamen met slimme ideeen voor de dimmer setup, mijn tante knikte tevreden
ik kreeg overzicht van de metingen in…
ik kreeg overzicht van de metingen in een rapport nadat de lampen vervangen waren
hij bleef rustig en ging pas weg nadat…
alles bleef schoon tijdens en na de…
alles bleef schoon tijdens en na de klus, zelfs in de gang waar hij boren moest zag het er weer keurig uit
Hoge factuur
We zijn vriendelijk geholpen door de monteur. De schade was niet zo groot, zoals wij afhankelijk dachten. Helaas bleek de factuur wel hoog uit te vallen.
Van tevoren gebeld, en ze gaven aan dat de voorrijkosten 95 euro zouden bedragen. Wij dachten dat we een elektra kabel hadden geraakt bij het borren. Uiteindelijk bleek de kabel niet kapot, maar moest slechts een schakelaar omhoog gedaan worden (stom dat wij dit zelf niet zagen). De monteur was er uiteindelijk maar 15 minuten bij ons geweest, toch 320 euro lichter. Absurd veel geld, terwijl ze van tevoren alleen aangaven dat we de voorrijkosten hoefden te betalen, als er niks aan de hand was.
elektricien kwam op tijd en plaatste…
elektricien kwam op tijd en plaatste alles zonder problemen
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.