Dit product werkt helemaal niet
Ik heb twee flessen gekocht en dagelijks drie maanden lang geprobeerd. Maar het werkt helemaal niks!
Op 27 augustus 2024 de bestelling betaald. Tot op heden heb ik niets ontvangen. Ik heb een paar keren gemaild maar geen reactie ontvangen. Stelletje oplichters
Trap er niet in! Oplichters praktijken! Niet goed, geld terug is een lachertje. Reageren nergens op en site is blijkbaar uit de lucht. Waardeloos product, helpt voor geen meter
Ik gebruik het serum een maand maar mijn haar bij de inzet wordt droog en kleverig….. dus het tweede flesje ga ik niet meer gebruiken.
Ik heb 20 mei een bestelling geplaatst en ook na meerdere mailtjes naar Elixara heb ik nog steeds niks binnen . Ik vind dit geen goede klantenservice .
Goede ervaring! Een aanrader!
Minder haaruitval en fijn in het gebruik.
Ik gebruik dit serum nu 3 maanden en wow 🤩 mijn haar is een paar jaar terug in de tijd gegaan. Het is dikker, glanzender en ik heb het idee dat het ook sneller groeit. Ik gebruik het dagelijks en ga dit ook zeker blijven doen
Gekocht voor mijn vrouw die kampt met haarverlies sinds de overgang. Ze gebruikt het nu zo'n 9 weken (ongeveer) en is er erg over te spreken. Er komt tijdens het borstelen minder haar uit, waardoor ze merkt dat haar haarverlies afneemt. Ook heeft ze het idee dat haar haar voller is geworden (ik zie dit ook). Ze begint langzaam weer een beetje te experimenteren met kapsels. Ik merk dat dat haar erg blij maakt. Al met al ben ik dus zeer tevreden met mijn aankoop!