Ellaments Reviews 26

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Helt klart en fem stjerners oplevelse. Hurtig og præcis ekspedition - hver gang. Jeg glæder mig til at besøge shoppen igen.

Rated 5 out of 5 stars

Knald god service. Jeg havde bestilt en forkert størrelse, og henvendte mig. Jeg fik et hurtigt svar med tilbud om at komme og bytte de fine mules til præcis den størrelse, der passer mig allerede d... See more

Rated 4 out of 5 stars

Hurtig levering God kvalitet af jakke God og hurtig betjening vedrørende returnering Den eneste minus var at jeg skulle køre 8 km for at returnere da det var hos DAO pakke levering.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er simpelthen så glad for min nye sommerjakke, som er ligeså smuk som på billedet og i super lækkert materiale. Jeg har aldrig oplevet så effektiv betjening, jeg bestilte og modtog dagen efter. Da... See more

4.6

3-star
2-star
1-star

Utrolig smukke produkter

Mega god købsoplevelse og hurtig levering. Handler bestemt her igen 🙏🏻

7 December 2022

Kære Emma ⭐

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er virkelig glade for, at du har haft en god oplevelse hos hos 😍

Jakke fra Ellaments

Jeg modtog den fineste jakke, med flotte mønstre - god kvalitet, og praktisk til at have en stor trøje inden under. Varen kom 3 dage efter bestilling, som beskrevet i bekræftelsesordren.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Ellaments😍

18 October 2022

Kære Sally-Marie ⭐

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse hos os! Det sætter vi virkelig pris på 🥰

Det er så skønt at høre, at jakken levede op til dine forventninger 💫

Rated 5 out of 5 stars

God kvalitet af secondhand fashion!

Meget fin koncept omkring deres secondhand fashion!
Er helt tilfreds med kvaliteten af mine modtagede varer. God levering og meget nem hjemmeside.
Jeg ser frem til flere køb hos Ellaments :-)

11 October 2022

Kære Sandra ⭐

Tusind tak for din anmeldelse omkring dit køb hos os! Vi er virkelig glade for, at du sætter pris på både levering og kvalitet, samt det store arbejde bag hjemmesiden 💕

Rated 5 out of 5 stars

God service og hurtigt levering

Jeg er vild med deres koncept omkring secondhand fashion!

Derudover har de en fin og overskuelig hjemmeside, hurtig levering og rigtig god service.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Ellaments :-)

17 July 2022

Tak for din anmeldese ⭐

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse hos os. Og hvor er vi glade for at du kan lide vores koncept 🤩

Vi glæder os til at du besøger os igen 🥰

Take a closer look