Em Køreskole Reviews 86

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Byens bedste køreskole! Jeg har haft glæden af, at være elev ved EM køreskole, forløbet tog 2 måneder, og I dag bestod jeg min køreprøve. Både Metin og Emre er super passioneret for det de laver,... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en virkelig fremragende oplevelse hos EM-Køreskole! 🚗✨ Fra start til slut har undervisningen været både professionel, struktureret og utrolig lærerig. Emre var tålmodig, rolig og... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været rigtig glad for at gå på denne køreskole. Undervisningen var overskuelig og blev forklaret på en måde, så det var nemt at følge med. De var hurtige til at finde teori- og køreprøver.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fornøjelse fra start af. Alle kørsler har været virkelige fede og hyggelige. Samtidig kan man mærke hvordan at kørelærerne brænder for emnet og virkelige gerne vil dig det bedste. Kan VARMT anbefa... See more

1. Driving school

Written by the company

På EM Køreskole vil du opleve at vores kørelærere skaber de bedste rammer for at du kan tilegne dig ny viden og samtidigt have det sjovt sammen med resten af holdet. Vi har helt styr på alt det praktiske undervejs i forløbet, hvilket betyder at du blot kan fokusere på undervisningen.

4.9

3-star
2-star
1-star

Bedste køreskole

Super god køreskole og super flinke mennesker. Og undervisningen sidder lige i skabet.

Jeg kan helt klart anbefale EM trafikskole.

4 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er super glad for at have været hos…

Jeg er super glad for at have været hos EM køreskole. De giver gode råd og er der for en, hele vejen igennem. De går meget op i at man har det godt og ikke føler sig presset til noget man ikke er klar til.
Virkelig god køreskole

23 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

Nemt, hurtigt og flinkeste lærere

Jeg fik mit kørekort i første hug pga. den utrolig gode og hjælpsomme undervisning både til teori-lektionerne men også på vejene. Jeg kan kun anbefale Metin og Emres kompetente undervisning hvor der er plads til alle. Kæmpe tak for forløbet.

21 May 2024

Kæmpe anbefaling!

Fantastisk køreskole. Kan kun anbefale et forløb, hos Metin og Emre!
Her bliver hver enkelt elev prioriteret højst.
Tak for to skønne og lærerige måneder🙏

22 March 2024

Jeg startede d. 9. Januar

Jeg startede d. 9. januar 2024 og har fået kortet den 14. Marts 2024
Jeg er virkelig glad for denne køreskole, og kan klart anbefale dem til de nye kommende bilister.
Det hele er som det skal være. Man lære alt hvad man behøver til prøverne hvis man følger med i teorier og hvis man øver de forskellige typer prøver derhjemme.

14 March 2024

Helt klar anbefaling!

Jeg startede d.9 januar og jeg har i dag d.13 marts bestået både teoriprøve og køreprøve i første omgang. Jeg kan ikke andet end at varmt anbefale EM trafikskole. Metin er en rigtig dygtig kørelærer og super god til at lære fra sig!

13 March 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg skulle generhverve mit kørekort

Jeg skulle generhverve mit kørekort, og valgte EM trafikskole, og alt gik super hurtigt og super nemt!
Formidling var perfekt hele vejen igennem.
Mange tak til Emre som var ude og køre med mig inden køreprøven, alt var perfekt!
Kæmpe anbefaling herfra!

7 February 2024

Kan kun anbefale Metin

Jeg startet hos Metin den 8. August. Jeg er idag den 17/10 bestået både køreprøve og teoriprøve prøve første gang. Metin er en rigtig dygtig kørerlærer, som brænder for sit fag. Alle fra vores hold har indtil videre bestået både teori og køreprøve 1 gang. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Em Trafikskole.

17 October 2023
Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefale denne køreskole

Kan varmt anbefale denne køreskole. Metin har tålmodighed og står altid til rådighed, hvis du har brug for ham. Bestod på under 2 måneder, så kan varmt anbefale ham. Han er meget effektiv og positiv mod sine elever. Kan klart anbefales!

27 April 2023

Take a closer look