Overzichtelijke site,zeer scherpe deals en erg prettig contact met Koen. Fijn dat hij zo goed meedenkt ,betrokken is en beschikt over heel veel kennis. Ga zo door.
See what reviewers are saying
Goede uitleg en snel gereageerd
Company replied
Company details
Written by the company
Hét landelijke kennisplatform voor energie. Bij ons vind je nieuws, ins en outs, bijvoorbeeld hoe en waar je nu het minste betaalt voor stroom & gas.
Contact info
Escudostraat 10, 2991XV, Barendrecht, Netherlands
- 010 - 32 20 011
- info@energievergelijk.nl
- energievergelijk.nl
Overzichtelijke site,zeer scherpe deals…
Ga zo door.
Een echte aanrader
Een onafhankelijke partij waar je ook nog eens persoonlijk advies kan krijgen. Koen heeft uitstekend meegedacht wat voor ons de beste contracten zien gezien onze situatie met electrische auto en zonnepanelen. Een echte aanrader
Informatief en nuttig
Raadpleeg geregeld deze site en deze is zeer informatief met actuele berichtgeving.
Tevens geeft hij op verzoek specifiek advies als je daar om vraagt.
Aanrader
Goed advies en vlotte reacties op mijn…
Goed advies en vlotte reacties op mijn vragen per mail met Koen. Heeft aantal vragen helder beantwoord en daar advies voor een contract aan gekoppeld
Heb nu al meerdere keren contact gehad…
Heb nu al meerdere keren contact gehad met Koen . Ben elke keer zeer goed geholpen . En Koen geeft ten minste antwoord . Wat bij andere websites nog al eens te kort komt . Super bedankt . Tot de volgende keer .
Snel en deskundig advies
Na Emailcontact met Energievergelijk heb ik een voor mij uitstekend passend advies gekregen en daar ook gebruik van gemaakt. Prima service en snelle reacties
Ja daar had ik nou wel iets aan
Ja daar had ik nou wel iets aan. Zijn site en info zijn glashelder; Koen antwoordde bovendien niet alleen razendsnel op paar maatwerk vragen ook precies informatie waar ik erg veel aan had. Ga nou niet direct met de eerste de beste vergelijkingssite in zee zelfs de allerbekendste namen valt soms veel op af te dingen ervaar ik als "overstap beginner". De prijs klopt in ieder geval zelden bij anderen.. De condities evenmin. Bedankt Koen!

Reply from Energievergelijk.nl
opheldering welkomstkorting
Omdat er onduidelijkheid was over hoe hoog een welkomstkorting nu was, heb ik daarover een vraag gesteld. Koen gaf een snelle en duidelijke reactie.
Daardoor ga ik nu overstappen naar een andere leverancier.
Goed geholpen
Koen van Trustpilot heeft ons goed geholpen met een energie vraag voor VvE's. Zijn antwoord was snel, duidelijk en nuttig!
Geweldig geholpen door Koen Kuijper !
Geweldig geholpen door Koen Kuijper !
Moeilijke materie zeer duidelijk uitgelegd.
Goede uitleg en snel gereageerd
Hoe een "simpele" vraag werd opgepakt.....!
Ik had een "simpele" vraag omtrent mijn energiekosten i.v.m. de toekomstige wazige beslissingen (terug leveringskosten) van onze regering. Als "nieuw" gebruiker van zonnepanelen in een huurwoning, zag ik door de bomen het bos niet meer in de wirwar van energieleveranciers, die het beste aanboden. Via Energievergelijking.nl kwam ik in contact met Koen en deze antwoordde snel en gaf mij een eerlijk antwoord en advies. Zo weet ik wie ik straks - over 6 maanden - moet contacteren............top Koen.
Goed advies!
Ik kreeg van Koen een zeer snel antwoord op de vraag wat voor mij het beste was, binnen een dynamisch contract.Perfect!
Wat ik erbij wil opmerken is dat ik in het verleden mij enigszins stoorde aan dat Energievergelijk min of meer vaste contracten ging propageren in de media, terwijl uit internationale berichtgeving al duidelijk was dat er juist een enorm overschot aan gas aan het ontstaan was. Dat was vorig jaar zomer en herfst.
Goede site
Goede site met heldere en duidelijke informatie voor als je wilt overstappen.
snelle reactie op vragen
snelle reactie op vragen. Er werden ook vragen gesteld ter verduidelijking.
Helder advies op maat.
er is mogelijkheid geboden tot telefonisch contact.
Heldere adviezen waar je wat mee kunt.
Salderen per telwerk
Stelde Koen een vraag over salderen per telwerk (normaal- en daltarief gescheiden). Kreeg snel antwoord dat ze bezig waren met een onderzoek en korte tijd later heb een een uitgebreid antwoord ontvangen. Helder uitgelegd en voor mij is duidelijk geworden dat ik moet overstappen. Nu nog kiezen welke leverancier de beste is voor mij. Gaat Koen mij ook wel mee helpen.
Noodfonds Energie steunbedrag bij verandering van energieleverancier
Ik had een vraag over Noodfonds Energie steunbedrag bij verandering van energieleverancier aan Koen Kuijper en kreeg binnen het uur een bevredigend antwoord van hem waarin hij vermeldde dat overgang naar een andere leverancier wel degelijk van invloed kan zijn op het toegekende steunbedrag. Ook raadpleeg ik wekelijks de site Energievergelijk.nl om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op de energiemarkt. Ik beveel deze site van harte aan!
Zeer vlot geholpen door Koen
Zeer vlot geholpen door Koen. Je denkt dat je mail niet snel beantwoord wordt maar het tegendeel is waar. Ik weet waar ik moet zijn als ik over een paar maanden een nieuwe energieleverancier moet zoeken.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.