Kontaktede Energisalg da mit ældre Vaillant fyr gik i stykker. Talte med Steen om onsdagen og om lørdagen blev fyret installeret. Holger ankom til tiden og selvom jeg var væk resten af dagen under in... See more
Company replied
Rigtig god kommunikation med Steen, der hurtigt udfærdigede et skriftligt tilbud på et nyt Valliant fyr. Efter et par afklarende spørgsmål, var jeg klar til at bestille og i løbet af gangske få d... See more
Company replied
Har lige i går fået leveret og installeret nyt Vaillant kondenserende gasfyr til erstatning for 22 år gammelt fyr. Steen og Holger mødte præcis på den aftalte dato, og der var tempo på lige fra star... See more
Company replied
Energisalgs mission er at levere de bedste tilbud på naturgasfyr og give kompetent rådgivning samt support, så du er sikret et godt køb, der passer til din bolig og forbrugsbehov.
Nyholms Alle 39, 2610, Rødovre, Denmark
No history of asking for reviews

Reply from Energisalg
Godt tilbud, og meget fint arbejde, behagelige gasmontører, og fin oprydning, tak herfra

Reply from Energisalg
Kan helt sikkert anbefale denne virksomhed.
Hurtig og billig tilbudsgivning.
Hurtig montering af dygtige medarbejdere.
Lille fejl rettet meget hurtigt.
God og saglig kommunikation.
Tommel op.

Reply from Energisalg
Kan varmt anbefale firmaet, alt blev udført til som lovet og til tiden, særlig kan jeg rose montøren Jimmy som satte mit nye fyr op, han kan virkeligt sit håndværk, og gjorde pænt rent efter sig.
Vh
Søren Bo Kruse

Reply from Energisalg
Fik installeret nyt gasfyr og ny varmvandsbeholder for en uge siden. Det hele kørte til tiden og på skinner med gode servicemindede folk på opgaven, så kan kun anbefale Energisalg.dk

Reply from Energisalg
Købt gaskedel og vandvarmer. Alt er sat op og fin kommunikation. Dog lang ventetid, da de har travlt

Reply from Energisalg
Synes det er godt nok misvisende. På sociale medier popper hele tiden annoncer op med tilbud på nyt monteret gasfyr til 13.999. Når man så beder om tilbud er prisen pludseligt det dobbelte.

Reply from Energisalg
Fik et rigtig godt tilbud på udskiftning af gasfyr. De kom til aftalt tid og arbejdet er flot udført. Vi er meget tilfredse og vil kart anbefale andre at benytte energisalg.dk

Reply from Energisalg
De kom og satte fyret op til den aftaltedato hvorfor jeg giver dem 1 stjerne, men vores udendørsføler blev ikke tilsluttet, ej heller var fyret sat op til at registerer udendørsføleren, hvilket resulteret i at vores fyr gik på overarbejde til ingen verdensnytte.
Sjuske arbejde med VVS gjorde at vores fyr blev ved med at gå ud og give fejlmeldinger.
El-arbejdet var ikke lovligt, men de ville ikke reagere på vores egen henvendelsen, først efter vi havde en autoriseret elektrikker ud og besig arbejdet, ville de komme ud og lovliggør deres arbejde.

Reply from Energisalg
Fik udskiftet 23 år gammelt gasfyr med nyt.
Lidt udfordringer med ophæng og placering af det borede aftrækshul blev løst på en rigtig god måde.
Pænt rørarbejde, og udført til lovet tid og pris.
Meget tilfreds.
Søren

Reply from Energisalg
Tilslutter mig de andre kunders positive anmeldelser. Hurtigt tilbud med alternative features. Nyt tilbud straks eget valg. Accept af pris og lovet installation inden for 10 dage (vi havde intet akut problem) og dato og tid aftalt. Ok - håndværkerne var en anelse forsinket, men aligevel blev fyr og varmtvandsbeholder, ny skorsten og klima-enhed installeret og færdiggjort som forventet inden fyraften inklusiv idriftsættelse og indjustering. Det gamle grej og emballage osv var pænt pakket sammen og fjernet- Al levering og udførsel i upåklagelig kvalitet, Stor respekt for Steen Gammelgaard og hans installationsteam. Prisen holdt, helt uden overraskelser. Godt gået.

Reply from Energisalg
Da vi blev nødt til at skifte vores 14 år gamle gasfyr ud, indhentede vi tre tilbud hos tre forskellige firmaer. Langt de billigste kom fra Energisalg.dk, som vi tog kontakt til, og fik en god snak og rådgivning af Steen Gammelgaard.
Fik en hurtig dato for arbejdet, og på dagen kom VVS'eren 15 minutter før aftalt tid (aftalt mellem 07.00 og 07.30) :-)
Det var en yderst kompetent tekniker og hjælper der var på sagen, og vi blev undervejs orienteret om forløb og spurgt ind til hvordan vi ville have detaljer løst.
Efter endt installation, opdagede VVS'eren, at der havde sat sig noget snavs fra vores gamle jernrør i vandhanerne, og han spulede dem derfor lige igennem, så det varme vand igen kunne flyde.
Så blev der ryddet pænt op, og vi fik en god gennemgang af kedlens funktioner og indstillinger.
Dagen efter kom fakturaen, og pris var fuldstændig som aftalt, på trods af, at vi synes vi fik lidt mere service end aftalt :-)
Vi har nu en super flot installation, et fyr og vandvarmer der fungerer nærmest lydløst og kan derfor kun give Energisalg vores varmeste anbefalinger!

Reply from Energisalg
Jeg vil gerne dele min utrolig gode oplevelse med dette firma, for det første ringer jeg umilbart lige før industri ferien starter , men Sten er stadig i stand til at klare vores udskiftning, da vores gamle fyr var stået helt af efter 17 år. Så vaillant fyr blev selvfølgelig valgt igen, så nåede vi til den store dag hvor fyret skulle sættes op, og jeg bliver stadig imponeret over hvor nøjagtig de 2 montører kom til tiden, var utrolig imødekommende hele tiden ,og fortalte gerne uder vejrs hvis jeg havde spørgsmål til noget.
så jeg kan kun anbefale at handle med ENERGI SALG.
da vi hele tiden har kunne kontakte firmaet for yderlige spørgsmål, og hvis ikke telefonen blev taget med det samme, så ringede Sten hurtig tilbage.
hilsen en glad og tilfreds kunde.
Sten Hansen
3600 frederikssundFrederikssund

Reply from Energisalg
Har lige fået udskiftet kedel & beholder af Energisalg , virkelig god oplevelse alle aftaler og pris blev overholdt.
Så kan klart anbefales .

Reply from Energisalg
Udskiftning af gasfyr og vandbeholder.
En i særklasse god oplevelse fra A-Z og jeg har tilmed sparet godt 10.000. Jeg er meget tilfreds og anbefaler Energisalg.
Lars Sørensen

Reply from Energisalg
Fik sat nyt fyr op, der dagen efter ikke virkede . Ringede til energi salg og fik at vid deres service ville ringe, hørte ikke noget i et par timer og valgt at kikke på det selv.
Kunne konstatere at 220 V ledning ikke var aflastet og samtidig var fasen løs i selve stikket. Derudover var der små isolerings kugler efterladt oven på fyret . Blev ikke tilbudt kompensation eller en undskyldning.
det er nok den hurtigste og bedste betjening jeg har fået. klikkede på deres site om et tilbud, 5 min. efter blev jeg ringet op og havde så også et supe tilbud, langt under andre på marked.
De kom hurtigt og som aftalt, gik ikke før alt virkede og ryddet flot op efterfølgende.
så bare skønt :-)

Reply from Energisalg
Har købt nyt gasfyr med vandbeholder hos Energisalg. Ringede og snakkede med dem. De ville komme om en uge. De kom som aftalt og fik sat det op uden problemer. Har kun godt at sige om forløbet. Kan virkelig anbefale dem.

Reply from Energisalg
Fik en hurtig dato for arbejdet, og på dagen kom VVS'eren 15 minutter før aftalt tid (aftalt mellem 07.00 og 07.30)... Det tror jeg ikke vi har oplevet før :-)