Mijn Skoda Octavia 1.6 diesel laten tunen en Carbon cleaning. Groot verschil in reageren en doortrekken. Vooral de koppel merk je goed. Super tevreden over de service en kennis van de monteur. Was... See more
See what reviewers are saying
Erg tevreden over de gehele gang van zaken en het resultaat. Duidelijke uitleg vooraf over wat er gaat gebeuren. Nette wachtruimte alleen dat geeft al een vertrouwd gevoel. Erg blij met het resu... See more
Heb mijn vw golf 6 1.2 tsi laten tunen ging alles netjes tot 4 dagen erna krijg alleen maar fout meldingen op me display. Heb stil gestaan omdat de auto niet meer starte. Dus terug gegaan naar berkel... See more
Company details
Written by the company
EQ Performance is gespecialiseerd in het tunen van auto’s. Sinds de start in 2015 zijn wij altijd gefocust geweest op het bieden van persoonlijke aandacht aan onze klanten. Wij willen dat onze klanten zich gehoord voelen en weten dat zij bij ons aan het juiste adres zijn voor het verbeteren van de prestaties van hun auto. Onze aanpak van volledige transparantie en uitstekende aftersales service heeft er mede voor gezorgd dat wij in de afgelopen 7 jaar enorm zijn gegroeid. Wij hebben ons gericht op de beste service en afterservice om in onze branche toch een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen en hen de beste ervaring te bieden die mogelijk is. Onze groei heeft ervoor gezorgd dat we in 2018 onze software ook internationaal zijn gaan leveren aan andere tuners via EQ Software (www.eq.software). Wij zijn trots dat wij nu niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten de beste software voor het tunen van auto’s kunnen leveren. Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen over het land hebben wij in 2019 onze tweede vestiging in Leusden geopend. Met deze extra vestiging in het midden van het land kunnen we een groot deel van het land met een smile de weg op sturen. In 2024 hebben we onze dekking verder uitgebreid met een nieuwe vestiging, ditmaal in het zuiden van Nederland, in Halsteren. Deze nieuwe locatie stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn en zorgen voor een optimale dekking, nu ook in het zuiden van Nederland. Wij bij EQ Performance zijn gepassioneerd over het optimaliseren van de prestaties van auto’s en wij streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Kom gerust langs bij een van onze vestigingen om te ervaren hoe wij uw auto kunnen verbeteren.
Contact info
Leeuwenhoekstraat 60, 2652XL, Berkel & Rodenrijs, Netherlands
- 0853011229
- info@eqperformance.nl
- eqperformance.nl
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Een bak ellende!
Op 4 februari mijn audi A3 laten tunen bij EQ Performance in Amersfoort. Ik ken het bedrijf niet dus ik ben af gegaan op de reviews en de 2 weken niet
goed geld terug garantie. Dit verliep op zich wel oke, na zo'n 3 kwartier was het klaar. Het resultaat was echter niet wat ik verwachtte. Mijn vorige
Audi A3 heb ik ergens anders laten tunen en die was echt veel agressiever dan nu het geval was. Ik heb dus gevraagd om het ongedaan te laten maken
en gebruik te maken van de niet goed geld terug garantie. Vanaf hier begint de ellende....
Tim, die de auto getuned heeft, geeft aan dat de tuning binnen 2 weken ongedaan moet worden gemaakt. Maar eigenlijk heeft hij daar geen tijd voor,
behalve op dinsdagmiddag ergens een uurtje. Mijn vrouw en ik werken allebei op dinsdag en mijn vrouw heeft ook de auto nodig voor haar werk. Dus
dat tijdstip was geen optie voor ons. Tim was er heel makkelijk in, wij willen de tuning ongedaan maken dus wij moeten maar schikken naar de mogelijkheden. Ik sta er toch wel anders in. Als je deze service biedt moet je naar alle redelijkheid dit ook mogelijk maken. Dat is dan ook een flinke discussie geweest aan de telefoon. Op een nare toon allemaal. Om verder te kijken dan 2 weken was voor Tim ook geen optie want het moest binnen 2 weken gebeuren. Ik heb hem er op gewezen dat je zo niet met je klanten om gaat. Daar had hij geen begrip voor.
Op de website staat echter letterlijk : We hebben vertrouwen in ons product en geven je daarom 14 dagen om het uit te testen. Ben je niet tevreden? Dan krijg je jouw geld terug!
Dus 14 dagen de tijd om te testen en niet binnen 14 dagen ongedaan maken! Daar heb ik Tim op gewezen en uiteindelijk heeft hij met heel veel tegenzin aangegeven dat het dan alleen nog op een zaterdagochtend zou kunnen. Daar ben ik dus maar in mee gegaan anders zag ik het niet meer gebeuren.
Deze hele onderhandeling ging allemaal heel erg onvriendelijk. Afijn, die zaterdag is het inderdaad ongedaan gemaakt. Binnen 30 dagen zou ik mijn geld terug krijgen.
Dat vind ik heel erg lang, maar goed, ik heb daar niks van gezegd en de tijd afgewacht. En hier gaat het weer helemaal mis!
Op 31 maart, zo'n 6 weken later, bel ik op maar er wordt niet opgenomen. Dus ik stuur een appje. De volgende dag krijg ik bericht of ik even mijn gegevens wil sturen dan kijkt hij het na. Dat heb ik meteen gedaan maar tot op heden is het alleen maar appen en bellen. Ik krijg nauwelijks reactie en als Tim zegt dat hij het direct na gaat kijken en oplossen dan bedoelt hij schijnbaar iets anders. We hebben nog steeds ons geld niet terug en het is
inmiddels bijna 2 maanden geleden dat we de tuning ongedaan hebben laten maken. Ik heb er eerlijk gezegd ook niet zoveel vertrouwen meer in
dat dit nog goed komt. Dus let op met dit bedrijf!!
Goed bedrijf met technische kennis
Goed bedrijf, snapt waar ze het over hebben in tegenstelling tot andere bedrijven die op technische vragen geen antwoord kunnen geven.
Mijn auto laten tunen met een goed resultaat, auto rijdt niet sneller maar vooral en soepeler.
Komen niet erg professioneel over helaas!
Mailcontact met hun is prima (met Rink) tot ik Rink belde, en hij niets wist van mijn mails. Er word wel vaker mails gestuurd, onder mijn naam, was zijn reactie. Best vreemd! Uiteindelijk wist deze Rink geen, of slecht antwoord te geven op mijn vragen over het laten tunen van mijn Mercedes. Ik vond het allemaal erg amateuristisch! Rink heeft mij niet kunnen overtuigen, om mijn auto bij EQ Performance te laten tunen.
Even een vervolg van mijn revieuw, nadat EQ Performance reageert op mijn 1 ster revieuw: wel eerlijk blijven EQ Performance. Ik begrijp dat jullie reageren op een slechte revieuw. Maar blijf dan wel eerlijk. En ga vooral niet bijdehand reageren! Het mailcontact met jullie was zeker goed. Het telefoongesprek zeker niet met Rink. Mijn vragen werden niet juist, en professioneel beantwoord. Iets wat de andere tuner in Beilen wel deed trouwens! Dus antwoorden op mijn ervaring met EQ Performance, is niet meer dan normaal. Maar houd ook dat professioneel, en niet bijdehand!

Reply from EQ Performance
Professionele tune en service
Super tevreden over de service en kennis van de monteur.
Was een stukje rijden naar Amersfoort. Gelukkig gingen de terugweg extra vlot dankzij de tuning.
Vriendelijk personeel en goede…
Vriendelijk personeel en goede wachtruimte. Goede tuner.
Vandaag een carbon cleaning laten doen
Vandaag een carbon cleaning laten doen. Erg tevreden over de klantvriendelijkheid. En de service wat ze bieden. Helemaal uit Zutphen gekomen. 2 uur rijden. Maar dit was het zeker waard. Zal ook iedereen aanraden om hierheen te gaan.
Ongelooflijke ervaring bij EQ Performance
Een week geleden heb ik mijn Polo laten chiptunen bij EQ Performance in Berkel en Rodenrijs — en ik kan je één ding zeggen: wat een verschil! Ongeveer een uurtje later zat ik alweer in de auto, maar dan wél met een enorme glimlach op mijn gezicht. Mijn auto loopt echt 10 keer beter dan voorheen. Het extra vermogen is zo goed merkbaar, mensen kijken verbaasd als ik gas geef. Echt niet normaal wat voor verschil dit maakt!
Ik heb lang getwijfeld bij wie ik dit zou laten doen, maar ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik geen betere shop had kunnen kiezen. De jongens daar zijn serieus, professioneel, en leveren topkwaliteit werk. Alles werd goed uitgelegd en je merkt aan alles dat ze plezier en liefde in hun werk stoppen.
En dan de prijs: voor slechts €300,- kreeg ik deze upgrade én kon ik het ook nog in drie termijnen betalen — super fijn dat die optie er gewoon is.
EQ Performance, duizendmaal dank! Jullie hebben niet alleen mijn auto, maar ook mijn rijplezier naar een hoger niveau getild. Ik rijd nog steeds rond met die grote glimlach! 😁
Gisteren mijn Peugeot Partner diesel…
Gisteren mijn Peugeot Partner diesel later chip tunen bij EQ Performance in Amersfoort. Wat een verschil!!!! De auto heeft veel meer vermogen, veel meer trekkracht. Merk het zo duidelijk met de caravan. Uitermate tevreden over het contact en de manier en snelheid waarmee ze hebben gewerkt, super!!
Heel goed service
Heel goed service, ook wachtkamer ook , de auto reageert heel goed nu
Zeer tevreden
Ik ben hier met mijn Polo uit 2019 geweest. Ben netjes ontvangen, kreeg uitleg en werd naar een ruime wachtkamer verwezen. Daar kon ik op wifi rustig werken op mijn laptop.
Binnen de aangegeven tijd was de auto klaar en rijd 'ie bijna als een Golf. Ondanks dat het een benzine auto is, lijkt het brandstofverbruik toch verlaagd.
Ik hoop natuurlijk nog lang van deze auto te kunnen genieten, maar ik zou met mijn volgende auto zeker weer langskomen.
Fijn, deskundig bedrijf! :)
Hele goede ervaring met EQ Perfomance!
Van tevoren kun je gratis laten checken of het voor jouw auto rendabel is en geven ze een indicatie wat je vermogen zal worden. Een afspraak maken is heel makkelijk en ik kon al m'n vragen daar voorafgaand nog stellen. De mannen van EQ zijn zeer deskundig en weten wat ze doen!
Na het tunen had m'n VW Polo 1.0 er zomaar 45 pk bij! Heel blij mee en ik zou hier in de toekomst met andere auto's zeker terug komen :)
Top zaak!
Top zaak! Hier hebben de mensen echt verstand van auto’s ipv de vele partijen die dit ‘maar even zijn gaan doen’ en van alles beloven.
Al mijn auto’s door EQ laten doen en altijd heel erg tevreden met het resultaat, klantgerichtheid en de prijs.
Voor mij nooit meer wat anders!
Geweldige service
Ik ben echt ontzettend tevreden. Vanaf het eerste moment werd ik vriendelijk ontvangen en professioneel geholpen. Mijn auto presteert nu beter dan ooit, met merkbare verbeteringen in topsnelheid, trekkracht (lekker bij het stoplicht ;D ) en vermindering in brandstofgebruik. Het is weer een genot om in mijn auto te rijden.
Dank voor de geweldige service!
Bij EQ Performance voel ik een oprechte waardering voor de professionaliteit en het persoonlijke contact, wat me het vertrouwen geeft dat mijn auto in goede handen is.
Bij EQ Performance krijg ik écht maatwerk voor mijn auto. De software wordt ontwikkeld op basis van logdata van mijn motor, wat zorgt voor optimale prestaties.
Het vertrouwen in hun product is groot: ik krijg 14 dagen de tijd om het uit te testen, en als ik niet tevreden ben, krijg ik mijn geld terug. Bovendien bieden ze tot 5 jaar na de optimalisatie een geweldige service-assist, inclusief kosteloos uitlezen van mijn auto.
Als een van de weinige tuners neemt EQ Performance de fabrieksgarantie op de aandrijflijn tot 2 jaar over. Mocht er ooit een reset van de software plaatsvinden, tunen ze mijn auto eenmalig gratis opnieuw. Ook de snelheidsbegrenzer wordt kosteloos verwijderd, wat een fijne extra is.
Tijdens het wachten kon ik lekker boven mijn serie kijken op Netflix. Het personeel is vriendelijk, en de eigenaar heeft echt een plekje in mijn hart veroverd. Dit is mijn vaste bedrijf geworden voor alles wat met tuning te maken heeft. Ik ben echt enthousiast en tevreden over de service en resultaten!
Fijne zaak
Fijne zaak! Het personeel is klantvriendelijk en heeft kennis van het zaken. Alles wordt van tevoren duidelijk uitgelegd. Terwijl je wacht op je auto, neem je plek in een comfortabele lounge, waar je je eigen muziek en films af kunt spelen op groot scherm.
Expertise en Behulpzaam
Ik heb recent gebruikgemaakt van de chiptuning diensten van EQ Performance en ben zeer tevreden over mijn ervaring. Vanaf het eerste contact merkte ik hun expertise en klantgerichte benadering op. Ze namen de tijd om mijn auto en mijn wensen te begrijpen, en legden duidelijk uit welke aanpassingen ze zouden doen en wat ik kon verwachten.
Na de tuning voelde ik direct een merkbare verbetering in het vermogen en het koppel van mijn auto. Het rijden is nu nog plezieriger! Ook waardeerde ik de garantie die ze bieden, wat me een extra gevoel van zekerheid gaf. De apparatuur die ze gebruiken lijkt van hoge kwaliteit, en dat gaf me vertrouwen in de resultaten.
Al met al kan ik EQ Performance van harte aanbevelen aan iedereen die overweegt zijn auto te laten tunen. Het was een uitstekende ervaring!
Best in town!
Van begin tot einde een geweldige ervaring.
Alles transparant, je kunt al je vragen stellen voor je je sleutels inlevert. Vervolgens een heerlijke, luxe mancave waar je prima kunt werken, goede koffie kunt drinken of op het mega scherm netflix kunt kijken.
Zodra je auto klaar is krijg je een seintje en kun je rustig afmaken waar je mee bezig was en als je dan naar je auto gaat krijg je nog uitleg over wat er gebeurd is en wat je daarvan moet merken.
In mijn geval flink was pk's erbij en mega veel trekkracht!
Ze vragen netjes of ze een foto mogen maken voor de socials.
Als laatste krijg je nog informatie over wat ze nog meer voor je kunnen betekenen en met een brede glimlach sla je rechtsaf naar de eerste rotonde #gaserop
Top zaak.
Top zaak.
Goede service en kwaliteit.
Personeel wat er rond loop aardig en vriendelijk en help je goed met vragen.
Wat een ervaring!
Wat een ervaring! Een snellere auto terwijl je wacht, en in de tussentijd het gevoel hebben alsof je bij iemand thuis op visite naar je favoriete film of serie kijkt. Na zo'n 1 - 1,5 uur werd ik geroepen dat mijn auto klaar was en werd mij ook duidelijk uitgelegd wat er gedaan is met daarbij de bijbehorende resultaten. De rit naar huis, maar ook tot op de dag van vandaag blijft het een feest! Met de volgende auto ga ik zeker terug!
Hier moet je zijn voor je auto
Erg tevreden over de gehele gang van zaken en het resultaat.
Erg blij met het resultaat, auto rijdt een stuk soepeler, schakelt beduidend beter en het verbruik is niet omhoog gegaan. (Benzine auto 2.0 TFSI)
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.