Straffavgift
En straffavgift på 293:- för att man handlar under 500:-. Grymt. Så förlorade ni den försäljningen. Köpte på Amazon. Helt otroligt. Lycka till med den affärsidéen.
Er leverantör sedan 35 år av Industri- & Verkstadsutrustning ✓ Allt på ett ställe ✓ Personlig och professionell rådgivning ✓ Individuella offerter.
Borstelmannsweg 175, 20537, Hamburg, Germany
virker dessverre som at alt seiler her. Bestilte en pakke messing-vinkler for en måned siden. Etter 11 dager uten å høre noe spør jeg om pakken er sendt og får et slapt svar om at det skal sendes en eller annen dag denne uken men at de ikke vet når...zzzz....2 dager senere får jeg mail om at pakken skal ankomme 20/6....dagene går og ingen pakke. I dag er det 29/6....ingen pakke. Blir spennende å se om det noen gang kommer pakke :-) Blir nok ikke flere bestillinger fra dette firmaet nei.
Undvik..
Beställde stansar från detta företag, allt verkade helt okej och leverans skulle ske inom 10 dagar. Så långt allt bra.
En månad senare när leverans inte skett ännu börjar jag höra av mig för att se var min leverans är, kanske slut på lager eller nåt tänker jag... Men, då får jag veta att tydligen har UPS skadat paketet och då tycker Esska att jag ska prata med UPS (utan tracking nummer eller ens varifrån det skickats... Hittils har jag inte ens sett paketet). Men killen jag pratade med höll med om att det lät lite konstigt att jag som slutkund skulle prata med leverantören som de utsett så han skulle kolla med sin chef och återkomma per mejl.
Ytterligare några dagar senare, helt utan återkoppling från Esska, skickar jag via deras webformulär en fråga om vad som händer. Då fick jag svar att det tydligen var något problem med leveransen från UPS och att jag skulle kontakta UPS direkt (nu fick jag i alla fall ett spårningsnummer).
Jag ringer UPS och får höra att paketet mycket riktigt blivit skadat och att UPS och Esska redan har påbörjar en skadereglering och de tycker det är konstigt att Esska inte redan skickat ut ett nytt paket eftersom deras kontakt påbörjades för över en månad sedan.
Jag hittar nog mina saker någon annanstans i fortsättningen. Fel händer, det är helt normalt men när man lastar över problemlösningen på sin betalande slutkund så blir det sista gången den kunden ger er några pengar. Inte så svårt att förstå egentligen, men uppenbarligen förstår inte Esska detta.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.