Éternelle Diamonds Reviews 20

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

Company details

Written by the company

Diamantforretning med fokus på at gøre ansvarlig luksus tilgængelig for alle. Funklende diamanter, klassiske designs og fokus på etik og bæredygtighed i diamantindustrien betyder at vores kunder altid kan bære et eksklusivt Éternelle-smykke med god samvittighed.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Købte et lækkert tennis chain til min…

Købte et lækkert tennis chain til min kæreste og fik et par gratis øreringe med

Modtog ikke en ordrebekræftelse, så jeg kontaktede kundeservice som svarede inde for 24 timer, og vi fandt frem til at ordrebekræftelsen lå i min spam

10 October 2024

Meget smukke diamant smykker

Jeg har købt rigtig mange diamant smykker hos ovennævnte firma, det har altid været i højeste kvalitet og udførelse, senest har jeg købt en alliance ring, den er også virkelig smuk, så jeg kan kun varmest anbefale Eternelle Diamonds, til Jeres næste smykke køb.

9 November 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte en smuk diamantring fra…

Jeg har handlet hos Éternelle Diamonds to gange, og begge gange har været rigtig gode oplevelser. Først købte jeg en diamanthalskæde, som var smuk og præcis som forventet. Leveringen var hurtig, og det hele føltes meget professionelt. Anden gang købte jeg et par små diamantøreringe, og igen var både kvaliteten og servicen helt i top. Jeg kan godt lide, at de er opmærksomme på detaljer uden at det bliver for meget. Det er virkelig et sted, hvor man føler sig godt behandlet som kunde.

22 October 2024

Virkelig god kvalitet

Jeg har været inde og kigge på Éternelle Diamonds smykker, jeg må sige det er nogle virkelig smukke smykker af virkelig høj kvalitet. Kanon service og alt spiller godt.

23 October 2024

Godt køb

Jeg har købt en halskæde som jeg er helt vild med. Vil klart anbefale at købe derfra. 😃

15 August 2024

Kanon service

Jeg skulle give min kæreste diamant øreringe i gave, men var i tvivl om hvilke, heldigvis kunne Éternelle Diamonds vejlede mig, og min kæreste blev rigtig glad for gaven.

Tusinde tak for en kanon service, jeg kommer klart igen.

Mvh, Mikkel

13 August 2024

Super smukke smykker

Købte 2 flotte ringe hos Éternelle diamonds, som jeg havde på under hele familiens sommerferie. Kvaliteten på smykkerne er helt i top og så er de virkelig smukke og alle spørg hvor jeg har købt dem.

14 August 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look