3.6

3-star
2-star
1-star

God kundeservice

Jeg købte sengetøj gennem Spotdeal. Jeg fik ikke nogen bekræftelsesmail fra Eurotex. Men kundeservice svarede hurtigt og var behjælpelige. Havde jeg fået en bekræftelsesmail pr automatik, havde det været 5 stjerner.
Vil helt klart handle der igen.

4 July 2023
Rated 2 out of 5 stars

Tvivl om certificering

Jeg tvivler fortsat på om det babysengetøj jeg har købt er oeko-tex certificeret.

Jeg har skrevet med kundeservice, som svarer i en lidt kontant tone, men ikke formår at overbevise mig om deres oprigtighed.

Rigtig ærgerligt følelse efter køb af ellers pæne produkter.

6 August 2021

Anbefales til alle...

... som ønsker at få god service, fantastiske priser og lækker kvalitet! Det er ikke sidste gang jeg handler hos Eurotex.

Har desuden fået en oplevelse af, at de går den ekstra mil for kunden, da jeg fik lov at hente mine varer på deres lager, selvom det var lidt uden for åbningstiden, fordi her passede det mig bedst - og her bliver man alligevel mødt af en medarbejder, som får een til at føle sig velkommen - og som meget gerne ville undersøge om de kunne få en vare hjem til mig, som de ikke havde pt.

God service :)

15 September 2015

Ingen problemer, god vare

Købte en dyne hos eurotex - den ankom hurtigt. Synes ved første øjekast, at den virkede lidt tynd, men nu hvor vi har brugt den, kan vi se, at den er helt perfekt og holder til fulde, hvad der blev lovet på hjemmesiden. Super dejlig dyne, hurtig ekspedition og forsendelse. Ingen betænkeligheder ved at handle der igen.

3 January 2015
Rated 4 out of 5 stars

Fin handel, men mangler 10 gram på kundeservice.

Jeg købte en fin edderdunsdyne hos Eurotex, og bestilte den lige efter kl. 13, og håbede på at den kunne sendes samme dag.
Eurotex ringede dog omgående og sagde at GLS hentede kl. 13, så det kunne ikke lade sig gøre, men det ville have været rart nok at vide inden bestillingen, når de ved det i forvejen.
Ellers gik alt fint og god handel.

26 November 2014

perfekt

Har lige købt dyne og pude. Super kvalitet, sparet mange penge, og leveret på 2 dage fint embaleret. Kan kun anbefales

24 November 2014

fantastisk service

Jeg har handlede hos Eurotex flere gange, men sidste gang fik eg desværre bestilt noget forkert. Det var ingen problem at få det bytte gik faktisk nemt og hurtigt.

kan klart anbefaler dem

9 October 2014

Problemfri handel- Professionel kundeservice *****

På trods af en ellers fin beskrivelse af produkter på hjemmesiden, følte jeg behov for uddybelse samt vejledning og kontaktede kundeservice telefonisk.
Jeg fik en virkelig god indsigt og vejledning omkring køb af nye vinterdyner af venligt og professionelt personale, hvilket bestemt gjorde mig tryg i det videre forløb. Levering kom efter 2 dage, og jeg ser frem til at tage de nye bløde sager i brug.

9 October 2014
Rated 5 out of 5 stars

God service og perfekt kvalitet

Jeg har handlet hos Eurotex flere gange - og altid er det med hurtig service og god kvalitet... Jeg har ikke kunne sætte en finger på noget som helst...

Skal helt sikkert snart handle der igen

8 October 2014
Rated 1 out of 5 stars

Varen var ikke oeko-tex certificeret som lovet

Jeg har købt et sengesæt som Eurotex på websiden oplyste var oeko-tex certificeret til børn under 3 år. Dette viste sig dog ikke at være korrekt. Jeg har brugt en del timer på at udvælge netop dette sengesæt, men Eurotex ønsker ikke at yde nogen form for kompensation for hverken denne tid eller den tid jeg har brugt på at finde ud af hvad der op og ned i sagen via kommunikation med Teknologisk Institut, der har ansvaret for oeko-tex certificeringen i Danmark. Eurotex er pr mail kommet med en række udmeldinger vedrørende oeko-tex certificeringen som i følge Teknologisk institut ikke er korrekte.

Eurotex oplyser pr mail at de har produceret sengelinned, dyner og puder i 25 år, hvilket ikke er korrekt, da de aldrig nogensinde har produceret det(Eurotex er en enkeltmandsvirksomhed). De giver desuden pr mail indtryk af at de er en del af Essenza home i holland, hvilket heller ikke er korrekt.

30 September 2014

Gode tilbud på dyner.

Jeg valgte i sin tid at investere i en god vinterdyne. Jeg ledte på internettet efter gode priser og fandt Eurotex, der ofte har et par gode tilbud på dyner. Og jeg må sige, at vinterdynen er god og man kan vælge mellem GLS og postdanmark.

For nyligt købte jeg en sommerdyne, og i den forbindelse havde jeg nogle spørgsmål til produktet. Jeg sendte en email omkring kl. 23 og fik et fyldestgørende tidligt dagen efter. Og sommerdynen var også på tilbud.

Så jeg har kun gode ting at sige om Eurotex.

11 June 2014

Meget tilfreds!

Inden jeg bestilte, var jeg lidt i tvivl, om hvilke dyne jeg skulle købe til min kæreste. Derfor skrev jeg en e-mail og fik et godt svar inden for 24-timer, som hjalp mig til at vælge hvilken dyne, jeg skulle købe. Endvidere fortalte jeg, at jeg ville give den i julegave og fik derfor ekstra bytteret, hvilket jeg synes er en god service at få.

Jeg købte en Moskusdun Dyne til kun 600 kroner, som før havde kostet 1.990 kroner. (jeg har undersøgt markedet nøje og det er det billigste til den kvalitet)

Dynen blev leveringet til den nærmeste tankstation nogle dage efter. Jeg åbnede pakken og alt var som det skulle være, og oveni havde de lagt en æske chokolade(af den gode slags).
Min kæreste er rigtig glad for sin dyne, og jeg/vi handler helt sikkert hos Eurotex igen!

4 January 2014

Kvalitetsprodukter - god pris

Købte 2 dyner og 2 hovedpuder - med hvide moskusdun og allergivenlige (pga. støvallergi). De er NOMITE-mærkede og rigtig lækre.
Fik vejledning over telefon og bestilte på hjemmesiden. Enkelt og funktionelt, og levering i GLS-pakkeshop hos Shell - dvs. lang åbningstid og ingen kø.
Meget godt tilfreds!

12 December 2013
Rated 4 out of 5 stars

Har handlet med Eurotex en gang, og jeg var yderst tilfreds med den service jeg fik hos dem, ingen problemer med noget og deres kundeservice er helt i top.

11 December 2009

Is this your company?