Heerlijke diet shake banaan
Heb een diet shake banaan besteld, zeker een aanrader, met melk is het lekker romig en vullend👍🏻 Goede service en geef een cijfer 9,5.
Eyvit is opgericht met een duidelijk missie: atleten en actieve individuen ondersteunen in het bereiken van hun doelen door middel van hoogwaardig en wetenschappelijk onderbouwde supplementen. Eyvit richt zich specifiek op sporten zoals fitness, padel, tennis, kickboksen, zwemmen en golf en biedt producten die prestaties verbeteren, herstel versnellen en balans bevorderen. Onze supplementen worden ontwikkeld met exclusieve ingrediënten van topkwaliteit, zodat je kunt rekenen op effectieve en betrouwbare ondersteuning. Transparantie, innovatie en toegankelijkheid staan centraal bij alles wat we doen. Eyvit is meer dan een productlijn; het is een partner voor iedereen die wil groeien, zowel fysiek als mentaal. Bij Eyvit geloven we dat een gezond levensstijl en topprestaties hand in hand gaan. Eyvit is er om jou te helpen het beste uit jezelf te halen.
Netherlands
Onlangs een paar producten geprobeerd van Eyvit.
Ik ben positief verrast, en zal zeker meer gaan bestellen in de toekomst.
Super tevreden met de diet shake vanille, snelle service, besteld en binnen no time in huis. Zeker een aanrader;)
Learn more about other kinds of reviews.