Utrolig behagelig atmosfære samt…
Utrolig behagelig atmosfære samt hjælpsom og kompetent betjening 😊
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
Utrolig behagelig atmosfære samt hjælpsom og kompetent betjening 😊
Utrolig god kundeservice. Man føler sig værdsat 😊
God service, flinke medarbejdere, altid behjælpelig og lytter altid på ens problemer
Jeg har fået fremragende service hos Fahrendorff, da jeg kom ind med to par solbriller, som jeg havde købt på nettet. Begge solbriller faldt ned på næsen. Fahrendorff vejledte mig og hjalp mig gratis med at rette dem til. Det var top service. Tak for det.

Reply from Fahrendorff
Har aldrig været med til lignende! Købte 2 Par briller, i begge var læse felterne virkelig dårlige. På trods af gentagne gange spurgte hvilken størrelse læsefelt, ingen svar. Kun interesseret i min gamle brille som ikke er købt hos dem og som de har undersøgt før.
Og så få at vide at det ville koste 2000 kr mere for lignende glas. Går den så går den men ikke her. Virkelig dårlig oplevelse.

Reply from Fahrendorff
Jeg tog indtil fahrendorff optik i Sønderborg for at få hjælp til at finde nogle nye briller. Først og fremmest blev jeg taget så godt imod af de søde medarbejdere, som hjælp mig gennem hele besøget, hvor jeg via god sparring og hjælp fandt frem til de rigtige briller til mig.

Reply from Fahrendorff
Jeg har været kunde i nogle år, men flytter i 19/20 væk fra byen, og skifter derfor også optiker.
Jeg opsiger mit briller abonnement, afleverer mine briller og får en kvittering herpå. Så tænker jeg, at alt er på plads, og gør ikke mere.
Nu fem år senere, viser det sig at min mor og stedfar, som også er kunder, har betalt 99kr for mine AFLEVEREDE briller, de sidste fire år.
Medarbejderen som jeg talte med i telefonen, kan ikke komme med nogen forklaring på, hvordan firmaet har "overdraget" mit abonnement til en "fremmed mand". Hvad er det der sker?
Firmaet løsning? Ja den er ingenting, fordi de kan ikke se nogen afleveringer i deres system, så det er jo bare ærgerligt.
Og det kan slet ikke komme på tale, at medarbejderen for 4-5 år siden, kan have lavet en fejl.
Og kundeservice er der heller ikke meget af. Jeg taler som sagt i telefon med en medarbejder, og prøver at forstå situationen. Hun bliver ved med at fortolke tingene jeg siger, på hendes egen måde, og lytter generelt ikke til hvad jeg siger.
Jeg får bl.a. sagt at jeg ved afleveringen af mine briller, har fået et brev. Inden jeg når at rette min fejl, bliver jeg afbrudt af medarbejderen som siger: "Nej det har du ikke, fordi vi sender ikke breve ud". - Jeg ville have sagt at jeg fik en slags kvittering.
Hun begynder at smågrine i telefonen, og siger at hun ikke ved hvad hun skal gøre. Hvortil jeg svarer, ikke flabet eller arrogant men faktisk helt stille og roligt: "Du bliver nødt til at lytte til hvad jeg siger" - Her bliver hun utrolig uprofessionel, og giver bare telefonen tilbage til min mor som står i butikken. - Havde jeg selv ringet op, så er jeg ikke i tvivl om at hun havde lagt på.
Alt i alt, et firma som burde tage sig sammen, og som minimum lære deres personale om hvad kundeservice er
Og så kan jeg prise mig lykkelig for, at jeg heldigvis ikke var en af de mange som får leveret briller med fejl i glassene, som optikeren ikke ynder at ordne.

Reply from Fahrendorff
Efter at have brugt den samme optikker gennem 50 år, tænkte jeg at det kunne være praktisk at min kone og jeg havde samme optikker, derfor ville jeg også prøve Fahrendorff Optik i Sønderborg.
Det har jeg 100% sikkert ikke fortrudt. Der en super kundeservice og en hyggelig atmosfære i butikken, der gør at jeg følte mig “hjemme” fra første besøg.
På trods af at optikeren på forhånd, efter målingen, sagde at der var tale om småjusteringer, som jeg måske ikke ville bemærke så meget, kan jeg nu registrere, at der har været tale om de helt rigtige justeringer - jeg skulle lige bruge et par timer til at vende mig til, hvor knivskarpt jeg kunne se med de nye briller og de nye solbriller. Stor ros for dette arbejde.
Fahrendorff Optik har helt sikkert fået en ny fast kunde.

Reply from Fahrendorff
De har en fed reklame i biografen - lækker optikker samt smuk kunde. Jeg ved i hvert fald, hvor min næste brille skal købes!

Reply from Fahrendorff
Søde mennesker, ingen tvivl om det.Jeg har fået et god tilbud , 2 par briller for 11 000.
Jeg har fortalt dem fra dag 1, at jeg ikke kan se klart med brillerne .
Jeg har mistet troet på at de kan levere briller til mig da de blev ved at spørge om min gamle briller, måle dem, 2 synsprøver, tegne krus på de nye til at måle PD.
Jeg har altid haft en PD på 70, hos dem PD er 69. Jeg har fået at vide at 1 mm forskel betyder ingenting.
Jeg aner det ikke hvad det er galt, måske glasset??
Jeg onsker inderligt at få mine penge tilbage, men..jeg ved at det er umuligt

Reply from Fahrendorff
Meget højt serviceniveau. Mine briller var defekte, og jeg tabte indimellem mine brilleglas.
Selvom garantien var udløbet fik jeg kvit og frit nyt sæt briller med højeste kvalitet glas. Præcis som jeg i sin tid havde købt.
Fik det oveni købet med et smil på munden.

Reply from Fahrendorff
En klar femmer. Kompetent, lyttende, interesseret i at løse mit behov og tilbød endda at finde en anden optiker der solgte min brille tættere på hvor jeg bor. Vow😀

Reply from Fahrendorff
Yderst professionel service .. det kan ikke siges klarere !

Reply from Fahrendorff
Alt som skal være: Dygtig personale, venlig, kompetent, briller passer som de skal, styrken er optimal, brille leje fra 99 kr. Det er min nye hofleverandør af briller. Kan kun anbefale Fahrendorff. Glæder mig til ét par briller mere:-) samt at være ny kunde der i rigtig mange år.