Farriskro Reviews 33

TrustScore 3 out of 5

2.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Der er altid en fantastisk stemning på Farris Kro, og man føler sig velkommen fra det øjeblik, man træder ind ad døren. Servicen er i top, maden er lækker og hjemmelavet, og man mærker tydeligt, at kv... See more

Rated 1 out of 5 stars

En negativ oplevelse af de værre. Jeg var gæst til en firma julefrokost d 15/11 på Farris kro og har aldrig oplevet så kedelig mad: karrysilden var hældt direkte ud af et glas, æggene var gummi ag... See more

Rated 1 out of 5 stars

Øv, øv og mere øv Havde glædet mig til julefrokost på Farris Kro sammen med 90 andre En menu hvor ikke bare en af retterne levede op til normalt standard. Der var bestilt fri øl, snaps og dri... See more

Rated 5 out of 5 stars

johnny buchwald, 05 januar 2025 401-2025 holdt vi fest på farris kro med 23 familiemedlemmer, en super velsmagende sammensat meny med smilende betjening fra ankomst til slut. En god oplevelse sam... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Inga/johnny buchwald

johnny buchwald, 05 januar 2025

401-2025 holdt vi fest på farris kro med 23 familiemedlemmer, en super velsmagende sammensat meny med smilende betjening fra ankomst til slut. En god oplevelse samstemmende fra alle gæster. Tror mange af vores inviterede gæster, som ikke kendte Farris kro med hyggelige rammer som der var kælet for i alle detaljer, fik en øjenåbner forstået positivt. Prisen for vores bryllupsdags fest var super lav - godt gået kromutter Birgitte med personale 😊👌

4 January 2025
Rated 3 out of 5 stars

Ikke pengene værd

Ikke pengene værd - desværre.
Vi har været til et privat komsammen i dag hvor der blev serveret julebuffet - desværre var der ikke tarteletfyld nok (vi spurgte efter mere), ingen sprøde svær på stegen, helt lyse og kedelige splattede brune kartofler, 2 i selskabet fandt plastik i maden. Julebuffet til 250 kr. pr. Person - æblekage og kaffe til 75 kr pr person og drikkevarer til 2100 kr. 300 kr. i lokale gebyr hvor vi sad og små frøs.

I alt 7.600 kr. for 12 voksne og 2 børn. Så er det også betalt.
Fik 300 kr i rabat for plastik i maden.
Jeg er egentlig stor fan af kroen og sys konceptet er godt, men i dag blev jeg sgu lidt skuffet over den standard.

4 January 2025
Rated 2 out of 5 stars

Manglende opfølgning

Årsag til kun 2 stjerner skyldes flere ting som følgende:
1. Ved flere lejligheder forsøgt at kontakte kroen, indtaler samt yderligere sender beskeder, først efter gentagne gange bliver der ringet tilbage med flere undskylninger!
2. Jeg sender en helt konkret bestilling på nogle retter til en julefrokost, der bliver ringet tilbage efter nogle dage 🫤 hvor vi bliver enige om retterne og prisen.
3. Jeg måtte igen skrive, og valgte at skrive prisen til 150,00 kr kuverten, og om hun for god ordens skyld ville bekræfte det bestilte, hvorved hun
blot svarer tilbage "ja det er hermed bekræftet"
3. Da jeg så afhenter maden skal jeg
betale 200,00 kr kuverten, jeg valgte at betale ( min dumhed)😫
4. Desværre viste det sig at den gammeldags hvidkål var total sur, og da jeg efterfølgende klager over dette, samt beskriver hvad jeg har haft af (proaktive) snakke med hende om, at hvis hun vil have en fremtid med kroen skal hun være mere ops på opfølgning og service.
Ok hun skal lære, men jeg har intet hørt retur, derfor denne anmeldelse.
Mvh Henning Grau

21 December 2024

Julefrokost

Mit opslag måtte åbenbart ikke stå på deres Facebook, men så skriver jeg her i stedet!
Var til deres julefrokost i sidste weekend og hvilken skuffelse.
Deres fiske og sildeanretning bestod af alm marinerede sild og lidt laks
Medisterpølsen var mega tør, som om den havde lagt på panden mere end godt var
“Brunede” kartofler - tror køkkenet var løbet tør for sukker
Måtte vente 10 min på sovsen, men den var så absolut ikke ventetiden værd
Fadøl i plastik-krus til at starte med
ALT for høj musik - var umulig at føre en samtale ved bordet indtil der blev skruet ned efter en times tid
Desserten med ris a la mande og æblekage er også et kapitel for sig

Rigtig ærgerligt, for vi havde virkelig glædet os👎

30 November 2024
Rated 5 out of 5 stars

Det er en kro hvor man føler sig…

Det er en kro hvor man føler sig velkommen og super god mad og meget smilen personale og kro mor kommer og hilser på og høre om alt er som det skal være . Et sted vi kommer ofte og tager gerne venner og familie med . Tak for jer ,

3 February 2024

Rigtig dårlig service

Rigtig dårlig service. Jeg var med hele min familie derude, og spise. Vi fik ikke, hvad vi bestilte, da de havde for “travlt”, og skulle stadig betale fuld pris.
Generelt bare dårligt sted:(

2 September 2023

Det er et dejligt sted.

Jeg kan på det varmeste anbefale Farris Kro og Café til alle, der søger en unik og mindeværdig oplevelse.

Jeg havde den store glæde at afholde vores barnedåb på dette fantastiske sted, og det var simpelthen en uforglemmelig begivenhed.

Kroen er en lettere gemt perle, med sin fantastiske arkitektur og imponerende omgivelser. Allerede ved ankomsten blev vi overvældet af de smukke statuer og parklignende faciliteter omkring kroen. Det skaber en atmosfære af ro, hygge og elegance, der er svær at finde andre steder.

Under hele arrangementet blev vi og vores gæster betaget af den skønne udsigt, som kroen tilbyder. Det er virkelig et sted, der får en til at føle sig godt tilpas, og hvor også børn kan færdes uden store bekymringer.

Indenfor er kroen lige så imponerende som udenfor. Den flotte indretning skaber den perfekte ramme for en særlig begivenhed såsom barnedåb. Personalet var ekstremt opmærksomme, imødekommende og venlige, og de gjorde alt for at sikre, at vores gæster følte sig velkomne og godt tilpas.

Jeg vil også gerne fremhæve, at planlægningen og koordineringen af vores barnedåb var helt problemfri takket være Birgitte. Hun gjorde alt for at imødekomme vores ønsker og behov og sørgede for, at alt forløb glat.

Hverdagsmenuen er ligeledes en kulinarisk fornøjelse. Maden er en skøn blanding af klassiske retter og nyskabende, velsmagende kreationer. Alle retter er smukt anrettet, og det er tydeligt, at der bliver lagt stor vægt på detaljerne og de gode råvarer.

Alt i alt er mine oplevelser på Farris Kro og Café intet mindre end enestående. Jeg kan med hånden på hjertet sige, at det er et sted, jeg gerne vil besøge igen og igen. Uanset om det er til en særlig begivenhed såsom barnedåb, bryllup eller bare for at nyde noget lækkert mad og drikke i smukke omgivelser, er Farris Kro og Café et absolut must-visit.

14 July 2023

Take a closer look