Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

2.3

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Het zijn oplichters

Het zijn oplichters, ik heb op 22 mei besteld en later een @mail gestuurd. Het is nu 9 september en nog steeds niks gehoord en vernomen! Dus kom je van Fashionity tegen op de socialmedias bestel daar niks en rapporteer ze maar. Service is slecht👎🏽 en wil je niks voor je geld, dan moet je daar bestellen!

22 May 2023

Waardeloos schijt bedrijf

Waardeloos schijt bedrijf. Wil ze niet eens een ster geven maar elke negatieve recensie helpt om dit bedrijf nog lager te helpen. 19 Mei een bestelling gedaan en na een stuk of 6 mailtjes nog geen een (!) reactie gehad. En lees hieronder dat er meerdere slachtoffers zijn. Weg 40 euro maar deze review maakt een deel goed 😅 trap er niet in mensen!!!!!

21 June 2023
Rated 1 out of 5 stars

Maand na bestelling nog steeds geen levering!

Heb op 19 mei 2023 een bestelling geplaatst, maar wacht een maand later nog steeds op de levering. Mailtje gestuurd, mar geen antwoord ontvangen. Nergens een telefoonnummer te vinden. Lees hier op de reviews dat er wel leveringen plaatsvinden, dus fingers crossed dat de boot uit China toch nog gaat komen...

18 June 2023

Rokjes besteld

Rokjes besteld. Weken moeten wachten en vervolgens komen er rokjes binnen die totaal afwijken van wat ik heb besteld. Daarna contact gezocht, geen enkele reactie. Meerdere malen gemaild maar reageren niet meer. Niets bestellen dus, grote oplichters!

16 June 2023
Rated 1 out of 5 stars

Dit is echt een nep bedrijf!!!

Dit is echt een nep bedrijf!!!! Heb de "Tiktok" jurk besteld en heb na 2 weken wachten een totaal andere outfit gekregen, alleen de kleur was goed. Ik had een jurk besteld en een 2 piece gekregen, topje en rok. Heb al zeker 4 mails gestuurd, maar er wordt niet op gereageerd. €35,- weg!!!

5 June 2023

Trap hier niet in!!!!

Trap hier niet in!!!!

Ik kreeg een vage link van een afzender uit china ze reageren niet op de mail en zijn niet te bereiken!! Ik ga kijken welke stappen ik kan ondernemen verder!

2 June 2023

Het product komt uit China

Het product komt uit China. Ik kreeg een mail met tracking info vanuit China. Wtf!! Trap er niet in. De beoordelingen zijn nep. Daarom hebben ze ook geen telefoonnummer op de website. Je kan ze nooit meer bereiken. Ik wacht al 9 dagen op mijn bestelling. Ze geven ook geen antwoord op de mails. €50,- foetsie!! Dus vingers weg en niet kopen!!!

26 May 2023
Rated 5 out of 5 stars

Aanrader!

Ik heb afgelopen dinsdag mijn bestelling ontvangen en was tevreden. Snelle levering en snelle reactie ontvangen bij iedere vraag die ik had gesteld.

Zeker een aanrader!

20 May 2023

Trap hier niet in !

Trap hier niet in !! Dit is misleiding. Op de website staat dat artikelen op voorraad zijn maar dat is niet zo. Het is gewoon dropshipping uit China. ik ben erin getrapt en zit nu met een vage link van een Chinese Vervoerder die de bestelling niet herkent. Op mail wordt niet gereageerd, mijn voorstel om geld terug te krijgen ook niet. Ik kijk welke verdere stappen gezet kunnen worden.

11 May 2023

Is this your company?