Ganske enkelt elendig service
Først og fremmest: gør jer klar til ventetid...som i LANG ventetid. Og endnu værre: gør jer klar til lang ventetid uden nogen form for respons fra virksomheden. Vi ventede i 3 måneder på at få skiftet 2 låsecylindere ud som en del af en reklamationssag imod producenten og på intet tidspunkt i denne lange ventetid blev vi kontaktet af federau. Jeg ringede til dem enten hver uge eller 2. uge og fik en omgang dårlige undskyldninger smidt tilbage, hvorefter cyklussen startede forfra.
Nå, men hvis du endelige gider vente så længe, så forbered jer på dårligt udført arbejde. Ja, de 2 cylindere blev udskiftet og den ene fungerer perfekt. Den anden derimod er blevet ekstremt tung og sløv når jeg låser/låser op. Dette har ALDRIG været et problem før - heller ikke med de gamle låsecylindere. Konfronteret med dette udviste federau en komplet ligegyldighed og angav årsagen til at være "låsekassen". Hvis dette er korrekt, hvorfor i alverden har det så ikke været et problem FØR de var på besøg!
Ved betaling skal DU som kunde i øvrigt være opmærksom på, at det er samme dags betaling. Altså: du får en pdf fil på din mail og skal så huske at tjekke den samme dag - hvilket jeg ikke gjorde, og jeg skal da lige love for, at de rykker hurtigt for betaling. Dette, påstår de, er ganske normal praksis. Jeg har anvendt rigeligt med håndværkere - også for nyligt - og INGEN kræver betaling samme dag. Når det så er sagt, så havde vi i denne periode også opdaget problemerne med låsemekanismen, som beskrevet tidligere. Derfor bliver man selvsagt lidt bekymret for at betale virksomheden - også den lange ventetid taget i betragtning. Efter at have snakket med producenten af låsene, som også bliver anmeldt på Trustpilot, betaler vi dog regningen med beskeden om, at vurderingen af deres arbejde hos os vil blive lagt herind. Herefter fik de travlt med at kontakte os, da de var uforstående over, hvad problemet var - altså selvom vi HAVDE fortalt dem det gentagne gange og de lige så mange gange havde blankt afvist alt.
Alt i alt: Hold jer fra denne forretning, med mindre i kan væbne jer med en voldsom tålmodighed ifh.t hvornår arbejdet bliver udført, absolut ingen kommunikation fra deres side, ingen advarsel ifh.t betaling, og vigtigst af alt: er arbejdet udført utilfredsstillende, så vær klar til en brutal afvisning om at det er denne virksomhed er skyld i det, uagtet at det er et problem, der først opstod EFTER de havde været på besøg
12 July 2023
Unprompted review