fimmi.dk Reviews 21

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg prøvede Mira fra Fimmi og må indrømme, at jeg var lidt skeptisk i starten. Jeg havde aldrig set sådan et produkt før - men efter at have brugt produktet, er jeg mere end tilfreds. Super h... See more

1. Day spa

Written by the company

Mira er en avanceret, patentbeskyttet løsning til kvinder, der søger diskret og effektiv lindring af menstruationssmerter. Med et trådløst, elegant design og justerbar pasform kan Mira bæres komfortabelt under tøjet og tilpasses din hverdag. Produktet tilbyder tre tilstande: intens varme, moderat varme med massage og intens massage kombineret med varme, der kan nå op til 70°C. Et enkelt klik aktiverer funktionerne, og et effektivt batteri giver op til 150 minutters behandling pr. opladning via USB-C. Sikkerhedsfunktioner som automatisk nedlukning efter 30 minutter og temperaturstyring sikrer en tryg brugeroplevelse. Mira kombinerer luksus, komfort og teknologi for at gøre menstruationsperioden mere håndterbar – hvor som helst, når som helst.

4.6

3-star
2-star
1-star

Super hjælp til menstruationssmerter

Jeg købte produktet fra Fimmi.dk, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Hjemmesiden er super brugervenlig, og det tog ingen tid at få bestilt. Leveringen var lynhurtig, så jeg havde produktet i hænderne få dage efter, jeg havde lagt min ordre.

Produktet har virkelig hjulpet mig med mine menstruationssmerter, som tidligere har været ret intense. Jeg kunne mærke en klar forskel allerede efter kort tid, og det har givet mig langt mere komfort i hverdagen. Det er virkelig en gamechanger for mig, og jeg er så glad for, at jeg fandt det!

Kundeservicen har også været i top – jeg havde et enkelt spørgsmål, og de svarede hurtigt og venligt. Alt i alt en fantastisk oplevelse, og jeg kan varmt anbefale Fimmi.dk til alle, der leder efter en effektiv løsning på menstruationssmerter.

12 September 2024
Rated 5 out of 5 stars

Var overrasket over hvor hurtig…

Var overrasket over hvor hurtig levering der var. Produktet virker ubeklageligt, er enormt positivt overrasket. Produktet har lindret mine smerter markant!

2 September 2024

Hej Sofie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at høre, at du både har oplevet hurtig levering og at produktet har hjulpet dig så meget med dine smerter.

Det betyder rigtig meget for os, at vi kan gøre en forskel, og vi sætter stor pris på dine positive ord.

Hav en skøn dag!

Alle pengene værd 🙏🏽

Jeg må indrømme og sige, at jeg var lidt skeptisk i starten. Der er egentlig ikke meget, der virker, når det kommer til menstruationssmerter, det eneste som letter lidt for mig er Panodil, varmetæpper og varmeflasker. Men jeg besluttede mig for at give Fimmi en chance, og jeg er virkelig glad for, at jeg gjorde det! ❤️🙌🏽

Produktet virker virkelig godt! Og det gør en forskel for mig – det letter de værste perioder, er super nemt at benytte, og jeg er så tilfreds med mit køb. Leveringen var hurtig og helst ærligt så er det ingen penge i forhold til at kunne have mindre smerter under min menstruation! 😅

Jeg er meget tilfreds ❤️🙏🏽

Hej Sandra,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🙏🏽

Vi er virkelig glade for at høre, at du valgte at give Mira en chance, og at det har gjort en forskel for dig i forhold til dine menstruationssmerter.

Det betyder meget for os at vide, at produktet hjælper, når andre løsninger ikke har været nok.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord om både produktet og leveringen.

Det er skønt at høre, at du føler, det er alle pengene værd!

GODT PRODUKT

GODT PRODUKT! Kan klart anbefale. God hurtig levering og sød personale 😍

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både produktet, leveringen og vores personale.

Det betyder meget for os, at du vil anbefale os!

Vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Hurtig levering, godt produkt

Jeg prøvede Mira fra Fimmi og må indrømme, at jeg var lidt skeptisk i starten.
Super hurtig levering, produktet var her allerede dagen efter jeg bestilte.
Dejligt med prøvegaranti!

Mira lever helt klart op til mine forventninger!.

Alt i alt en positiv oplevelse!

Hej Cecilia,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er helt forståeligt at være skeptisk, når man prøver noget nyt, men vi er virkelig glade for at høre, at Mira har levet op til dine forventninger, og at du er tilfreds med både produktet og leveringen.

Det er skønt, at du også sætter pris på prøvegarantien!

Vi håber at kunne give dig lige så gode oplevelser fremover.

Endelig noget der virker 🥹

Min veninde har snakket så godt om Mira fra Fimmi, fordi hun døjer med ligeså mange menstruationssmerter som mig selv, og efter at hun var så sød at låne mig den i nogle dage var jeg altså solgt. Normalt kan Panodil og Ipren kun tage toppen af mine smeter, men i kombination med Mira har mine smerter været minimale eller nærmere ikke-eksisterende, så nu har jeg købt min egen 🙌🏼

29 August 2024

Hej Susan,

Hvor er det dejligt at høre, at din venindes anbefaling og dine egne erfaringer med Mira har gjort en forskel for dig!

Det betyder så meget for os at vide, at produktet hjælper med at reducere dine menstruationssmerter, og vi er glade for, at du nu har din egen.

Tak for dine flotte ord – vi er her altid, hvis du har brug for noget! 🙌🏼

Rated 5 out of 5 stars

Kæresten er glad og har ikke smerter…

Kæresten er glad og har ikke smerter længere. God oplevelse med kundeservice, tak for hjælpen!

16 March 2024

Hej BUBU,

Fantastisk at høre, at din kæreste er glad og smertefri nu!

Tak for de rosende ord om vores kundeservice.

Vi er her altid, hvis du har brug for mere hjælp.

Kronisk smertelindrende

Jeg har længe lidt af kroniske menstruationssmerter, hvilket har krævet brug af varmepuder og varme tæpper med ujævn varmefordeling. Fimmi tilbyder en effektiv løsning, der giver lindring - et produkt, jeg længe har ventet på og savnet som et middel til at lindre mine smerter. Deres hurtige leveringsservice, ledsaget af Anne's prompte og effektive kundesupport, forbedrer markant den samlede oplevelse. Jeg vil varmt anbefale dette produkt til alle kvinder, der lider af menstruationssmerter eller generelt ubehag. En investering værd i eget velvære.

6 March 2024

Hej Mathilde,

Mange tak for din tilbagemelding!

Det er virkelig opmuntrende at høre, at vores produkt har været en effektiv løsning til at lindre dine kroniske menstruationssmerter.

Vi er glade for, at vores hurtige levering og min kunde support har forbedret din oplevelse betydeligt.

Vi er taknemmelige for din anbefaling og er her altid for at sikre, at du fortsat får den hjælp og støtte, du har brug for.

Med venlig hilsen,

Rated 5 out of 5 stars

Kæresten er glad for produktet

Kæresten er glad for produktet, hun har haft mange menstruationssmerter og rygsmerter ift graviditeten. Det virker! 😁

Hurtig levering og nem at komme i kontakt med

14 February 2024

Hej Tony,

Tak for din feedback!

Det glæder os at høre, at vores produkt har hjulpet din kæreste med hendes menstruationssmerter og rygsmerter i forbindelse med graviditeten.

Vi sætter pris på din anerkendelse af vores hurtige levering og kundeservice.

Levering på 1 dag

God service, hurtig levering på 1 dag og effektivt produkt ifølge min kæreste!

Min kæreste har slemme menstruationssmerter og det har hjulpet.

Nu får i jeg lov til at spille færdig på computeren fremover. Der er ro herhjemme

Tak for jer!

19 January 2024

Hej Mathias,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores produkt har hjulpet din kæreste med menstruationssmerterne.

Vi sætter pris på din støtte, og det glæder os at kunne bidrage til ro hjemme hos jer.

Virkelig fantastisk produkt

Jeg kan KUN anbefale andre at købe en Mira. Jeg var egentlig lidt skeptisk inden jeg købte den. Men wauw, jeg blev overrasket over, hvor godt den virker. Run, don't walk to Fimmi, piger🫶

Og så var der virkelig hurtig levering. Kæmpe plus herfra.

14 December 2023

Hej Sofie,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er glade for, at Mira har imponeret dig, og at du satte pris på den hurtige levering. Det betyder meget for os.

Hvis du har spørgsmål eller brug for mere hjælp, er vi her altid.

Tak for at vælge Fimmi, og vi håber, Mira fortsætter med at bringe glæde og komfort til dig.

Rated 5 out of 5 stars

Så dejligt at den kan spændes om livet

Så dejligt at den kan spændes om livet! Så kan man være i bevægelse og få lavet en masse, mens man benytter varmepude eller massagen i den, fremfor at ligge fastlås på sofaen. Kæmpe anbefaling herfra!

13 December 2023

Hej Trine,

Tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at vores produkt passer så godt til din livsstil.

Det er dejligt at vide, at du kan være i bevægelse og samtidig nyde fordelene ved varmepude eller massage.

Vi sætter stor pris på din anbefaling!

Anne
fimmi.dk

Nedsat smerteoplevelse

Jeg er vild med, at jeg kan gå rundt med den på og ikke er bundet til at ligge ned med en varmepude.

At den både varmer og kan give massage, virker både lindrende og giver velvære, som nedsætter smerteoplevelsen. Et godt supplement til smertestillende.

18 November 2023

Hej Nanna,

Tak for din positive anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at vores produkt giver dig mulighed for at bevæge dig frit og samtidig nyde fordelene ved både varme og massage.

Det er fantastisk at vide, at det ikke kun er bekvemt, men også lindrende og velværegivende, hvilket kan være et godt supplement til smertestillende. Vi sætter pris på din tilbagemelding!

Godt Produkt

Jeg har for nylig købt en gave til min kæreste fra fimmi og jeg er glad for hele oplevelsen.

Bestillingsprocessen var utroligt nem og brugervenlig. Hjemmesiden er godt designet og let at navigere rundt i hvilket gjorde det enkelt for mig at finde den perfekte gave.

Min kæreste blev virkelig begejstret, da hun åbnede gaven, og det er bestemt takket være den gode kvalitet.

Leveringen var også hurtig og problemfri. Jeg modtog gaven inden for den angivne tidsramme, og emballagen var solid for at beskytte produktet under forsendelsen.

Jeg kan varmt anbefale fimmi til alle andre derude!

13 December 2023

Hej Mathias,

Tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er glade for, at din oplevelse med os var positiv. Det glæder os, at vores hjemmeside gjorde det nemt at finde den perfekte gave, og at din kæreste blev begejstret.

Hurtig og sikker levering er vigtig for os, og det er dejligt at vide, at gaven nåede frem som forventet. Vi sætter pris på din anbefaling og ser frem til at betjene dig igen.

Anne fra fimmi.dk

Uundværlig

Fik anbefalet produktet af en veninde, og jeg er så glad for at jeg fik prøvet det - for det virker bare præcis som det skal! Jeg kan ikke undvære den nu.

1 December 2023

Hej Anne,

Tak for din positive anmeldelse! 😊

Vi er begejstrede for at høre, at vores produkt har levet op til dine forventninger og bliver en uundværlig del af din daglige rutine.

Hvis der er noget mere, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse, er vi altid her for dig.

Mange tak igen, og vi håber, at Fimmi fortsat bringer lindring og komfort til dig.

Fimmi-teamet 😊

Rated 5 out of 5 stars

Er blevet enormt glad for mit bælte. Det er nemt at bruge og virker hurtigt!
Desværre stoppede det med at virke, men jeg fik tilsendt en ny kvit og frit efter at have været i kontakt med kundeservice.

9 December 2023

Hej Sara,

Tak for din tilbagemelding! 😊

Vi er glade for, at dit bælte har været effektivt, selvom det er ærgerligt, det stoppede med at virke. Vi sætter pris på din forståelse og er glade for, at vi kunne hjælpe med en hurtig og problemfri løsning.

Kundeservice er vigtig for os, og vi er glade for at have leveret en positiv oplevelse for dig.

Hvis der nogensinde er mere, vi kan gøre for at hjælpe eller forbedre din oplevelse, er vi altid her for dig. Tak for at vælge vores produkt, og vi håber, det fortsætter med at bringe lindring og komfort til dine dage.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte en til min søster i…

Jeg købte en til min søster i fødselsdagsgave. Produktet var som forventet, og hurtig levering. Alt i alt en god oplevelse

2 December 2023

Hej Emil,

Tak for din anmeldelse! 😊

Det er dejligt at høre, at produktet opfyldte dine forventninger, og at leveringen var hurtig.

Vi er glade for, at din oplevelse var positiv.

Hvis du eller din søster nogensinde har spørgsmål eller behov for yderligere assistance, er vi her for jer.

Mange tak for dit køb, og vi håber, at din søster nyder hendes fødselsdagsgave!

Anne, fimmi.dk🎁

Godt produkt

Godt produkt, hurtigt levering og virker når de lover 10 minutter smertelindring. Købte en til mig selv og min datter, anbefaler herfra 😍

8 December 2023

Hej Marianne,

Tak for din positive anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at vores produkt opfylder dine forventninger med hurtig levering og effektiv smertelindring på kun 10 minutter.

Tak for anbefalingen til både dig selv og din datter!

Vi sætter pris på din støtte, og hvis der er noget, vi kan hjælpe med, er vi her.

Virkelig et godt produkt

Virkelig et godt produkt, som virker mod mine menstruationssmerter!
Jeg har længe taget piller og lagt i sengen, når jeg har haft min menstruation. Det har altid givet mig sygedage fra mit arbejde, men efter jeg har modtaget min fimmi har jeg virkelig oplevet en kæmpe forskel. Kan klart anbefale fimmi til andre.
Udover produktet virker, så har den også et lækkert design og den er så nem at have med på farten.

17 November 2023

Hej Stine,

Tak for din positive feedback! 🌟

Vi er glade for, at Fimmi har hjulpet dig med at undgå sygedage på arbejdet. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for support, er vi her for dig.

Bedste hilsner,

Rated 5 out of 5 stars

Menstruation smerter og humør svingninger

Har altid haft menstruation smerter og humør svingende der fulgte med 😂
Efter jeg købte fimmi’s bælte kan jeg endelig arbejde hjemme i ro og fred! Derudover fik jeg rabat på varen og en ok hurtig levering!

5 December 2023

Tak for din deling! 😊

Vi er glade for, at Fimmi's bælte har hjulpet med både menstruationssmerter og humørsvingninger, og at du kan arbejde hjemme i ro.

Godt at høre, at du nød rabatten og oplevede hurtig levering. Hvis der er mere, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse, er vi her for dig.

Tak for at vælge Fimmi, og vi håber, bæltet fortsætter med at bringe lindring og komfort til dine dage.

Bedste hilsner,

Take a closer look