Mitt bundna bolån hos storbanken löpte precis ut… Pga höga räntor behövde jag se mig om efter andra alternativ. Tack vare Finansvalp kunde jag hitta ett bra bolån som minskar mina räntekostnader var... See more
See what reviewers are saying
Pedagogiska förklaringar. Lätt överskådliga diagram. Perfekt för oss som lekmän. Mycket bra hemsida. Rekommenderar.
Bra hemsida vad gäller tips om spar. De faktagranskar och har bra koll på vilka räntor som finns där ute. Bra på att återkoppla vid funderingar och upplever sajten som allmänt professionell!
Company replied
Company details
Written by the company
Vi hjälper dig fatta mer välinformerade beslut för din plånbok.
Contact info
Fleminggatan 7, 112 26, Stockholm, Sweden
- hey@finansvalp.se
- finansvalp.se
Pedagogiska förklaringar
Bara bra erfarenhet av finansvalparna
Bara bra erfarenhet av finansvalparna. Svarar snabbt via mail. Kunniga och engagerade medarbetare.
Upplever Finansvalp som en informativ…
Upplever Finansvalp som en informativ websida för den som vill få jämförbar info om ex. bankers sparkonton!
Snabb feedback på Mina frågor i…
Snabb feedback på Mina frågor i mejlfunktionen. Tydligt och bra svar. En hemsida som stärker en när man är osäker i frågor om tex.bolån.
Hittade rätt kreditkort!
Hittade ett bra kreditkort till min USA-resa, tack så mycket!
Bra hemsida vad gäller tips om spar
Mycket trevligt bemötande och snabba svar
Bra hemsida att söka allmän information om privatekonomi på. Fick snabb och mycket trevlig hjälp när jag hörde av mig om funderingar kring kreditkort. Rekommenderar varmt!
Grym tjänst för boräntor
Grym tjänst för boräntor! Enkelt, snabbt och sparar mig pengar. Rekommenderas varmt!
Jag var ute efter ett kreditkort och…
Jag var ute efter ett kreditkort och hittade jättebra information på finansvalp!
Snabbt svar god service
Snabbt svar, väldigt hjälpsamma och trevliga, rekommenderas starkt

Bra, men långsamma uppdateringar
Plus: Bra sammanfattning och generell information.
Minus: Räntekurserna uppdateras alltför sällan. Idag (20240304) står det t.ex. att Bluestep har 4,40% på 6mån. Enligt deras egen hemsida har de 4,25. (Kurserna på finansvalp uppdaterades 20240222 står det)

Reply from Finansvalp
Bra guidning och sjysst övergripande info om ekonomi
Tycker Finansvalp.se är en riktigt bra sida för generell informationshämtning och guidning kring ens privatekonomi. Från att jämföra lån till att läsa ekonominyheter.
Superbra sajt
Finansvalp.se hjälpte mig att hitta rätt i kreditkortsdjungeln. Supernöjd med den guidning vi fick via Finansvalp.se och vårt val av kreditkort! 👍
Sparräntor
Att överblicka sparräntor är inte helt lätt. Men med den här tjänsten blir det busenkelt.
Hjälpte mig rätt i att hitta ett nytt bolån
Hjälpte mig rätt i att hitta ett nytt bra bolån
Jag hade en fantastisk upplevelse med…
Jag hade en fantastisk upplevelse med Finansvalp.se när det gällde att sänka min ränta. Hela processen var otroligt enkel och effektiv. De agerade snabbt och lyckades på ett imponerande sätt sänka min ränta med hela 2%. Detta gjorde en betydande skillnad för min ekonomiska situation.
Dessutom var kundservicen verkligen i toppklass. Teamet på Finansvalp.se visade stor professionalism och var alltid redo att hjälpa till med eventuella frågor eller bekymmer jag hade. Det var tydligt att de verkligen bryr sig om sina kunder och strävar efter att ge den bästa möjliga servicen.
Baseras på min erfarenhet skulle jag utan tvekan rekommendera Finansvalp.se till alla som söker hjälp med att förbättra sina finansiella villkor. De är pålitliga, effektiva och verkligen dedikerade till att göra en positiv skillnad för sina kunder.
"Finansvalp" INTE ärliga eller "oberoende"
"Finansvalp" påstår själva att de är "oberoende" och att man ska kunna "lita på" den info de ger. Det stämmer dåligt! De redovisar enbart ett godtyckligt urval av aktörer och deras påståenden om vilka som ger "bästa räntan" på sparkonto stämmer inte alls. Det verkar mer som att de är sponsrade av Multitude Bank, eftersom de alltid utses till "bästa val"! De påstår att Multitude Bank ger 4,40% ränta, men det gäller för 12 månader bundet, medan Erik Penser Bank, som inte ens är med i jämförelsen, ger samma ränta på bara 6 månaders bindningstid.

Bra tjänst
Mitt bundna bolån hos storbanken löpte precis ut… Pga höga räntor behövde jag se mig om efter andra alternativ. Tack vare Finansvalp kunde jag hitta ett bra bolån som minskar mina räntekostnader varje månad.
Tydlig sajt och bra funktioner!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.