3.4

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 3 out of 5 stars

Gemiddeld tevreden

Ik ben het helemaal eens met de persoon die hieronder (Linda B.) een review heeft geschreven. De workouts zijn prima, maar de app zelf is ouderwets.
Ik kan mijn tv lastig koppelen en in de app kan je niet zien waar je beleven bent. Bij de 21-dagen challenge zou het handig zijn als je kunt zien welke workouts je al gedaan hebt. Ook het heen en weer spoelen in de workout zelf is niet prettig. Maar het meest vervelende vind ik misschien wel dat de tv niet gekoppeld kan worden aan mijn account. Ik kan wel de app downloaden en ik krijg een koppelcode, maar vervolgens geeft de site aan dat de code ongeldig is. De klantenservice reageerde snel en vriendelijk, maar ik moet zoveel acties ondernemen voordat ik geholpen kan worden dat ik afhaak.

10 January 2026
Unprompted review
Rated 3 out of 5 stars

Fijne workouts

Fit at home biedt workouts voor mensen die thuis willen werken aan een fitter lichaam of betere gezondheid.

Er worden veel verschillende workouts aangeboden, in veel verschillende disciplines. En dat is fijn. Het is opgebouwd in drie niveau's, zodat je zelf kunt kiezen of je bij het makkelijkste start of al wat verder gevorderd bent. Ook de lengte verschilt, waardoor je telkens kunt kiezen wat op dat moment bij jou past. Cardio, kracht, kort, lang.. You name it en je kunt het wel vinden. Ook de prijs is niet excessief hoog te noemen, eerder prima betaalbaar voor iemand die wat inspiratie voor thuis wil.

Toch zijn er ook wat nadelen te benoemen.
- Als je kiest voor een categorie, kun je kiezen voor armen, benen, kracht, hoe lang de workout duurt, etc. Wanneer je een keuze maakt, zie je "work out #x" staan. Welk programma het dan is dat je aanklikt, is niet omschreven. Alleen bij kickboxen staat het er soms bij.
- Als je kiest voor het programma, staat er niet bij welke categorie het onder valt. Soms wil je juist armen of benen trainen, maar je kunt niet in 1 oogopslag zien welke "basis & fit" dit dan heeft. Dan moet je dus eerst de warming up doen, voor je hoort wat die workout de focus heeft. Op zich, als de indeling al gemaakt is (zie categorieën), dan zou je dat hier ook moeten kunnen vermelden.
- Je kunt geen workouts toevoegen aan je favorieten
- Als je een workout op de pc volgt in fullscreen (F11) kun je niet makkelijk naar de vorige of volgende workout als je er twee wilt volgen. Dan moet je eerst weer terug naar het hoofdmenu van het programma voor je een volgende kunt aanklikken. Storend.
- Bij sommige workouts staat de tijd erbij, wat motiverend werkt. Of het aantal verbranden calorieën. Bij andere workouts staat dit er weer niet bij. Het is niet eenduidig en dat is jammer.
- Ik had liever het bedrag voor een jaar in 1x betaald, maar die optie is me niet geboden. Ik kan me voorstellen dat 1x een bedrag betalen ipv 12x een beetje, ook voor Fit at Home een stuk voordeliger is in verwerkingskosten.
- Zelf notities plaatsen bij een workout zou fijn zijn, zodat je snel kunt terug zien of je deze nog eens wilt doen, of met welke je 'm bv. wilt combineren.
- Een apart programma met cooling downs zou fijn zijn, omdat dat niet bij elke workout is opgenomen.
- De site laadt traag door de facebook pixel die geintegreerd is. Drie seconden of langer wachten is eerder regel dan uitzondering. Dat kan een keertje maar niet constant. In deze maatschappij van sneller sneller sneller, is dat niet fijn.
- Het zou motiverend zijn als je een overzicht kunt terugvinden welke workout je wanneer gedaan hebt (kon het op m'n mobiel niet vinden) ipv dat je invult hoe je je voelt op dat moment. Dat heeft voor mij minder waarde.
- De inhoud van de FAQ via de mobiele site slaat nergens op. Het gaat grotendeels over een pak wat aangetrokken kan worden om te sporten, maar verder op de site staat niets over dat betreffende pak.

Conclusie: fijne workouts, maar alles er omheen kan wel een upgrade gebruiken. Het geld gaat naar de trainers en de eigenaren, niet naar de functionaliteit eromheen. Op zich goed, maar mocht ook dat naar een hoger niveau getild worden zou ik het niet erg vinden een euro of twee meer per maand te betalen.

1 February 2025
Unprompted review

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look