Fit Mom Methode Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

1. Fitness and nutrition

Written by the company

Word de fitste, sterkste en gezondste moeder die je wilt zijn. Voor succesvolle moeders die blijvend willen afvallen, sterker willen worden en meer energie willen hebben. Je hebt je gezin, werk en dagelijks leven goed op orde, maar voor jezelf zorgen schiet er makkelijker bij in. Een streng dieet of schema dat je leven bepaalt, houd je simpelweg niet vol. Met de Fit Mom Methode werk je aan voeding, kracht en gezonde routines die passen bij jouw leven, zonder verboden voeding of alles ervoor te moeten laten. Zo behaal je blijvend resultaat, voel je je weer trots op hoe je voor jezelf zorgt en word je het gezonde voorbeeld dat je je kinderen wilt meegeven. 150+ moeders hebben hun doel behaald met deze Methode

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

10 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Super tevreden met Fit mom methode van…

Super tevreden met Fit mom methode van Tim! 🙌

Ik volg inmiddels een half jaar de methode van Tim en ben ondertussen 11 kilo afgevallen! 🎉 Ik ben hier ontzettend blij mee en vooral trots op het resultaat.

Wat ik zo fijn vind aan deze methode, is dat het niet voelt als een streng dieet. Je leert vooral bewust met voeding om te gaan en krijgt inzicht in wat je eet en waarom. Daardoor wordt het steeds makkelijker om zelf goede keuzes te maken, zonder dat je het gevoel hebt dat je van alles moet laten staan.

De begeleiding, de duidelijke uitleg en de manier waarop je leert om je eetpatroon echt te veranderen, vind ik erg prettig. Het gaat voor mij dan ook niet alleen om die 11 kilo die eraf zijn, maar vooral om het feit dat ik nu veel bewuster met mijn voeding bezig ben.

Kortom: ik ben super tevreden en zou Tim zeker aanraden aan iedereen die op een gezonde en vooral bewuste manier wil afvallen! 💪🏼❤️

1 October 2026
Rated 5 out of 5 stars

Eindelijk patronen doorbroken, zonder strenge dieeten of schema's

Jarenlang diëten, van alles geprobeerd, maar nooit blijvend resultaat. Herken je dit en wil je het echt anders doen? Dan is de Fit Mom Methode een aanpak die het eens en voor altijd anders doet.

Wat deze methode anders maakt: je hoeft niet maandenlang op kip en rijst te leven. Je eet gewoon mee met je gezin, zonder vier verschillende potjes te hoeven koken. Er wordt gekeken naar wat jij nodig hebt en wat bij jou en je gezinssituatie past. Juist daardoor houd je het vol. Voor het eerst voelt het niet als een dieet, maar worden oude patronen eindelijk echt doorbroken en zie je weer resultaat.

Tim denkt ontzettend goed mee. Loop je ergens tegenaan, dan zoekt hij samen met je naar een oplossing die bij jouw leven past, in plaats van je in een vast schema te duwen. Hij reageert snel, is eerlijk en geeft je een duwtje als dat nodig is. Je staat er dus nooit alleen voor.

Twijfel je nog? Plan gewoon een gesprek in of stuur Tim een berichtje op Instagram. Op naar je 2.0-versie, in plaats van jarenlang te blijven hangen in versie 1.0.

29 September 2026
Rated 5 out of 5 stars

Eindelijk een methode die écht bij mijn…

Eindelijk een methode die écht bij mijn leven past!

Na jarenlang verschillende diëten en methodes te hebben geprobeerd, waarbij de kilo’s er uiteindelijk toch weer bij kwamen, twijfelde ik of ik opnieuw iets wilde proberen. Gelukkig ben ik het vrijblijvende gesprek met Tim aangegaan!

Wat deze methode zo fijn maakt, is dat hij zich aanpast aan jouw leven, in plaats van andersom. Geen strenge restricties, maar gewoon kunnen blijven genieten van het leven! Een gezellig etentje, een borrel of iets lekkers? Het kan allemaal, zolang het binnen je plan past. Natuurlijk moet je soms keuzes maken, maar juist daardoor leer je hoe je kunt afvallen zonder je hele leven om te gooien.

Tim kijkt écht met je mee, geeft ontzettend veel waardevolle inzichten, reageert supersnel, is eerlijk en recht door zee. Hij geeft je die schop onder je kont als je die nodig hebt! 😉

Wat ik ook superfijn vind, is dat de begeleiding niet stopt zodra je je streefgewicht hebt bereikt. Tim helpt je ook om je gewicht te behouden, zodat je met alle inzichten die je hebt opgedaan zelfstandig verder kunt.

Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet! Ik hoop natuurlijk dat het niet meer nodig is, maar mocht dat wel zo zijn, dan zou ik zonder twijfel opnieuw voor Tim kiezen. Echt een topcoach! 💪

1 June 2026
Rated 5 out of 5 stars

De Fit Mom Methode, echte aanrader!

De Fit Mom Methode van Tim heeft echt mijn leven veranderd. Ik voel me zoveel beter in mijn vel en merk vooral hoeveel meer energie ik heb gekregen. Hierdoor kan ik mijn dag met mijn kindje veel energieker beginnen en merk ik dat actieve dingen die eerder zwaar voelden, nu een stuk makkelijker gaan.

Wat ik ook heel fijn vind aan de methode, is dat ik niet apart hoef te eten of dat ik mijn hele leven moet omgooien. Als ik ergens tegenaan liep of een uitdaging zag, dacht Tim ontzettend fijn met me mee en ondersteunt hij me daarin. Daardoor voelde mijn doel ook haalbaar en vooral realistisch.

Ik heb nu veel meer grip op mijn eetgedrag. Ik weet inmiddels hoe ik hiermee om kan gaan en heb van Tim geleerd hoe ik dit op een manier kan doen die bij mijn leven past. Het grootste verschil voor mij is dat ik nu ook echt het vertrouwen heb dat ik dit kan volhouden.

Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet en zou de Fit Mom Methode dan ook zeker aanraden aan andere moeders die zich fitter, energieker en beter in hun vel willen voelen.

Rated 4 out of 5 stars

Afvallen maar dan zonder streng dieet

Er is zoveel in afvalland, maar deze methode van Tim is echt anders. Geen streng dieet, mee eten met je gezin en altijd een fijn rustige coach om op terug te vallen alles het tegen zit maar ook zeker als er weer een overwinning is. Tim kijkt naar niet alleen voeding en beweging maar alles daar om heen geeft je handvatten en past je plan aan naar je eigen situatie.

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben heel tevreden over de Fit Mom…

Ik ben heel tevreden over de Fit Mom Methode. Na van alles geprobeerd te hebben (zoals keto, shakes ed), eindelijk een fijne manier om af te vallen waarbij je jezelf niet alles hoeft te ontzeggen, zoals bij mijn vorige diëten, gewoon (mee) kunt eten en volop in je energie blijft.
Tim is een hele betrokken coach die zich echt verdiept (en geschoold) heeft in de materie en je kunt altijd bij hem terecht.
Superfijn!

Hoi even voorstellen

Hoi even voorstellen, ik ben Pamela 32 jaar en moeder van 2.

Voor ik begon met de fit mom methode was ik onzeker, ik schaamde me, zat niet lekker in mn vel, vaak migraine aanvallen.

Ik ben altijd al stevig geweest, maar na 2 zwangerschappen ook nog eens +30kilo.
Na honderden afval pogingen, wilde ik het nog steeds niet accepteren, weer ging ik opletten en toen kwam ik Tim op instagram tegen.
Ik dacht ik doe het allemaal wel alleen, maar na een hele fijne kennismaking, gelijk besloten om te beginnen met de fit mom methode.
Een jaar lang aan mezelf werken heeff ertoe geleid dat ik inmiddels 35 kilo ben afgevallen en bijna bij mn einddoel ben. Ik doe tegenwoordig mee aan hardloop runs, binnenkort m'n eerste hyrox en dr komt vast nog veel meer.

Tim weet je altijd weer op te peppen, te pushen waar hij denkt dat het kan, kijkt met je mee naar voeding als je er niet uitkomt, maakt wat extra workouts als je besluit dat 3x in de week niet genoeg is. Je hoeft geen hele dagen te wachten op antwoord.

De fit mom methode heeft voor mij in vele opzichten veel veranderd, ik kan eigenlijk niks anders dan positief zijn en zeggen als je twijfelt, plan een gesprek in.

18 September 2026

Geen dieet, maar levensstijl

Ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb gezet om met deze voedingscoach aan de slag te gaan. Ik wilde graag afvallen, maar op een manier die goed vol te houden is en waarbij ik niet het gevoel heb dat ik constant op dieet ben.
Vanaf het begin ben ik goed en persoonlijk begeleid. Er wordt echt naar je geluisterd en gekeken naar wat bij jou past. Ik heb duidelijke uitleg en praktische handvatten gekregen.
Wat ik vooral prettig vind aan deze methode, is dat het niet voelt als een streng dieet. Het is goed in te passen in mijn dagelijks leven en daardoor voor mij veel beter vol te houden. En het resultaat mag er zijn: ik ben inmiddels 10 kg afgevallen en voel me daardoor een stuk beter en zekerder.
Ik ben erg tevreden over de persoonlijke aanpak, de begeleiding en vooral over het resultaat dat ik tot nu toe heb behaald. Ik zou methode zeker aanraden aan anderen die op een gezonde en haalbare manier aan hun doelen willen werken! ❤️

Rated 4 out of 5 stars

Ik ben via mn beste vriendin met Tim in…

Ik ben via mn beste vriendin met Tim in contact gekomen. Het eerste gesprek was fijn en relaxt en al snel gaf hij me aan mij te kunnen en willen helpen. De eerste volgende maandag kunnen starten. Mijn ervaringen zijn super positief. Snel en makkelijk contact als dit nodig is, ondersteuning en sturen - eerlijk en waar nodig.

16 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

De fit mom methode van Tim werkt écht

De fit mom methode van Tim werkt écht!
Afvallen, meer energie, meer zelfvertrouwen en dat allemaal zonder leuke dingen over te slaan.
Tim was tijdens de coaching altijd bereikbaar voor vragen of een peptalk.

Zeker weten een aanrader als je een drukke moeder bent, die zich fit wil voelen en het juiste voorbeeld wil zijn voor haar kinderen

The Trustpilot Experience

Take a closer look