FjordTours Danmark Reviews 161

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Var afsted d. 22. December med veninder og vores unge døtre. Rigtig god tur med fantastisk personale og selvom det var sidste tur i år var der stadig et stort engagement og fortæller entusiasme fra de... See more

Rated 5 out of 5 stars

Havde en fantastisk guidet tur på Limfjorden idag. Vi blev mødt af 3 skønne personaler, som alle 3 var smilende og meget imødekommende. En meget vidende ung kvinde fortalte passioneret om Aalborg og N... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fredag havde vi den skønneste sejltur på Aalborg Limfjorden, top servering, lav sol og gløgg samt fantastisk guide med fortællinger om Aalborg set fra søsiden. Prøv turen - det er et eventyr 🥰🌲♥️... See more

Rated 3 out of 5 stars

Smuk tur på Skanderborg sø i fantastisk vejr! Dog var det lidt skuffende, vi havde barnebarn med på 5 år, og vi havde glædet os til en kop kaffe og han ville gerne have muffin. Der var udsolgt af kage... See more

1. Ferry service
  2. Sightseeing Tour Agency

Written by the company

FjordTours er en familieejet virksomhed, der har til formål at gøre oplevelser på vandet tilgængeligt for så mange som muligt. Familiefirmaet udfolder sig i dag til 3. generation, og har mere end 30 års erfaring i at skabe mindeværdige oplevelser på tværs af danske farvande. I dag driver FjordTours fire turbåde med Aarhus Havnerundfart, M/S Dagmar Skanderborg Sø, Svanen Mariager Fjord, Aalborg Havnerundfart og Bertha-K som Livøoverfarten.

4.6

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

Rated 2 out of 5 stars

Turen var ikke som forventet

Turen var ikke som forventet. Båden ligger stille ude midt på Mariager fjord. Inden den sejler til Hobro igen. Der var begrænsning på maden. Der var ikke dækket til mine 2 børnebørn. Alt i alt kan det gøres bedre😠

1 August 2025

Kære Else,

Tak for din feedback – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at turen ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster – hverken når det gælder sejladsen, forplejningen eller borddækningen.

Vi tager dine input til os og vil bruge dem i vores løbende arbejde med at forbedre både service og oplevelse ombord.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk tur i rigtig flot vejr

Fantastisk tur i rigtig flot vejr , men må trække på smilebåndet når den unge mand ved båden for 500 gang i løbet af 10 min må sige “kun3 “ på landgangen af gangen , gad vide om alle folk havde ladet deres høreapparater blive hjemme den dag ?? Eller de havde måske været fraværende den dag i regnetimen hvor det omhandlede 3 tabellen 😇😇
Men dejlig tur og dejlige personaler hele vejen rundt .

24 August 2025

Hej Stine,

Tusind tak for din fine og humoristiske anmeldelse – den gav os et smil på læben! 😊

Tak fordi du sejlede med os – vi håber at se jer igen!

Trekantsruten fra Mariager

Trekantsruten fra Mariager. Super dejlig og smuk natur i det jyske på en varm sommerdag. Kan positivt anbefales.

3 August 2025

Hej Julianna,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du havde en dejlig oplevelse på Trekantsruten fra Mariager – og at den smukke jyske natur viste sig fra sin bedste side. Det betyder meget for os, at du vil anbefale turen videre.

Vi håber, at vi får lov til at byde dig velkommen igen en anden gang!

Rated 5 out of 5 stars

Dejlig hyggelig afslappende tur ..

Søde, hjælpsom personale

12 August 2025

Hej Sanne,

Tak for din anmeldelse. Vi er simpelthen så glade for vores personale. De er simpelthen så dygtige og seje! :-)

Rated 5 out of 5 stars

Alletiders tur på søen med super god…

Alletiders tur på søen med super god betjening og imponerende pige som også stod for landgangensbroen er så imponeret
Rigtig god oplevelse 👍👌

11 August 2025

Hej Laila,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en alletiders tur med god betjening ombord.

Vi giver selvfølgelig din ros videre til vores seje medarbejder, der stod for både betjeningen og landgangsbroen!

Tak fordi du sejlede med – vi håber at se dig igen en anden gang :-)

Rated 5 out of 5 stars

God service allerede ved reservation

God service allerede ved reservation. Dejlig og behagelig sejltur med en inspirerende guide.

17 June 2025

Hej Jørgen,

Tak for 5-stjerner. Vi er glade for, at I havde en dejlig og behagelig tur :-)

Rated 4 out of 5 stars

Vi havde bestilt trekantruten fra…

Vi havde bestilt trekantruten fra Mariager tirsdag i uge 28.
Selve turen var rigtig fin og den varme chokolade og lune muffin på Svanen var også god.
Men det var meget svært at betale for det man havde købt ombord, da terminalen ikke kunne få forbindelse ude på fjorden.
Fik at vide at vi skulle prøve igen, når vi kom tættere på Hobro, dette lykkedes dog heller ikke, så min mand endte med at betale med Mobilepay til Kaptajnen.
Måske I skulle have et Mobilepay nr med ombord, ved godt at det ikke løser problemet for de udenlandske turister med kort.
Vi var langt fra de eneste der ikke kunne betale og kunne høre på de unge mennesker at det ofte var et problem.

8 July 2025

Kære Helle

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at I havde en god tur.

Vi beklager meget de problemer, I – og desværre også andre gæster – oplevede med betaling ombord. Det er korrekt, at vi nogle gange har udfordringer med dækningen på fjorden, hvilket kan påvirke vores kortterminal. Vi er opmærksomme på problemet og arbejder på mere stabile løsninger, herunder en bedre teknisk opsætning.

MobilePay er en midlertidig løsning, og som I selv nævner, er det desværre ikke en mulighed for vores udenlandske gæster, men vi har faktisk lige bestilt et MobilePay nr. til Svanen.

Tak for konstruktiv feedback – det hjælper os med at forbedre oplevelsen for alle vores gæster.

// Svanen, Mariager Fjord

Rated 4 out of 5 stars

Trekantsruten er en oplevelse, og kan suppleres med flere seværdigheder omkring Hobro.

Vi var en gruppe personer der havde en oplevelsesdag i Hobro om omegn. Først på Fyrkat, og herefter med Trekantsruten, og sluttede i Bramslev Bakker.
Turen med Svanen var super god, hvor vi nød udsigten fra båden, og fulgte den natur der var der er langs Mariager Fjord. Det var en pragtfuld tur.

Hej Jens,
Tusind tak for den dejlige anmeldelse. Det lyder som en skøn oplevelsesdag, og vi er glade for, at turen med Svanen var et godt indslag. Vi håber, I får lyst til at tage turen med os igen en anden gang :-)

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde en fin tur i dejligt vejr.

Vi havde en fin tur i dejligt vejr.
Dejligt at man må spise sin medbragte mad.

20 July 2025

Hej Susanne,

Tak for 5-stjerner. Dejligt at høre, at I havde en fin tur i det gode vejr. Vi håber at se jer ombord igen en anden gang!

Rated 4 out of 5 stars

Hyggelig sejltur i smukke omgivelser

Hyggelig sejltur i smukke omgivelser.
Sødt og venligt personale.

28 July 2025

Hej Lise,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du nød sejlturen og de smukke omgivelser – og det glæder os, at vores personale bidrog til en god oplevelse. Vi håber at byde dig velkommen ombord igen en anden gang :-)

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk tur.Søde og venlig…

Fantastisk tur.Søde og venlig personale.rigtigt lækkert mad ombord 😃👍

6 August 2025

Hej Marianne,

Tusind tak for de flotte ord! 😊 Vi er rigtig glade for at høre, at I havde en fantastisk tur, og at både maden og vores personale gjorde et godt indtryk. Det var en fornøjelse at have jer med ombord, og vi håber at se jer igen snart.

En dejlig søndag

Vi var en lille gruppe (10 mennesker), der havde en dejlig tur rundt på Trekantsruten. Hurtig ombordstigning med imødekommende personale. God udsigt fra bådens øverste dæk, havde selv mad med og blev hurtigt betjent mht. drikkevarer.
En dejlig søndag.

Hej Jørgen,

Tusind tak for jeres fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at I havde en dejlig tur rundt på Trekantsruten, og at både personalet, udsigten og servicen levede op til jeres forventninger. :-)

Vi håber at byde jer velkommen ombord igen en anden gang!

Fantastisk sejltur

Fantastisk sejltur, god service og lækker mad

30 July 2025

Hej Ole,

Tusind tak for de flotte ord! Det glæder os, at du havde en fantastisk oplevelse med både sejlturen, servicen og maden.
Vi ser frem til at have dig med ombord igen en anden gang :-)

Fin tur

Dejlig sejltur, sødt personale god service..

19 June 2025

Hej Birthe,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en dejlig sejltur og oplevede god service fra vores personale.

Du er altid velkommen ombord igen :-)

Rated 1 out of 5 stars

Alt fordelene ved turen som FjordTours…

Alt fordelene ved turen som FjordTours Danmark beskrev på hjemmesiden oplevede jeg IKKE

16 July 2025

Hej Inge,

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at turen ikke levede op til dine forventninger.

Det er naturligvis meget beklageligt, hvis beskrivelsen på hjemmesiden ikke stemte overens med din oplevelse. Vi vil meget gerne høre mere om, hvad du savnede, så vi kan undersøge sagen nærmere og forbedre os fremadrettet.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte – vi vil gerne gøre, hvad vi kan for at følge op.

Dejlig tur

En dejlig tur med god mad, med dårlig akustik i rummet meget larm.

29 July 2025

Hej Else,

Tusind tak for din anmeldelse – vi er glade for at høre, at du nød turen og maden! 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback!

Dejligt gennemført arrangement

Dejligt gennemført arrangement, dog kunne vi godt ønske at der var flere vinduer, der kunne åbnes på det nederste dæk

18 July 2025

Hej Finn,

Tusind tak for din feedback – det er vi rigtig glade for at høre! 😊
Vi sætter stor pris på din kommentar omkring de nederste vinduer, og vi tager det med i vores overvejelser til fremtidige forbedringer.

Dejligt at arrangementet ellers levede op til forventningerne – vi håber at byde jer velkommen igen!

Super hyggelig tur.

Super hyggelig tur.
God kaffe.

Hej Jette,

Dejligt at høre, at du havde en super hyggelig tur og nød kaffen – du er altid velkommen igen!
//FjordTours

Take a closer look