See what reviewers are saying
Company details
Written by the company
Flowerside produceert en verkoopt wetenschappelijk onderbouwde, en natuurlijke gezondheidssupplementen voor alledaagse gezondheidsproblemen.
Contact info
Netherlands
- flowerside.nl
Flowerside Toppers
Een tijd geleden heb ik hier CBD besteld en ben zeer tevreden met wat ik kreeg. Normaal ga ik naar of een smartshop, of een natuurwinkel. Na zelf wat onderzoek gedaan te hebben kwam ik erachter dat flowerside het hele CBD profiel bevat. Sinsdien ben ik overgestapt! Zeer tevreden met het product en snelle levering!!! Groet, Dennis. B.
Flowerside comfort
In eerste instantie was ik sceptisch over pillen en capsules. Maar na het gebruik van flowerside comfort moet ik hierop terug komen. Na ca 3 weken 2 capsules per dag voelde ik me fitter. Ook werd mijn ischiaspijn milder. Kortom ik ben er bij gebaat.
Snelle service bij het verzenden van…
Snelle service bij het verzenden van mijn bestelling. Ik gebruik nu 2 maanden Comfort Kurkema en Boswellia. Heb wel het idee dat het helpt voor mijn artrose; Minder pijn. Ik geef het zeker een kans en blijf het voorlopig nog even gebruiken.
Ik had al langere tijd last van branderig gevoel na het eten
Ik had al langere tijd last van maagproblemen na het eten met een branderig gevoel (maagzuur). Veel geprobeerd maar Flowerside Comfort Kurkuma & Boswellia is een echte aanrader! Ik gebruik het nu 4 maanden en mijn maag problemen zijn zo goed als over. Daarnaast is de maag rustig en dat zie je ook terug in je postuur.
Ik heb een positieve werking op de…
Ik heb een positieve werking op de ontsteking gemerkt.
Daarbij geen bijwerkingen.
Geef het wel even de tijd.
Ik heb het opnieuw besteld.
Een eerlijk betrouwbaar product !
IK….ben enorm tevreden over deze fijne CBD olie .
Wat een heerlijk natuurlijk product !
Géén bijwerkingen en het werkt Direct…….
Ik kan het iedereen aanbevelen .
5 kg afgevallen in 3 maanden gebruik
Tja, of mijn zeer pijnlijke knieën of darmen baat hebben gehad bij dit middel is onduidelijk omdat ik geen last heb van mijn darmen en mijn knieën zo pijnlijk en arthrotisch zijn dat het middel wel erg potent zou moeten zijn daar duidelijke verbetering in te kunnen geven. Maar in overigens uitstekende gezondheid en conditie ben ik wel systematisch in 3 maanden 5kg afgevallen ( van 108 naar 102.5). Reden genoeg om er mee door te gaan. Je weet maar nooit. Er mag nog wel 10kg af. En de uiterst populaire afvalmiddelen zijn peper duur.
Overigens, goede snelle service.
Ik gebruikt 4 caps per dag
Een echte verbetering zoals op de…
Een echte verbetering zoals op de webside beloofd,
Heb nu drie maanden de gadviseerde dosering van de comfort capsules gebruikt, en ben dolblij met de resultaten. Mijn al jaren slepende schouderklachten zijn duidelijk verminderd. Nog niet geheel weg. Gebruik nu geen pijnstillers (paracetamol) meer. Ook mijn darmklachten (winderigheid) zijn duidelijk verminderd. Daardoor voel ik me veel beter in mijn vel zitten en ga ik met dit product dus ook zeker door.
Prima en betrouwbaar produkt.
Prima en betrouwbaar produkt.
Het werkt geweldig, een paar dagen na gebruik, elke morgen dezelfde tijd oke stoelgang.
Al voor de tweede keer besteld.
Een aanrader,
Gerda Clardij,01
Rust.
We slapen beter. Meer rust in je hoofd, kalmte. Minder piekeren.
Rustigere ademhaling, werkt tegen hyperventileren.
Snelle levering en een top product 👍
Net bedrijf
Omdat ik nog maar kort de kurkuma en boswelia capsules gebruik, kan ik nog niet vertellen of het resultaat heeft, er lijkt een lichte verbetering in mijn klachten maar ik kan nog niet definitief zeggen of dit door dit product komt, dit moet de tijd uitwijzen.
Ik heb het idee dat het bedrijf wel hart voor zijn klanten heeft, dat blijkt uit de veelvuldig toegestuurde E-mails waar je je ook voor kunt afmelden.
Ook was de verzending erg snel en de potje waren verpakt in een kartonnen doosje, enige aandachtspunt vind ik de opvulling van het doosje, deze ontbrak, de glazen potjes waren gelukkig nog heel maar bij wat opvulling kun je risico’s vermijden.
Ook is de prijs duur maar als het helpt heb ik dit er voor over, de tijd zal het leren….
Het helpt
Ik was hier in eerste instantie heel sceptisch over, maar toch geprobeerd. Het helpt zeker en slaap makkelijker in. Heel blij mee. Raad het zeker aan!
Prima verzorging en snelle correcte…
Prima verzorging en snelle correcte levering. Na langere tijd van vergelijken bleek deze CBD olie de beste combinatie te zijn. Ik heb er veel baat bij en merk als ik de druppels vergeten ben in te nemen. Geen pijnstilling meer nodig sinds ik dit gebruik. Fijn om steeds op de hoogte gehouden te worden van nieuwe ontwikkelingen door hun zelf vaak uitgezocht. Prima firma en goed spul.
Curcuma
Ik ben curcuma met boswellia gaan gebruiken. Dit is een fantastisch produkt. Ik merkte meteen verschil.
Goede ervaringen met Flowerside
Ik gebruik al een flinke tijd de cbd olie van Flowerside.nl. Ik heb veel minder last van stemmingswisselingen. Sinds kort gebruik ik ook Flowerside Comfort. Helpt goed tegen de pijn in mijn gewrichten. Bedankt.
Informatief en benaderbaar
Flowerside geeft uitgebreide informatie over de onderzoeken die zijn gedaan naar de effecten van natuurlijke middelen. De afwerking van bestellingen is zeer snel en correct en op alle vragen krijg je snel antwoord. Zowel die gedegen onderzoeken en beschrijvingen als de goede bereikbaarheid versterken mijn vertrouwen.
Prima producten
Prima producten, goede voorlichting, altijd beschikbaar voor vragen en advies
Flowerside is een bedrijf dat mij zeer betrouwbaar lijkt.
Flowerside is een bedrijf dat mij altijd correct behandeld heeft. Juist en op tijd geleverde producten.
Veel info en opvolging van hun producten. Het enige minpuntje is de werking van de producten. Heb niet altijd de indruk of de ervaring dat ze doen wat ze verondersteld worden te doen. Voor de rest is het bedrijf zeker aan te bevelen!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.