Flykompensation Reviews 10

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

1. Debt collection agency

Written by the company

Flykompensation.dk er en dansk virksomhed, der hjælper rejsende med at få den kompensation, de har krav på ved forsinkede, aflyste eller overbookede flyvninger. Vi står for hele processen – fra indsendelse af krav til udbetaling – så du slipper for besværet med flyselskaberne. Med vores No Cure, No Pay-model betaler du kun, hvis vi vinder sagen.

4.3

2-star
1-star

Rated 4 out of 5 stars

Godt produkt og pålideligt

Jeg er godt tilfreds med hjælpen. Nemt at taste ens sag ind på hjemmesiden. God kommunikation gennem forløbet. Og pengene overføres hurtigt efter vundet sag. Eneste lille hak i tuden er at de tager ca 33% af ens kompensation

10 April 2026

Vedholdenhed

Flyselsskabet, kæmpede imod hele vejen, men Flykompensation holder fast og guider dig hele vejen, med jævnlige opdateringer i den helt rette mængde.

vh
Morten

8 May 2026

Reply from Flykompensation

Tusind tak for den fine anmeldelse, Morten!

Du har helt ret i, at flyselskaberne ofte kæmper imod, men det er netop derfor, vi er sat i verden.

Vi er glade for, at du oplevede vores opdateringer som ramt i den rette balance. Det er noget, vi arbejder meget bevidst med. God vind videre!

Rated 5 out of 5 stars

Let og enkelt håndtering med god…

Let og enkelt håndtering med god opfølgningen af sagen.

27 April 2026

Reply from Flykompensation

Mange tak for de pæne ord, Erik!

Det er præcis sådan, vi gerne vil have, at det skal opleves – nemt for dig, mens vi tager kampen med flyselskabet.

Tak fordi du valgte os.

Rated 5 out of 5 stars

Stor og hurtig hjælp til erstatning for over 3 timers forsinkelse.

Jeg oprettede en sag, som de vidersendte med krav, til flyselskabet og 14 dage efter havde jeg fået den erstatning som flykompagniet mente jeg skulle have.😊
Super let og hurtigt.

10 April 2026

Reply from Flykompensation

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, Anette!

Det er dejligt at høre, at hele forløbet gik hurtigt og smertefrit, og at erstatningen var på din konto allerede 14 dage efter.

Vi håber, du kan undgå forsinkelser fremover, men skulle uheldet være ude igen, står vi klar.

9 dage efter jeg oprettede sagen

9 dage efter jeg oprettede sagen, stod pengene på min konto.

Dog har jeg andre sager kørerende, som tager længere tid.

22 April 2026

Reply from Flykompensation

Tak for den flotte anmeldelse, Louise!

Vi er glade for, at netop din sag kunne afsluttes så hurtigt. Som du selv nævner, kan andre sager tage længere tid, det afhænger meget af flyselskabet og sagens kompleksitet, men vi knokler altid for at få pengene hjem til dig hurtigst muligt.

Tak for tilliden!

Flykompensation eksekverer bare

Flykompensation eksekverer bare! Godt arbejde

10 March 2026

Reply from Flykompensation

Tusind tak for anbefalingen, Tim! Det betyder rigtig meget for os, at kommunikationen fungerede godt undervejs, og selvfølgelig at vi kunne vinde din sag. Vi håber, vi ses igen, men helst kun hvis flyselskabet driller!

Fantastisk service - Kan klart anbefale Lasse

Jeg fik hurtig og effektiv hjælp til at få kompensation efter en forsinket flyrejse med Ryanair. Hele processen var nem, og kommunikationen var tydelig hele vejen igennem. Kan varmt anbefales!

Jeg havde Lasse som min kontaktperson og han gjort et fantastisk job

8 May 2025

Reply from Flykompensation

Mange tak for den varme anbefaling, Lars!

Det er altid dejligt at høre, når en af vores kolleger får ros ved navn – jeg sørger for, at Lasse får din hilsen videregivet.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med din Ryanair-sag, og at hele forløbet føltes nemt og tydeligt. Tak fordi du valgte os!

Take a closer look