Company details

1. Landscape Gardener
  2. Landscaping Service

Written by the company

FMT A/S leverer professionel snerydning og saltning til virksomheder, kommuner og boligforeninger. Med mere end 40 års erfaring i branchen ved vi, hvad der skal til for at sikre fremkommelighed, sikkerhed og stabil drift – også når vinteren viser sig fra sin hårde side. Vi har døgnberedskab og overvåger vejrudviklingen tæt, så vi kan reagere hurtigt og proaktivt. Med en moderne maskinpark på over 100 maskiner har vi kapacitet til både mindre ejendomme og større erhvervs- og kommunale arealer. Hos FMT A/S er rettidig indsats, dokumentation og pålidelighed en selvfølge. Vores kunder skal kunne stole på, at opgaven bliver løst korrekt – hver gang. Vi sørger for trygge og sikre forhold hele vinteren.

4.1

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Aftaler der bliver overholdt

Aftaler der bliver overholdt, skulle der komme flere opgaver på samme ejendom så bliver der også taget hånd om det.

9 February 2026

Hej Gösta,
Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord.

Hos FMT A/S lægger vi stor vægt på, at aftaler bliver overholdt – det er fundamentet for et godt samarbejde. Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at opgaver bliver løst som aftalt, og at der hurtigt bliver taget hånd om ekstra behov, når de opstår.

Tak fordi du har valgt os – vi ser frem til det fortsatte samarbejde.

Venlig hilsen,

Tryghed og troværdighed

Jeg “overtog” FMT Vintertjeneste i forbindelse med en ejendom, vi købte. Jeg ville lige se, om de kunne løfte opgaven, før jeg opsagde aftalen.

Nu er der gået fire år, og jeg er virkelig glad for vores samarbejde. De leverer en fremragende kundeservice. Har jeg et problem, rykker de ud inden for meget kort tid. Chaufføren ringer altid, når vedkommende er på lokationen, så vi undgår misforståelser om opgaven.

Derudover får jeg notifikationer, hver gang de har været forbi en ejendom for at salte eller rydde – det skaber stor tryghed og troværdighed.

11 February 2026

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse – det sætter vi virkelig pris på.

Det betyder meget, at du i sin tid valgte at give os chancen, og at vi stadig samarbejder fire år senere. Det er præcis den slags relationer, vi gerne vil bygge vores forretning på.

Vi ved, hvor vigtigt det er med hurtig respons og klar kommunikation – især når det gælder vintertjeneste. Derfor er vi også glade for, at både opkaldene fra chaufføren og notifikationerne giver dig den tryghed, du beskriver.

Tak for tilliden – vi ser frem til at fortsætte samarbejdet.

Dybt useriøst firma

Dybt useriøst firma. De har skulle rydde sne hos os ved vores parkerings areal. Der har de formået at spærre min parkeringsplads med en kæmpe bunke sne, så jeg ikke kan parkere der. Der har været masser af plads til at skubbe sneen rigtigt rundt om hjørnet hvor pladsen er til det.
Har derefter taget billeder, og sendt dem til firmaet, og de har derefter lovet at fjerne det inden weekenden var ovre. Men det løfte brød de. Jeg vil gøre alt for at de ikke skal have deres betaling, når arbejdet er så sjusket, og ufuldstændigt. Hold jer væk.

9 February 2026

Hej Jakob,

Tak for din anmeldelse. Selv om vi ikke er enige i din udlægning.

Jeg har selv været i dialog med dig omkring forholdene på parkeringsarealet.
Vi har været forbi og forsøgt at afhjælpe situationen, hvilket også kan ses på pladsen.

Vi har haft to forskellige maskiner på stedet i forsøget på at løse opgaven. Den mindre maskine havde desværre ikke kapacitet til at flytte den meget kompakte og tunge snebunke. Den større maskine kunne i princippet flytte sneen, men i dette tilfælde ville det medføre en betydelig risiko for at beskadige skiltet og de omkringliggende installationer, som hegn og beplantning hvilket vi ikke kan udføre forsvarligt.

Den løsning, du foreslog – at flytte snebunken om hjørnet – ville samtidig have betydet,
at øvrige biler på parkeringsarealet ikke ville kunne manøvrere sikkert i svinget.
Vi er derfor nødt til at tage hensyn til alle brugere af parkeringsarealet og sikre fremkommelighed for helheden.

Vi beklager, at opgaven ikke blev løst inden for den ønskede tidsramme.
I perioder med kraftigt snefald kan prioritering af opgaver være nødvendig af hensyn til sikkerhed og drift.

Vi står naturligvis til rådighed for en fortsat konstruktiv dialog.

De bedste hilsner,
Anita Nielsen

Rated 5 out of 5 stars

En af de ting der er meget vigtig for…

En af de ting der er meget vigtig for os små handelsdrivende, er at kunderne kan komme frem, og ikke mindst, komme frem på en sikker måde selv om det er vinter. De kan de med sikkerhed når det er FMT der står for vintervedligeholdelsen. Stor ros herfra, bor veludført arbejdede, til tiden.

21 November 2025

Hej Hans-Jørgen

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os.

Vi ved, hvor vigtigt det er for mindre erhvervsdrivende, at kunderne kan komme trygt og sikkert frem – også når vejret ikke viser sig fra sin bedste side. Derfor gør vi os umage for at være ude i god tid og levere et stykke arbejde, man kan regne med.

Tak for rosen og for tilliden.

Rated 5 out of 5 stars

FMT leverer en virkelig tryg og stabil…

FMT leverer en virkelig tryg og stabil vintertjeneste. Saltningen bliver altid udført til tiden og med høj kvalitet, så vores områder er sikre – selv når vejret skifter hurtigt. Derudover er chaufføren altid glad, venlig og imødekommende, hvilket gør samarbejdet både nemt og behageligt. Vi er virkelig glade for at have skiftet til FMT. Ingen skjulte gebyrer og uigennemsigtige abonnementer, ingen overraskelse i vores faktura. God anbefaling herfra.

8 December 2025

Hej Anita.

Tusind tak for din anmeldelse – det er vi virkelig glade for at læse.

Det betyder meget, at I oplever både stabilitet og tryghed i vores vintertjeneste. Netop rettidig saltning og kvalitet i udførelsen er afgørende, især når vejret skifter hurtigt.

Og så er vi selvfølgelig også glade for rosen til vores chauffør – det gode samarbejde ude på lokationerne er en vigtig del af det hele.

Tak for tilliden og for anbefalingen. Vi sætter stor pris på samarbejdet.

Rated 4 out of 5 stars

God samarbejdspartner

Har haft et godt samarbejde med FMT på en række vinterlokationer i flere år.
Jeg oplever en stor villighed til et godt og solidt samarbejde, også når der er udfordringer.

8 December 2025

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse – og tak for samarbejdet gennem flere år.

Det betyder meget for os, at du oplever en reel vilje til at finde løsninger – også når der opstår udfordringer. Vinterdrift kan være uforudsigelig, og derfor er dialog og samarbejde helt afgørende.

Vi sætter stor pris på relationen og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Rated 5 out of 5 stars

Godt og stabilt udført arbejde

Udført saltnings- og snerydningsarbejde til tiden og efter aftale.

1 December 2025

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på.

Det er vigtigt for os at levere saltning og snerydning til tiden og helt som aftalt, så det er dejligt at høre, at det også er jeres oplevelse.

Tak for tilliden.

God service til tiden

Vi har brugt FMT til vintertjeneste i mange sæsoner. De aftalte områder bliver ryddet og saltet indenfor den aftalte tid. Hvis man har været i tvivl om noget er de altid klar på tlf. eller mail for at svare på spørgsmål. Kan varmt anbefale dette firma.

20 November 2025

Hej Heine,

Tusind tak for den flotte anbefaling – og for samarbejdet gennem mange sæsoner.

Det betyder meget for os, at I oplever, at aftalerne bliver overholdt, og at I nemt kan få fat i os, hvis der er spørgsmål undervejs. God dialog er en vigtig del af en velfungerende vintertjeneste.

Tak for tilliden – vi ser frem til endnu en god sæson sammen.

Døgnet har 24 timer

Døgnet har 24 timer, og i samtlige af disse timer kan man regne med FNT. Når vinteren viser sit hvide ansigt, skal man kunne stole på vintertjenesten, Det gælder vores sikkerhed, og den hviler trygt i hænderne på FMT og deres kompetente underentreprenører. De har gennem årtier serviceret vores ejendomme, og kommer også til at gør det i fremtiden.

28 November 2025

Hej Hans,

Tusind tak for de ord – det betyder rigtig meget for os.

Vinteren holder som bekendt ikke fri, og det gør vi heller ikke. Derfor er det en stor anerkendelse at høre, at I oplever os som en samarbejdspartner, man kan regne med hele døgnet.

Tak for tilliden gennem årtier – det er relationer som jeres, der er fundamentet i vores forretning. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet mange år endnu.

Tilfredsstillende arbejde fortaget af FMT

Jeg har været så tilfreds med FMT, fik lavet min indkørsel!

22 May 2024

Hej Anna,

Tak for din anmeldelse – det er vi glade for at høre.

Dejligt at du er tilfreds med arbejdet på din indkørsel. Vi gør os umage for at levere et ordentligt stykke arbejde hver gang – også på de mindre opgaver.

Tak fordi du valgte os.

Rated 1 out of 5 stars

Svarer ikke på tilbuds-forespørgsel.

Udfyldte blanket på deres hjemmeside, for at få et tilbud.

Syv dage senere er der ikke sket noget.

19 February 2023

Hej Kim,

Tak for din besked – og undskyld, hvis du ikke har fået svar på din forespørgsel. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, man skal have hos os.

Der kan være sket en fejl i systemet eller i videre sendelsen internt, men uanset årsagen skal du naturligvis have et svar.

Du er meget velkommen til at sende en mail direkte til os på kr@fmtas.dk, så sørger vi for at tage hånd om det med det samme.

Rated 1 out of 5 stars

FMT A/S kan på ingen måde anbefales.

FMT A/S kan på ingen måde anbefales.
De lovede udgravning af sø og planering af det opgravede jord, men efterlod søen med dybde på max. 20 cm, hvorfor siv og tagrør meget hurtigt er vokset ud til midten af søen, hvorved søen er stort set helt tilgroet.
Jorden, der skulle planeres på siderne af søen er efterladt i store bunker, hvorved brinkene er MEGET ujævne og helt ufremkommelige samt nedskredne.
Ved modtagelse af faktura gjorde vi indsigelse, da arbejdet på ingen måde er udført i god stand.
Vi tilbød at betale regningen mod, at de kom tilbage og gravede søen ud i den ønskede dybde, hvilket de nægtede.
Sagen blev bragt for Retten i Hillerød, som desværre besluttede, at vi som bestiller af opgaven var ansvarlig for, om FMT gjorde deres arbejde korrekt - hvilket jo ikke giver nogen mening, da FMT burde være de professionelle til at løse opgaven.
Desværre kan man på Trustpilot som det laveste kun give 1 stjerne - FMT burde have minus 5

10 January 2022

Take a closer look