Fonus - Hallstahammar Reviews 40

TrustScore 5 out of 5

4.8

Box 33 (Storgatan 10), 73422 Hallstahammar, SE

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk bemötande och omtänksam person som hade förståelse och ordnade allt som vi önskade trots att begravningen var så nära inpå. Rekommenderar varmt Fonus i Hallstahammar.

Rated 5 out of 5 stars

Vi upplevde att det var ett professionellt bemötande från början till slut. Fantastisk service och omtanke av Kjell som tog oss igenom planeringen av begravningen och allt runt omkring för att få vår... See more

Company details

1. Funeral home

Written by the company

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Trevlig,omtänksamt motagande

Trevlig,omtänksamt motagande, med hjärtat på rätta stället

25 March 2026

Reply from Fonus - Hallstahammar

Hej Birgitta och tack för ditt omdöme.
Vi är väldigt tacksamma att ni känt er väl bemötta hos oss, och att vi har kunnat hjälpa er på det sätt ni önskat.
Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk bemötande och omtänksam…

Rekommenderar varmt Fonus i Hallstahammar.

27 March 2026

Reply from Fonus - Hallstahammar

Stort tack för ditt fina omdöme, vi blir så glada att läsa detta! Vänliga hälsningar, Cecile på Fonus

Professionellt och personligt

Väldigt fint omhändertagande på alla plan, får sorgen att kännas lättare att bära när en får så bra och fin stöttning med allt det praktiska. Rekommenderas starkt, empatin och omtanken känns äkta rakt igenom och personalen finns med hela vägen i varje del av processen.

30 March 2026

Reply from Fonus - Hallstahammar

Hej Robert, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till i den svåra stunden. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Rated 5 out of 5 stars

Trevligt bemötande kunnig hjälpsam lätt att prata med

Trevligt bemötande vi hade en bra dialog
Vi blev varmt och bra omhändertagna av en mycket kunnig och professionell representant för ert företag
Fonus

25 February 2026

Reply from Fonus - Hallstahammar

Hej Hans och varmt tack för ditt fina omdöme.
Vänliga hälsningar, Anna på Fonus.

Rated 5 out of 5 stars

Vi fick ett väldigt fint bemötande av…

Vi fick ett väldigt fint bemötande av Liv. Hon höll kontakt under hela processen och såg till att allt gick som planerat.

24 February 2026

Reply from Fonus - Hallstahammar

Hej Mathias, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Avsked i hemmiljö

Vi fick ta avsked av vår mamma i hemmiljö med familjen. Mycket fint och enligt mammas önskan.

4 February 2026

Reply from Fonus - Hallstahammar

Hej Birgitta, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Cecile på Fonus

Vi kände oss trygga

Vi kände oss trygga, omhändertagna och bemötta med värme och omtanke.

21 January 2026

Reply from Fonus - Hallstahammar

Hej Boel, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Reply from Fonus - Hallstahammar

Hej Bela och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

Rated 5 out of 5 stars

Fint bemötande och bra planering av…

Fint bemötande och bra planering av begravningen.

10 December 2025

Reply from Fonus - Hallstahammar

Hej Karin, tack snälla för dina värmande ord. Så fint att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

Tryggt och varmt

Människor som har hjärtat på rätt ställe

26 November 2025

Reply from Fonus - Hallstahammar

Hej Carina Marianne, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket för oss att höra. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Ett väl omhändertagande

Ett väl omhändertagande. Kunnig personal.

3 November 2025

Reply from Fonus - Hallstahammar

Hej Thomas, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Allt gick bra

Allt gick bra, duktig präst.

17 September 2025

Reply from Fonus - Hallstahammar

Hej Björn, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande
Kunnighet
Fräscha lokaler

10 September 2025

Reply from Fonus - Hallstahammar

Hej Ingela, stort tack för ditt fina omdöme! Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Superbra

Superbra, vi kände oss så trygga.
Elinor tog hand om allt så bra

20 August 2025

Reply from Fonus - Hallstahammar

Hej Karl Fredrik, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med Ellinors hjälp. Det ska jag hälsa henne.
Vänliga hälsningar, Cecile på Fonus

Rated 5 out of 5 stars

Vi var mycket nöjda med fonus i…

Vi var mycket nöjda med fonus i hallstahammar
De var mycket ödmjuka o hjälpsamma vid min pappas begravning
Från början till slut. Mvh Laila o Thomas holm

4 August 2025

Reply from Fonus - Hallstahammar

Hej Thomas och Laila. Varma tack för era fina ord. Vi är verkligen tacksamma att vi fått ert förtroende och har kunnat hjälpa er ta ett så fint sista farväl.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Bra bemötande

Bra bemötande, omtanke och lyhörda till önskemål. Information och råd som var mycket bra.

2 July 2025

Reply from Fonus - Hallstahammar

Hej Mikael, tack för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Rated 5 out of 5 stars

Mottagandet och värmen från…

Mottagandet och värmen från representanterna på kontoret i Hallstahammar.

4 June 2025

Reply from Fonus - Hallstahammar

Hej Jan och tack för ditt omdöme.
Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Proffsigt bemötande

Proffsigt bemötande med en fin känsla för oss anhöriga

23 December 2024

Reply from Fonus - Hallstahammar

Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar, Elin på Fonus

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look