Bra bemötande & saklig information, även om det stundvis kändes lite rörigt med all info. Men kanske inte kontigt att jag upplevde det så, då jag vakat drygt 16 nätter & var helt slut i både knopp &... See more
Company replied
Jag blev väl omhändertagen utifrån ny upplevelse med borgerlig begravning för mig. Kände mig trygg med Maria hela vägen.
Company replied
Blev väldigt omhändertagna och vänligt bemötta när vi kom. Fick svar på alla frågor och funderingar. Kände att vi kunde lita fullständigt på er, lugn och skön miljö. Skönt att kunna lämna över allt... See more
Company replied
Personalens bemötande och att man inte behövde känna tidspress att snabbt besluta sig hur man önskade att ceremonin skulle genomföras. Att personalen gav oss svar på frågor om olika saker var genomför... See more
Company replied
Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.
Sundsgatan 2, 94131, Piteå, Sweden
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Fonus - Piteå
Bra bemötande & saklig information, även om det stundvis kändes lite rörigt med all info. Men kanske inte kontigt att jag upplevde det så, då jag vakat drygt 16 nätter & var helt slut i både knopp & kropp.
Fint att vi fick se hur annons skulle se ut & allt det övriga.

Reply from Fonus - Piteå
Inga problem med ett stort foto och en kreativ lösning som fick mamma att hamna i centrum

Reply from Fonus - Piteå
Ödmjuk och proffsig personal är viktog att möta i den svåra stund man upplever. Allt de besvarades på fonus i piteå

Reply from Fonus - Piteå
Vårt möte med Monica i Piteå var helt fantastisk. Hon tog hand om oss o hjälpte oss att göra vår begravning till ett fint avslut. Inget var omöjligt o allt blev gjort.
Hemsidan däremot är inte mobilanpassad o väldigt svårt att hitta i.
/Carina

Reply from Fonus - Piteå
Proffsig och vänlig personal.Allt blev som vi ville ha det.

Reply from Fonus - Piteå
Bemötandet av alla på Fonus var mycket fint och uppskattat.
Begravningar är alltid sorgliga men för första gången lämnade jag en begravning med en känsla av tacksamhet och kärlek.
Jag kan varmt rekommendera Fonus i Piteå!

Reply from Fonus - Piteå
Mycket personligt och omtänksamt bemötande! Ordning och reda, bra information.

Reply from Fonus - Piteå
Professionella, duktiga, familjära och tillmötesgående. Kan varmt rekommendera dem.

Snabb bra återkoppling ! Trevlig personal
Ordnade det mesta vid förfrågan
Vi fick den begravning vi önskat !

Reply from Fonus - Piteå
Bra service. Inga problem att få svar på frågor. Personalen hjälpte till med telefonnr och kollade upp saker åt oss.

Reply from Fonus - Piteå
Ett tryggt och trevligt bemötande.
Jag är nöjd på alla punkter
Det blev precis som jag och mina barn ville

Reply from Fonus - Piteå
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.