Forbereddig Reviews 57

TrustScore 2.5 out of 5

2.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

5 stjerner: Virkelig glad for mit køb. Filteret virker præcis som beskrevet. nem at bruge og giver klart vand uden smag. Kundeservicen svarede hurtigt på en lille teknisk forespørgsel og var meget hj... See more

Rated 4 out of 5 stars

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte vandfilteret for 11 dage siden. Og det har ikke forladt Kina endnu. Jeg skrev til kundeservice for at få dokumentation for at produktet var fødevaregodkendt og fri for sundhedsskadeligt indho... See more

2.5

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 1 out of 5 stars

Det er simpelthen utroligt dårligt.

4 dage for at få en retur label
Har ikke set mine penge endnu.
Så hold jer væk.

Retur sendt med DAO d 1/3 - så ved jeg den er afl hos firmaet d 2/3 (mandag)
Ingen refundering d 6/3 (fredag)
Så ingen penge retur endnu.
Der må vi jo give Temu flere stjerner.
Der er penge retur på 5 hverdage med PostNord afl i Sverige

23 February 2026

Hej Mercedes,
Tak for din feedback – vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse.

Vi kan bekræfte, at din refundering er blevet behandlet fra vores side. Desværre har vi ikke kontrol over, hvor hurtigt din bank behandler overførslen, men pengene bør være på din konto inden for få bankdage.

Hvis du har spørgsmål i mellemtiden, er du altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig videre.

Peter

Rated 4 out of 5 stars

Jeg bestilte 3 filtre, vanddunk samt nødradio. Filtre og vanddunk kom efter 3 dage. Nødradioen var desværre ikke sendt med. Jeg fik dog hurtig hjælp fra kunderservice. De svarede med det samme (søndag) og sendte straks radioen afsted med en besked om, at de beklagede fejlen.

4 January 2026

Hurtig ekspedition. Dejligt

19 December 2025

Hej Ulla,
Tusind tak for din anmeldelse 💚
Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede hurtig ekspedition – tak fordi du tog dig tid til at dele det 😊

Rated 3 out of 5 stars

4-7 dages levering?

Opdatering:

Jeg har modtaget de bestilte varer den 29.11, hvilket så var små tre uger efter bestilling. OK, der meldes også om forlængede leveringstider, så det er vel til at bære Men jeg kan dog ikke give mere end tre stjerner, da jeg stadig ikke synes, det er i orden at man ikke bekræfter modtagelsen af ordren inden man trækker pengene fra kontoen.

4-7 dages levering??
De 4-7 dages levering er vist blot en floskel hos dette firma, med mindre det drejer sig om at trække pengene fra kontoen. Her er det nemlig sket allerede på 5.-dagen efter min bestilling. Ordrebekræftelse er aldrig modtaget; til gengæld bliver jeg nu bombarderet med info om produkter,
Desværre gik jeg ikke på trustpilot FØR jeg bestilte varen, for så havde jeg helt bestemt fravalgt webstedet her.
Og når man så læser de svar, som folk har modtaget fra ForberedDig, så er de mistænkeligt ens og giver ikke indtryk af at blive behandlet individuelt. Jeg tror ikke, jeg vil modtage noget herfra for de over 500 kr jeg har betalt. Så til alle andre: PAS PÅ DETTE SCAM.

18 November 2025

Hej Carsten,
Jeg forstår godt din bekymring, og jeg er ked af, at du har fået det indtryk 🙏

Vi er ikke en scam, men en registreret dansk virksomhed med både CVR-nummer og kundeservice her i Danmark.
Beløbet er trukket, fordi varen blev afsendt og registreret i vores system, hvilket er helt lovligt jf. købelovens §70 og normal praksis i danske webshops.

Vi oplever i øjeblikket længere leveringstid end de 4–7 hverdage, som normalt gælder — og det beklager vi selvfølgelig.
Din ordre er afsendt, og jeg vil meget gerne sende dig både ordrebekræftelse og tracking, så du kan følge pakken.
Du skal blot sende dit ordrenummer eller e-mail til info@forberedig.dk
, så hjælper jeg dig personligt 💚

Vores svar kan minde om hinanden, fordi mange kunder oplever de samme forsinkelser — men vi følger altid op individuelt, når vi får ordrenummer.

Jeg håber, du vil lade os følge din ordre helt til dørs, så du får det, du har bestilt 💚

Rated 1 out of 5 stars

Pengene blev trukket, men varen er ikke kommet efter 2½ uge.

Jeg bestilte et vandfilter via en annonce i Instagram, - pengene blev hurtigt trukket (7.nov.) men jeg har intet modtaget og intet hørt. Nu er det den 20.november.

20 November 2025

Hej Eva,
Tak for din besked, og jeg forstår godt din bekymring 🙏

Jeg kan forsikre dig om, at vi ikke er et fupfirma, men en registreret dansk virksomhed med både CVR-nummer og kundeservice i Danmark.
Jeg kan se i vores system, at din ordre er afsendt, men der har været forsinkelser i leveringstiden, hvilket vi desværre oplever i øjeblikket på grund af høj efterspørgsel.

Beløbet blev trukket den 7. november, da varen blev registreret som afsendt, hvilket er helt lovligt jf. købelovens §70.

Din pakke er på vej, og du burde modtage den meget snart 🚚
Hvis du sender mig dit ordrenummer på info@forberedig.dk
, følger jeg gerne personligt op og sender dig tracking.

Rated 1 out of 5 stars

Holder ikke hvad de lover

Købt 3 vandfilter og der er lovet 3 gratis vanddunke med i købet . Disse er ikke modtaget efter 3 henvendelser.så brug ikke denne udbyder

3 October 2025

Hej Henrik,
Vi har desværre ikke modtaget nogen af dine henvendelser, og det beklager vi meget, hvis der er opstået en misforståelse.
Vil du ikke sende os en mail på info@forbereddig.dk
, så sørger vi for at løse det med det samme og få sendt de vanddunke, du mangler 💚

Rated 1 out of 5 stars

Hold dig væk fra dette firma !!!

Bestilte en vare d 24.10.25, pengene blev trukket efter få dage, men varen er stadig ikke modtaget. Har forsøgt at annullere min bestilling og få pengene retur, men det kunne ikke lade sig gøre Iflg firmaet fordi bestillingen var afsendt fra dem ?? Hvor varen er er der ingen oplysning om.
Hold jer langt væk fra dette firma !!!

6 November 2025

Hej Lene,
Jeg forstår godt, at du er frustreret over ventetiden, og jeg beklager den oplevelse, du har haft 🙏

Jeg kan se i vores system, at din ordre blev afsendt, og derfor kunne vi desværre ikke annullere den, da du kontaktede os – vi må nemlig ikke tilbageføre betalingen, mens pakken er i transit.
Det er helt i overensstemmelse med købelovens §70, som gør det lovligt at trække beløbet, når varen er afsendt og registreret i systemet.

At du ikke har modtaget pakken endnu skyldes en forsinkelse i leveringstiden, og det beklager vi virkelig.
Hvis pakken mod forventning ikke når frem, sørger vi naturligvis for, at du enten får den leveret eller får dine penge retur 💚

Vil du sende dit ordrenummer til info@forberedig.dk
, så følger jeg personligt op og finder en løsning med det samme.

Rated 3 out of 5 stars

Ikke fået min vare

1/11-25 Jeg har nu fået min vare så det er jeg glad for selvom det tog noget tid 😊
——————————————————
Jeg har bestilt et vandfilter og den 19/10-25 er pengene trukket men jeg har intet hørt eller fået min vare tænker det er fusk ☹️

30 October 2025

Hej Birthe,
Jeg forstår godt, at du er bekymret, men jeg kan forsikre dig om, at vi ikke er fusk, men en registreret dansk virksomhed med både CVR-nummer og lager i Danmark 💚

Jeg kan se i vores system, at din ordre er afsendt, og at pakken er på vej – leveringstiden kan dog i øjeblikket være lidt længere end normalt på grund af stor efterspørgsel.

Du modtager din pakke meget snart 🚚

Scam/bondefangeri

D. 18/10-25 købte jeg tre vandfiltere til kr. 749,-..På deres site står der stadig i dag d. 26/10, at varen er på lager og leveringstid er 4-7 dage.
I ordrebekræftelsen står der, at levering er 4-7 dage eller længere
Den 19/10 modtager jeg en en meddelse om, at varen er "snart på vej" og derefter....intet.

Pengene er trukket fra kontoen. Varen er ikke leveret,

Det får mig til at mene, at varen ikke er afsendt og der er tale om et scam/bondefangeri.

18 October 2025

Hej Charlotte,
Jeg forstår fuldt ud din frustration, og jeg er oprigtigt ked af, at du har haft den oplevelse 🙏

Jeg kan dog forsikre dig om, at vi ikke er et scam, men en registreret dansk virksomhed med både CVR-nummer og lager i Danmark.
Jeg kan se i vores system, at din ordre er afsendt, og at pakken er på vej til levering.

Vi har desværre oplevet ekstraordinær travlhed siden midten af oktober, hvilket har forsinket nogle ordrer.

Jeg beklager den forlængede leveringstid og håber, du snart modtager dine vandfiltre 💚

Hold jer væk!

Nu har jeg spurgt 2 gange hvor min ordre bliver af uden at få svar.
Jeg bestilte 6. oktober og nu er det 24. oktober.
Desuden er pengene trukket uden at det er lovligt når varen ikke er på vej.
Hold jer langt væk fra det her firma. De er amatører

24 October 2025

Hej Anne,
Jeg forstår godt, at du er frustreret over ventetiden, og jeg beklager, at du ikke har fået svar hurtigt nok 🙏

Jeg kan se i vores system, at din pakke er på vej og forventes leveret i dag eller senest i morgen.

Vi er en registreret dansk virksomhed med både CVR-nummer og lager i Danmark – og vi snyder naturligvis ingen.
Jeg håber, du bliver glad for dine produkter, når de ankommer 💚

Virkelig dårlig oplevelse

KØB IKKE NOGET PÅ DENNE HJEMMESIDE! Bestilte vandfiltre d.3/10 og har her d.23/10 fortsat ikke modtaget noget. Hver gang jeg henvender mig pr mail, får jeg svaret at pga travlhed og stor efterspørgsel er der længere levering. Snyd snyd snyd. Jeg har nu skrevet at jeg ikke længere ønsker at modtage varerne og ønsker mine penge retur. Så nu har I en reel mulighed for at vise hvor ærligt et firma I er.

23 October 2025

Hej Nanna,
Jeg forstår godt din frustration, og jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse 🙏

Jeg kan dog se i vores system, at din pakke er blevet leveret, så det lyder til, at den er nået frem.
Vi er en registreret dansk virksomhed med både CVR-nummer og lager i Danmark, og vi snyder naturligvis ingen.

Vi har haft ekstraordinær travlhed siden starten af oktober, hvilket desværre har givet længere leveringstid end normalt.
Beløbet blev trukket, da varen blev afsendt og registreret i vores system, hvilket er helt i overensstemmelse med købelovens §70 og normal praksis i danske webshops.

Jeg er glad for, at pakken nu er fremme 💚

Rated 2 out of 5 stars

Billigere på Temu

Købte vandfiltre d.30/9. De kom i min postkasse d.17/10. Ikke ligefrem den lev.tid der var lovet.
Når man har betalt får man en kvittering som siger de er ved at pakke ordren.
Når der så er gået flere dage får man pludselig tracking information om, at pakken er på vej i Kina!?!?
Køb istedet nøjagtig samme filter med samme tilbehør på Temu til kr.39,68, altså under kr.40 og du har varen endnu hurtigere. Gætter på varerne kommer fra samme lager.
Jeg føler mig snydt selvom jeg egentlig fik det på billederne!

17 October 2025

Hej Jan,
Jeg forstår godt, at du synes, leveringstiden var lidt længere end forventet — det beklager vi.
Vi har haft ekstraordinær travlhed, men er glade for, at dine vandfiltre nu er fremme 💚

Jeg vil dog gerne præcisere, at vores produkter ikke bliver produceret på de samme fabrikker som Temus.
Vi samarbejder kun med udvalgte leverandører, som vi kvalitetstester løbende for at sikre, at produkterne lever op til danske og europæiske standarder.
Platforme som Temu foretager ikke den samme kvalitetskontrol, og derfor kan der være en stor forskel i både sikkerhed, holdbarhed og ydeevne.

Tak for din feedback – vi tager den med i vores arbejde for at give en bedre oplevelse fremover.

Rated 1 out of 5 stars

De blivet ved at svar at varerne er på vej

På jeres hjemmeside siger i at der er 4-7 dages levering.
Jeg bestilte mine varer den 3/10
Når jeg har kontaktet jer, svarer i blot at nogle varer er langt undervejs.
- og I er glade ved min tålmodighed… min tålmodighed er der slet ikke.
Jeg har ikke bestilt specielle ting. Radio og vandfilter.
Håber kunderne holder sig langt væk.

I skriver at købeloven Paragraf 70
Giver jer lov til at trække penge før vare er leveret
Men det kræver at varen er blivet stillet til rådighed (sendt)

20 October 2025

Hej Jette,
Jeg forstår fuldt ud din frustration, og jeg er oprigtigt ked af, at du har ventet så længe på din ordre 🙏

Vi har oplevet en usædvanlig høj efterspørgsel på netop radioer og vandfiltre siden starten af oktober, hvilket desværre har medført længere leveringstid end normalt.
Vi arbejder på højtryk for at få alle ordrer ud hurtigst muligt, og din pakke er afsendt og på vej 🚚

Jeg beklager forsinkelsen mange gange og håber, du får glæde af dine produkter, når de ankommer 💚

Rated 5 out of 5 stars

Kan se at mange snakker om svindel

Kan se at mange snakker om svindel. Jeg har købt og modtaget min pakke.

1 October 2025

Hej Jakob,
Tusind tak for din besked 💚
Vi er rigtig glade for at høre, at du har modtaget din pakke og deler din positive oplevelse — det betyder meget for os!

Tak fordi du valgte ForberedDig.dk, og fordi du hjælper med at skabe tillid i en tid, hvor mange tvivler 🙏

Sofie – Kundeservice, ForberedDig.dk

Rated 1 out of 5 stars

Hvordan kan i blive ved med at skrive…

Hvordan kan i blive ved med at skrive på jeres hjemmeside at der er 4-7 dages levering.
Jeg bestilte mine varer i slutningen af september.
Det er ikke første gang jeg skriver her. Når jeg har kontaktet jer, svarer i blot at nogle varer er langt undervejs.
- og I er glade ved min tålmodighed… min tålmodighed er der slet ikke.
Jeg har ikke bestilt specielle ting. Radio og vandfilter.
Håber kunderne holder sig langt væk.
Hvis i svarer på dette behøver I ikke skrive tak for tålmodigheden. Jeg vil bare have mine varer eller mine penge retur
Ordre 4847

18 October 2025

Hej Gitte,
Jeg kan se, at du allerede har skrevet en tidligere anmeldelse, og jeg forstår godt, at du har været frustreret over ventetiden 🙏

Din ordre (#4847) blev dog leveret i dag, efter en leveringstid på 10 dage – lidt længere end de 4–7 dage, vi normalt angiver på hjemmesiden.
Vi beklager forsinkelsen og er glade for, at pakken nu er fremme 💚

Tak for din tålmodighed, og jeg håber, du bliver glad for dine produkter.

Take a closer look