Brugbar feedback - spændende opgaver Kvalificeret feedback i forløbet, som jeg kan bruge til noget fremadrettet. Jeg har tidligere deltaget i flere kurser, og de har støttet mig i lysten til at skriv... See more
See what reviewers are saying
Efter et forløb med kursus 1 & 2 samt coachforløb hele to gange, kan jeg give mine varmeste anbefalinger til Forfatterskole.dk og Lars Rudolf. Feedbacken er konstruktiv og anerkendende og lærerig.
Bemærkninger til kurset 'personlig coaching'. God service, og god feedback. Og også fin opklaring og uddybning af kompleks stof.
Company replied
Written by the company
Lær at skrive prosa - online. Bliv forfatter med hjælp fra forfatterskole.dk
Denmark
- forfatterskole.dk
Brugbar feedback
Brugbar feedback - spændende opgaver
Kvalificeret feedback i forløbet, som jeg kan bruge til noget fremadrettet. Jeg har tidligere deltaget i flere kurser, og de har støttet mig i lysten til at skrive.
De varmeste anbefalinger
Et helt igennem fornøjeligt kursus
Et helt igennem fornøjeligt kursus, måske lidt for få opgaver. Jeg meldte mig direkte ind på modul 2 fordi jeg har lidt skriveerfaring. Og det viste sig at være godt valgt. Tak for alle roserne. Tak for at udfordre mig, og for at tro på mig. Kan varmt anbefale Forfatterskole. Det er et trygt miljø at arbejde i. Det bedste ved online er når man som mig arbejder bedst om natten, så kan man stadig aflevere.
Mvh
DurgaDasi
Tusind tak til Lars for at udfordre mig…
Tusind tak til Lars for at udfordre mig på en lærende og meget anerkendende måde. Jeg har gennemført kursus 1 og 2, hvor der har været fokus på at skrive sig ind i forskellige genrer, få strammet sproget op og vælge hensigtsmæssig brug af nutid, datid, jeg-form osv. Et andet plus er, at man kan lave opgaverne i sit eget tempo og at der er kort ventetid på en tilbagemelding. Et forslag kunne være et chat-forum for deltagerne på Forfatterskolen.
Mine varmeste anbefalinger
Jeg har indtil videre deltaget på kursus 1 + 2. Det har været sjovt og udfordrende, med mange forskellige slags opgaver. Jeg har fået fantastisk feedback af Lars Stadil, meget konstruktiv og anerkendende, jeg voksede hver gang.
Det er fantastisk at jeg kan lave opgaverne i mit tempo.
Jeg glæder mig til at starte på Masterclass
Fuldt tilfreds!
Fuldt tilfreds!
Jeg har anvendt forfatterskole.dk og jeg har udelukkende haft en god oplevelse. Jeg har lært en masse og fået fantastisk sparring undervejs. Jeg kan kun anbefale forfatterskole.dk til andre med forfatterdrømme!
Eminent godt sammensatte forløb
Jeg har taget kursus 1 + 2 samt Fortællervinkler og vil meget gerne anbefale Forfatterskole.dk. Det har simpelthen været sjovt. Og på en eller anden forunderlig vis, efter at have leget mig igennem lektionerne, prøvet mig selv af, prøvet forskellige værktøjer af, så skriver jeg bare lettere og bedre nu. Lektionerne præsenterer noget absolut overkommeligt teori og nogle øvelser, der bringer en godt rundt. Responsen fra Lars Rudolf er altid lydhør, anerkendende og anbefalende.
Coaching
Jeg har haft et coaching forløb med Lars Rudolf i september 2025. Det har været meget lærerigt og en god støtte i min videre skriveproces.
Det har gjort mig mere sikker og bevidst om min skrivestil og givet mig et godt rygstøtte for min videre skrivning.
Tannie
Godt kursus også for nybegyndere
Jeg har taget kursus I & II, masterclass og fortællervinkler. Jeg var helt nybegynder men har noget mere øvelse gennem de cirka 5 måneder.
Jeg har lært virkelig meget om at skrive skønlitterært gennem inspirerende oplæg og konstruktiv og empatisk feedback fra Lars.
god feedback
Bemærkninger til kurset 'personlig coaching'.

Reply from forfatterskole.dk
Super spændende forløb med meget brugbar feedback
Super spændende forløb med rigtig god, brugbar, og detaljeret feedback på mine opgaver fra kursuslederen. Der er mange ting, jeg vil tage med mig videre fra forløbet - en klar anbefaling herfra.
Alletiders online skrivekursus
Jeg har netop afsluttet skrivekursus 1 og 2. Det har været sjovt og utrolig lærerigt. Opgaverne er gode og meget forskellige. Det er sundt at komme ud "komfort-zonen", og prøve kræfter med andre genrer end de vante. Det har været den perfekte måde at komme i gang med at skrive, da det er ganske uformelt og lige at gå til. Lars giver rigtig god feedback, der både er konstruktiv og opmuntrende. Jeg giver forfatterskole.dk mine bedste anbefalinger!
Lars Rudolf har gennem sine tydelige…
Lars Rudolf har gennem sine tydelige kommentarer af mine opgaver, formået at løfte min skrivning. Kurserne på Lars Rudolf forfatterskole har haft stor virkning på mit prosa skrivning. Lars Rudolf professionelle tilbagemeldinger har gjort, at jeg i dag kan skrive prosa næsten fejlfrit. Hvis der et sted derude sidder en lille forfatterspire, kan jeg varmt anbefale Lars Rudolf Forfatterskole Jane Evy
Sjovt og udbytterigt skrivekursus
Sjovt og udbytterigt skrivekursus!
Jeg tog kursus 1+2 samlet og havde en fantastisk oplevelse med at dykke ned i nye skriveteknikker. Forløbet var sjov, lærende og meget let at finde tid til, selv i en travl hverdag.
Derudover var feedback på lektierne fra kursusansvarlig Lars, helt enormt brugbar. Han hjalp mig med bla af bryde enkelte sætninger ned, så de blev mere powerfulde og min samlede tekst blev bedre.
Vil anbefale alle skrive-elskende mennesker at følge kurset!
Jeg har netop afsluttet kursus 1 og 2…
Jeg har netop afsluttet kursus 1 og 2 og har været meget tilfreds med opgaverne og tilbagemeldingerne. Det er sjovt og lærerigt at blive udfordret på både teknik og genrer.
Anbefaling af Masterclass forløb
Jeg synes, der har været en meget givende, brugbar og opbyggelig feedback og kommentarer til min besvarelser. Der er blevet genbesøgt tidligere anvendte redskaber i værkstøjkassen, fra kursus 1 og 2, der her i Masterclass er blevet foldet yderligere ud. Jeg har fundet det rigtig givende at arbejde kontinuerligt med at bygge en karakter og en fortælling op gennem flere lektioner. Det har været nyt land for mig at arbejde på den måde.
Jeg kan absolut anbefale masterclass forløbet.
Jeg giver mine allerbedste anbefalinger…
Jeg giver mine allerbedste anbefalinger til forfatterskole.dk. - Jeg har fulgt kursus 1, 2 og Masterclass og fortsætter om lidt på kurset Fortællervinkler. Jeg er en læsehest og har i mit arbejde altid haft med forskellige former for tekster og formidling at gøre. - Jeg har ikke nogen umiddelbar drøm om at leve af at være forfatter, men der er ord, der gerne vil ud og jeg vil gerne lære et "håndværk".
Jeg har været sygemeldt med en stress- overbelastningsskade i min hjerne. Jeg skulle skærmes for ydre stimuli og følte mig fanget i, ikke at kunne træne eller afprøve om jeg egentlig kunne genoptræne min evne til at holde fokus, fordybe mig og tænke kreativt. - De her kurser har været som skræddersyet til et stille og roligt forløb fremad. Du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil arbejde og det var en kæmpe fordel, at der i øvelserne på kursus 1 og 2 var forslag til en tidsmæssig og indholdsmæssig ramme. - Det passede så perfekt, at der blev et større egenansvar på Masterclasskurset.
Skriveøvelserne er virkelig godt bygget op, de er spændende, sjove, kringlede og udfordrende, - og jeg elsker, at der hver gang følger sproglige eller filosofiske overvejelser med som et ekstra lag. Jeg synes det er et plus, at du bliver tilknyttet en bestemt forfatter, så bliver forståelsen for spørgsmål og svar gradvis større undervejs. Der bliver altid svaret hurtigt tilbage.
Jeg har været tilknyttet Lars Rudolf Stadil og jeg har kun godt at sige. Han er været virkelig god til at rette og give feedback, så du både bliver opmærksom på din egen stil, de problemer, der kan være i den forbindelse og forslag til andre måder at formulere sig på, eller helt nye veje at gå. -
Forfatterskole.dk er som en god roman, der ikke må slutte.
Jeg valgte hele pakken på Forfatterskole.dk, fordi nu har jeg tiden til at fordybe mig og komme i gang med at skrive og skabe. Det har jeg ikke fortrudt et øjeblik. Gennem forskellige opgaver lærer jeg skriveteknikker, lærer hvordan sproget arbejder i en roman, lære at skrive om sanselighed i alle dens mange former. Bare for at nævne nogle eksempler, listen er lang og spændende. Feedbacken er altid anerkendende og konstruktiv. Og alt ses igennem til det sidste komma.
Prisen er overkommelig, jeg vil sige uforskammet billig, når jeg ser på, hvad jeg har fået igen af respons og hvor meget jeg skriftlig har rykket mig nærmere mine egne mål. Og der er altid mulighed for at tage forløbene i bidder for at prøve hvad det er.
Forfatterskole.dk er som en god roman. Man bliver afhængig og ønsker at den ikke ender.
De absolut bedste anbefalinger
Det har været et rigtig spændende og godt forløb. Jeg er blevet udfordret flere gange og kan virkelig mærke og se en fremgang i måden jeg skriver på. Super god konstruktiv feedback fra Lars, som jeg har kunne bruge videre i forløbet.
Måske jeg skal være forfatter 🤗
De absolut bedste anbefalinger fra mig.
Spændende kursus
Det har været en fantastisk rejse ud i skrivekunsten på kursus I og II.
Jeg har nydt hvert minut af de øvelser vi har fået, og jeg vil overveje en masterclass på et senere tidspunkt.
Som format synes jeg at online kursus er helt ideelt, og jeg har nydt at kunne fordybe mig i min egen 'hule' - men er sikker på, at det personlige møde kan noget andet.
Jeg har følt mig tryg og taget 'godt hånd om' i feedbacken, som jeg hver gang har ventet spændt på.