Hej, Strukturen och innehållet i kursen är 5 stjärnor. Patrik som kursledare är fantastisk. Jag är super nöjd. För att uppnå ännu högre resultat skulle jag önska mer tid. Tid som läggs på diskussion... See more
Company replied
Det var en sjukt givande kurs, från första bemötandet och hela vägen igenom. Känner att jag fått de verktyg jag saknat för att kunna leverera och bli ännu bättre inom min roll. Patrik är helt feno... See more
Company replied
Vi hade hört goda rykten innan. Bra inkludering av Patrik under kursen och användbara insikter som gör skillnad och kan användas direkt.
Company replied
Försäljningschefen är ett försäljningsutvecklingsföretag som hjälper företag i Norden att öka försäljningen och skapa mer förutsägbar tillväxt. Vi fokuserar på bättre säljstrategi, tydliga arbetssätt, effektiva metoder och verktyg samt på att stärka kompetensen hos både ledningen och de som säljer. Det gör vi genom föreläsningar, rådgivning, coaching och utbildningar som ger resultat. Sedan starten 2010 har Försäljningschefen varit en drivkraft inom försäljningsutveckling. Grundat av Patrik Nordkvist, med mer än 30 års erfarenhet av försäljning och ledarskap, har företaget hjälpt över 500 företag i Norden att öka sin försäljning och utveckla sina team. Vi kombinerar relevant forskning, egen erfarenhet och tydliga metoder för att skapa struktur och hållbara säljvanor. Vi genomför egna studier och analyser för att få fram aktuell och relevant data om försäljning i Norden. En central del av detta arbete är Försäljningslönebarometern, som vi publicerar årligen och som är an av Sveriges mest omfattande lönestatistik för säljare. Vi förstår de utmaningar som säljorganisationer möter varje dag. Därför levererar vi inte bara kunskap och inspiration, utan också konkreta verktyg och stöd som hjälper företag att bygga nya, effektiva säljvanor och ett mer strukturerat arbetssätt. Vårt mål är alltid att skapa uthållig förändring, bättre resultat och lönsam tillväxt.
Kungsgatan 60, 1tr, 111 22, Stockholm, Sweden
En komplett och bra utbildning som blev anpassad för mina behov. Riktigt nöjd med allt. Har anpassat mitt sätt att jobba tack vare utbildningen.

Reply from Försäljningschefen
Strukturen och innehållet i kursen är 5 stjärnor. Patrik som kursledare är fantastisk. Jag är super nöjd. För att uppnå ännu högre resultat skulle jag önska mer tid. Tid som läggs på diskussioner. Förstår att 2 dagar skulle behöva utökas till 3 dagar, kanske skulle kunna vara ett alternativ. Patrik skapar engagemang under kursen som jag tror skulle kunna förvaltas ytterligare.

Reply from Försäljningschefen
Patrik är helt fenomenal på att hitta lösningar på de funderingar jag har haft, med så enkla medel.
Fantastiskt nöjd, kan verkligen rekommenderas!

Reply from Försäljningschefen
Jag tyckte gruppövningarna var suveräna! Kul att få testa i praktiken det man pratat om.
Kan verkligen rekommendera Försäljningschefen till andra!

Reply from Försäljningschefen
En mycket lärorik och tankeväckande utbildning som gav mig nya perspektiv och konkreta verktyg att använda. Stort plus till kursledaren Patrik – lyhörd, inspirerande och engagerad. Rekommenderas varmt!

Reply from Försäljningschefen
Professionell, pålitlig och mycket lätt att samarbeta med. Tydlig kommunikation, stort engagemang och hög kvalitet i leveransen. Rekommenderas varmt.

Reply from Försäljningschefen
Patrik hos Försäljningschefen har lyssnat in och förstått våra behov väldigt bra. Det har gjort att de utbildningar Patrik haft för vår säljkår varit kärnfulla och givande. Patriks sätt att förmedla kunskap och erfarenhet är äkta, rakt och roligt, och har varit mycket uppskattat av alla medarbetare. Vi ser fram emot ett fortsatt utvecklande och kul samarbete!

Reply from Försäljningschefen
Patrik höll två mycket uppskattade workshopar för vår säljkår. Pedagogiskt och enkelt, med tydliga exempel från vardagen presenterades lösningar på våra dagliga utmaningar. Mycket bra!

Reply from Försäljningschefen
KAM‑utbildningen har varit mycket uppskattad och motsvarade i hög grad våra förväntningar. Upplägget var väl genomtänkt, strukturerat och relevant för våra behov inom försäljning och affärsutveckling.
Utbildaren visade hög kompetens, god pedagogisk förmåga och ett engagerat sätt att förklara både teori och praktiska tillämpningar. Kombinationen av konkreta exempel, diskussioner och övningar gjorde innehållet lätt att omsätta i vardagen.
Innehållet täckte centrala områden såsom kundsegmentering, värdeerbjudanden, strategisk kundplanering och relationsbyggande. Materialet upplevdes aktuellt, användbart och direkt tillämpligt i vårt arbete med nyckelkunder. Flera av deltagarna upplever redan att de fått nya verktyg som förbättrar både struktur och kvalitet i deras kundarbete.
Just detta kurstillfälle var begränsat med deltagare pågrund av sjukdom vilket tyvärr begränsade utbytet mellan deltagare.
Sammantaget har utbildningen hållit hög kvalitet och gett ett tydligt mervärde för både individer och organisation. Vi ser fram emot att fortsätta utvecklas med stöd av de kunskaper vi fått och kan varmt rekommendera utbildningen till andra företag med liknande behov.

Reply from Försäljningschefen
Bra upplägg på dessa två dagar med teori och praktiskt arbete, bra pedagogiska övningar. Uppskattar modellerna som är användbara i det vardagliga nyckelkundsarbetet. Patrik är genuint kunnig och lär ut och inspirerar på ett mycket bra sätt.

Reply from Försäljningschefen
Handfast, praktisk hjälp som vi direkt kunde tillämpa i viktiga och pågående säljprocesser. Ovärderligt för oss som ungt bolag.

Reply from Försäljningschefen
Jag är väldigt nöjd med Försäljningschefens KAM utbildning som jag slutförde för ett drygt år sedan. Upplägget med en blandning av teori och praktiska uppgifter tillsammmans med andra deltagare från flera olika branscher var riktigt bra. Utbildningen gav mig nya insikter och verktyg samt struktur och för att utveckla arbetet med mina nyckelkunder. Stort plus till Patrik som både är kompetent och entusiasmerande.

Reply from Försäljningschefen
Jag genomförde en KAM-utbildning i maj 2025 och är mycket nöjd. Utbildningen var välstrukturerad och relevant, med en bra balans mellan teori och praktik.
Jag fick med mig värdefull kunskap och konkreta verktyg som jag direkt har kunnat använda i mitt dagliga arbete. Den har även gett mig nya perspektiv på hur jag kan arbeta mer strategiskt med mina kundrelationer.
Rekommenderas varmt till alla som vill utvecklas inom försäljning och Key Account Management.

Reply from Försäljningschefen
Försäljningschefen har alltid professionella utbildningar och seminarier som är anpassade på ett perfekt sätt och som är direkt applicerbara!

Reply from Försäljningschefen
Konkret, pedagogisk och för oss väl anpassad föreläsning om att våga ta betalt!

Reply from Försäljningschefen
fantastiskt mycket kompetens och erfarenhet i detta bolag

Reply from Försäljningschefen
Jag tyckte det var väldigt bra upplägg på kursen, även om det var 2 år sedan, så sitter mycket kvar tack vare strukturen och pedagogiken i kursen.
Tyvärr var det bara jag som gick på mitt företag, hade vi kunnat implemetera dessa ideer på sälj hos oss hade vi kunnat sälja mycket mer.

Reply from Försäljningschefen
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.