Fostira var fantastiska att skapa en smart AI lösning som ger oss kontroll och spårbarhet i vår biodling. De arbetade snabbt och hela lösningen har överträffat våra förväntningar.
See what reviewers are saying
"Vi tog hjälp av Fostira med annonsering på sociala medier, och jag måste säga att vi är imponerade över resultaten. De har verkligen koll på hur man optimerar annonser för att få bästa möjliga effekt... See more
Vi har samarbetat med Fostira för att nå ut bättre med våra annonser och det har varit ett riktigt lyckat drag. Deras strategier och kampanjer har gett oss både fler kunder och högre synligh... See more
Ett fantastiskt bemötande av Alexander och alla hans medarbetare som jag har varit i kontakt med, Vi fick en hemsida som överträffade mina förväntningar, vi fick en ny fin logga och ett helt nytt... See more
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Bra bemötande och driven personal.
Otroligt bra service och hög kvalitet
Otroligt bra service och väldigt pålitliga. Håller utlovade tidsestimat och levererar väldigt hög kvalitet.
Superbra service
Superbra service! Snabb och rak kommunikation och fick precis den hjälp jag sökte. Kan varmt rekommendera!
Vi kom i kontakt med Fostira genom…
Vi kom i kontakt med Fostira genom rekommendationer vi hört från dom sedan innan. Dom har levererat över förväntan och även hållt en tydlig och effektiv dialog med oss!
Otroligt bra
Otroligt bra, korta snabba puckar. Rekommenderar starkt detta företag /Rikard
Rekommenderar dessa herrar.
Fantastiskt duktiga grabbar som är mycket lyhörda och proffsiga. Hjälpte oss med logga och tryck till vårt bolag.
Professionalitet, Effektivitet, engagemang och Ansvar.
Som en del i vårt arbete för mänskliga rättigheter, så är det viktigt för oss att ha förtroende ingivande företag att samarbete med . Ett företag som står upp för vårt arbete, med ett eget socialt ansvar på lokalt och nationellt nivå. Att komma med innovativa lösningar och föra ett professionellt förhållningssätt i vår gemensamma process, är viktiga aspekter för att på ett effektivt sätt hjälpa vårt arbete framåt. Detta och med mycket mer kan vi varmt rekommendera och tacka Fostira AB som professionella samarbetspartners. René Prada // Upphandlande Marknadskoordinator Run For Pride.
Fantastiskt nöjd med fostira
Fantastiskt nöjd med fostira.
Fick kontakt med dom via säljare på servicefinder. Kontakten har varit kanonbra. Fostira har hjälpt oss med hemsida som vi nu tillsammans finslipar på. Bbml.se. beställde visitkort som först vart lite fel då kompenserades detta på ett grymt professionellt sätt. Enkla att ha att göra med, snabba på att svara. Vi hade precis startat upp detta bolag och bad om att få längre faktureringstid vilket inte heller var nåt problem.
REKOMENDERAR STARKT FOSTIRA.
JESPER
Jättenöjd med dessa grabbar!
Jättenöjd med dessa grabbar!
Bra support. Bra pris! Ett väldigt transparent samarbete hela vägen från start/idé till ett kanon resultat!. Kanon nöjd!!!
Snabb service och hög kvalitet på…
Snabb service och hög kvalitet på utfört arbete.
Fostira AB fokus på kunden behöv
Hej
Via offerta fick jag kontakta Fostira AB . Jag behövde skapa en hemsida för min företag.
Jag fick en jätte bra erbjudanden o hemsida var exakt som jag önskade...rekomenderar stark Fostira AB
Dom ringde mig över telefon
Dom ringde mig över telefon. Hjälpte mig med hemsidan, blev riktigt bra.
Hjälpte mitt företag med en ny logotyp
Hjälpte mitt företag med en ny logotyp. Mycket nöjd med resultatet och den snabba leveransen.
Snygg och bra hemsida fick jag
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.