ADVARSEL. De aflyser forestillinger og stjæler de penge de kan. De vil gerne refundere noget af beløbet, men de skal lige tjene 30 kr. pr. billet selvom DE annullere forestillingen. Tænk, hvis man... See more
See what reviewers are saying
OBS på ikke at købe de dyre billetter (545 kr.) i orkestergraven til Klokkeren fra Notre Dame i Det Kongelige teater i KBH. Man får en hård træbænk, der skal deles med andre og ikke et selvstændigt sæ... See more
Tænk på, at langt over halvdelen af jeres kunder (os!) IKKE stemmer derude, på den ultrarøde kommunistfløj ! Og at vi derfor ikke støtter, at ytringsfriheden skal knægtes ! Tænk jer om og sæt... See more
Kære Fredericia Teater, I går kom vi endelig afsted igen og fik set hele forestillingen. Det var virkelig en helt fantastisk oplevelse og ikke noget, jeg ville have været foruden! Jeg både... See more
Hasn’t replied to negative reviews
ADVARSEL - tyve findes i alle brancher
Tænk, hvis man også skulle betale for at mekanikere havde booket dig ind på hans værksted, men blev nød til at aflyse din tid, fordi han havde noget sygt personale. Vi sender en regning for at have brugt tid på at booke dig ind i vores system.
Tyve findes i alle brancher
Min første oplevelse på Fredericia…
Min første oplevelse på Fredericia Teater var fænomenal! Jeg er ovenud lykkelig for at jeg tog turen fra København, for at se det helt absurd fantastiske og komplet gakkede stykke satire, der udgør opsætningen "Ingvar!".
Fed musik, formidable tekster og afsindigt vidunderlige skuespillere! Love, love, LOVED it!
Derudover er forholdene i teatret også helt i top: venlig betjening, fornuftig garderobepris, ingen lange køer.
Vi har købt for 4.500 kr billetter til…
Vi har købt for 4.500 kr billetter til She loves you i juni. Så melder sig edderbukme konkurs få dage inde i virusperioden. Hørte de solgte billetter dagen før de meldte sig konkurs
Sikken moral. Jeg skal komme efter dem😩
Helt igennem fantastisk
Helt igennem fantastisk, var inde og se klokkeren fra notre dame, havde scenepladser og oplevelsen af at sidde sammen med skuespillerne var uforglemmelig!
Kan varmt anbefales herfra.
Fantastisk service og kundepleje
Fantastisk service og kundepleje. Jeg fik nye billetter til en forestilling pga dårlige pladser bestilt pr telefon.
Jeg er så taknemmelig.
Skøn forestilling. Vild med Tarzan.
Fuldstændig uansvarlig at sælge…
Fuldstændig uansvarlig at sælge billetter ude i siden af salen du ser kun en 3del.
I det mindste skal der oplyses på billetten begrænset udsyn vi betalte jo over 500kr!!!
Vil nu søge om kompensation
Meget dårlig stil, men den smule vi så var godt 🙄🙄🙄
Fantastisk service og forestilling.
Kære Fredericia Teater,
I går kom vi endelig afsted igen og fik set hele forestillingen.
Jeg både græd, grinte og var helt på bagdelen over al akrobatikken.
Tusinde TUSINDE tak for jeres ekstraordinære kundeservice.
Nu er både Klokkeren og Tarzan set, vi venter spændt på at se, hvad den næste store forestilling byder på.
Rigtig glædelig jul til jer alle ❤️🎅🏻.
Mvh Amanda
Aflyst forestilling og nedgradering af billetter
Vi havde billetter på balkonen midt for til den aflyste Tarzan forestillingen. De nye billetter de kan tilbyde os er helt ude i siden. Altså dårligere pladser end dem vi oprindelig havde. Når nu der aflyses en forestillingen og nogle må nedgraderes i sin billet så havde det været virkelig god stil enten at tilbyde at få opgraderet sin billet til en lille pris eller at de beklager ulejligheden og der står en lille valgfri drikkelse i baren klar i pausen til en. Vi ved godt at i dølger reglerne, men siddepladsen gør bare en kæmpe forskel for teateroplevelsen. Og vi vil selvfølgelig hellere have teaterforestillings-oplevelsen end ingen.
Vi glæder os utrolig meget til at se forestillingen og er sikre på at det er et vanvittig flot stykke. Men servicen er vi virkelig ærgelige over.
Fuldt fortjent
Fuldt fortjent, at de får så flotte anmeldelser for deres opsætning af Notre Dame, men servicen blandt personalet er også virkelig god. Fik god hjælp i forbindelse med, at mine forældre skulle overvære en forestilling. Til trods for, at jeg ikke selv havde indløst billet kunne jeg uden problemer følge dem ind på deres pladser - ja endda bringe dem drinks i pausen!
En super god forestilling
En super god forestilling, med dygtige og erfarne skuespillere. Klokkeren fra ND var et fantastisk stykke! Jeg kan godt forstå de har så mange besøgende. Grunden til 4 stjerner og ikke 5 stjerner er udelukkende sidde arrangementet. Vi havde købt 4 billetter til over 700kr pr stk og så sidder man blot på en gammel café stol. I et så professionelt setup ville jeg skarpt overveje at få installeret et mere fast og bedre siddearrangement, som har en hævning ned af rækkerne. Man kunne ikke se særlig meget fra de pladser vi havde i midten da alle sidder i samme højde, hvilket desværre går enormt udover ens oplevelse.
Dårlig service i garderoben...
Fantastisk Forestilling af “Klokkeren fra Notre Dame”, men det ødelagde lidt af aftenen at der var så dårlig service i garderoben. Jeg betaler for at få mit overtøj i garderoben og forventer dermed også at det er der når jeg skal hjem igen. Da jeg efter forestillingen skal hente det igen var mit tørklæde væk. Altså det er jo hvad der kan ske, men i stedet for at være lidt venlige og behjælpelige var personalet bare total ligeglade og sagde at det kunne de desværre ikke gøre noget ved så vi kan vente og se når alle andre har hentet deres. Så får vi selv øje på at det hænger henne på et af stativerne, og vil derfor gerne i kontakt med en af pigerne igen, men i stedet for at hjælpe os rullede de bare surt gardinet for så vi ikke kunne se ind i garderoben og forstyrre dem mere, og så hjalp de andre kunder videre. Efter noget tid kom en af pigerne så med tørklædet og spurgte flere andre gæster om det var deres før jeg kunne nå frem og sige det var mit..
Så jeg endte da med at få det med hjem.. jeg synes det var yderst dårlig service og overhovedet ikke nogen hjælp at hente hos pigen bag garderoben. Lidt venlighed havde klart givet mig lidt mere forståelse for at man smider kundernes overtøj væk, som jeg jo ellers har betalt penge for at det ikke skal.
Anbefales i højest grad
Flot forestilling - men dårlig udsyn.
Vi var 10, der i går var sammen i Fredericia Teater og se Tarzan. Det var et helt fantastisk stykke. Virkelig flot sceneopsætning og dygtige skuespillere samt musikere.
Desværre kunne vi ikke se alt, hvad der foregik.
Vi sad bagest i salen (på 2. sidste rækker og pladser til 428 kr. stykket), som desværre ikke skrånede nok til, at man kunne se scenen ordentligt for de der sad på de første 3 rækker foran, og balkonen gik så langt ud i salen, at man ikke kunne se, hvad der skete, når forestillingen foregik i højderne. Super ærgerligt, da det hele ellers var så flot.
Dog stadig en rigtig god oplevelse.
Dårligt udsyn og ondt i enden
Den 27 juni 2017 var jeg inde og se Klokken fra Notre Dame og havde købt billetter til pladser på scenen. Jeg havde glædet mig, da jeg sidste år havde været inde på Det Ny Teater og se Jekyll and Hyde, hvor jeg også sad på scenen. Det var helt fantastisk, da de havde formået at få skuespillerne til at bevæge sig rundt på scenen, så både tilskuerne på scenen og i salen var med. Igår gik jeg fra forestillingen skuffet. Skuespillerne stod mest med front ud om salen så det stort set kun deres rygge man så. Oven idet var nogle af skuespillerne placeret nede blandt os på scenen, hvilket gjorde at de til tiden stod lige foran en, så man ikke kunne se hvad der skete på scenen. På bagkollisen kørte der også noget grafik som en del af fortællingen, som vi ikke fik med og man mistede derved helheden af forestillingen og fortællingen. Udover det sad vi på kirkebænke, så vi selvfølgelig faldt ind, hvilket jeg fuld ud kan forstå. De her bænke var dog så hårde og ubehagelige at sidde på (hhv. 1 time 15 min og efter pausen 1 time) så man fik utrolig ondt i ryggen og i bagdelen.
Jeg synes det er super ærgerligt at have brugt en masse penge på en billet på scenen, hvor jeg måske i stedet heller skulle have valgt en billet ned i salen, hvor vi bedre kunne se hele forestillingen og havde siddet mere behageligt. Jeg giver derfor kun 3 stjerne, og overvejede faktisk om jeg kun skulle give 2. Jeg plejer at være kæmpe stor fan af det kongelige teaters forestillinger, men denne gang blev jeg virkelig skuffet. :(
Seebach i Det kongelige teater
For anden gang har jeg haft fornøjelsen af at se en Fredericia Teater opsætning, og selv om jeg var begejstret for Shu-bi-dua, så slår Seebach den opsætning i vellyd og stemning.
Begejstringen i salen var så stor, at der flere gange var stående applaus under forestillingen. Det var iøvrigt også tiltrængt da sæderne i Det kongelige Teater er rædselsfulde at sidde på - kan der virkelig ikke gøres noget ved det??? ( Til de entrépriser?)
Rasmus Seebach i Det Kgl. Teater
Vi glæder os til Rasmus Seebach. Tak til søde Sofie i jeres billet for at trylle med vores billetter <3
Mette fra billetservice er med garanti…
Mette fra billetservice er med garanti og uden sammenligning, VERDENS. BEDSTE!
Tak for din hjælp, den er meget værdsat.
Seebach
Har været inde og se Seebach. Det hele fungere bare perfekt og forestillingen var absolut førsteklasse! Lyd og fortælling var helt i top. Kan varmt anbefales herfra.
Klokkeren fra Notre Dame på det KGL …
Klokkeren fra Notre Dame på det KGL teater
Vi købte 3 billetter til Kategori G 1. række sæder 39, 41 og 43.
Da vi ankommer til forestilligen konstaterer vi at vi ikke har mulighed for at se ret meget af forestillingen. Alt hvad der foregik i højre side af senen kunne vi slet ikke se, handlinger der foregik midt på senen bagest kunne vi heller ikke se pga. stor opsat højttaler i loftet. Hvad der forgik bagest på scenen kunne to af os ikke se og den der sad på sæde nr. 39 kunne se meget lidt.
Ovennævnte var under forudsætning af at vi sad helt ude på kanten af sædet og med drejet ryg. Sad vi helt almindeligt på sædet kunne vi ingenting se.
Da vi bestilte billetterne var der ingen "Advarsel"/beskrivelse af, at der var begrænset udsyn.
Ovennævte resulterede i at vi er meget skuffet over forestillingen, da vores udsyn var meget minimalt og en dårlig ryg, som har resulteret i 4 kiropraktor besøg.
Vi mener derfor vi er berrettiget til tilbagebetaling/kompensation for den billetpris vi har betalt.
Havde vi vidst, at vi ikke kunne se noget ville vi have bestilt nogle andre billetter eller slet ikke bestilt dem.