See what reviewers are saying
Alle byer burde have en Fri Bike Shop, og vigtigst af alt - alle byer burde have en Jeppe! Heldigvis for mig findes han i min by, og vi slipper ham ikke her i Hadsund! 😊 Er uheldet ud... See more
Company replied
Company details
About Fri BikeShop - Hadsund
Written by the company
Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger, og har butikker fordelt over hele landet. Vi er altid interesserede i, at du får den bedste oplevelse hos os, om det er i en af vores butikker eller online på fribikeshop.dk. Fælles for vores kæde er, at vi tilbyder den højeste faglighed inden for cykler, og altid står klar med produktfagligviden, samt et stort smil for at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel.
Kunden i centrum
Om du befinder dig i butikken eller online, så er vores helt store fokus at have dig i centrum. Det bærer vores kundeservice også præg af, hvor du altid kan spørger om hjælp, hvad end det omhandler produktspecifikationer eller info om en af vores butikker. Vi sidder klar på telefon, mail og chat mandag til fredag fra 09.00 – 16.00, så vi i god dialog kan hjælpe dig videre og finde en god løsning.
Fri BikeSmart
Hos Fri BikeShop holder vi dig godt kørende, både før, under og efter dit køb. Tilkøber du Fri BikeSmart med din cykel får du fri adgang til al service, lige fra eftersyn og kædestramning, til lapning og justering af cyklen i 3 år. Efter to år kan du endda også bytte din Fri BikeSmart-cykel til en helt ny – vi tilbagekøber den gamle cykel af dig, så længe du køber en ny Fri BikeSmart-cykel med en ny 3-årig aftale.
Populære kategorier
Fri BikeShop
Written by the company

- Landsdækkende service
- Med Fri BikeShop's landsdækkende butiksnet med over 90 butikker har du altid god service inden for rækkevidde.
- 100% Klargjorte cykler
- Alle cykler bestilt på fribikeshop.dk bliver samlet og klargjort af en af vores dygtige og udlærte mekanikere på vores professionelle værksted.
- Rentefri delbetaling
- 0 kr. udbetaling, renter og gebyrer. Hos Fri BikeShop kan du købe ny cykel til dig selv eller hele familien på én gang og betale over 10 eller 20 måneder. Kom ind til din Fri BikeShop butik og start en Fri Konto i dag.
- Serviceordning
- Med din nye cykel følger desuden en fordelagtig serviceordning. Du får et servicehæfte med 4 eftersyn, hvoraf det første er gratis. Når du bruger vores professionelle værksted til de næste 3 eftersyn, udvider vi din reklamationsret til 3 år.
Ålborgvej 52, 9560, Hadsund, Denmark
- +4598571692
Replied to 76% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Jeg er godt tilfredse med det arbejde…
Jeg er godt tilfredse med det arbejde jeg fik udført
Gode priser
God service og god til at hjælpe hvis der er et eller andet. Gode priser.
Scott cykel
Vi købte 2 cykler til 60.000 for lidt over 2 år siden. Min kærestes scott cykel var maling gået af støtte fod og pedaler i garanti perioden, fik at vide at man har ramt noget, så ingen dækning. Da cyklen havde kørt 1200 km skulle
Tandhjul og kæde skiftes, det var normalt fik man at vide. Nu skal det skiftes igen . Det er dyrt . Så gik han til en anden cykel handler som sagde at cyklen kun var til terræn. Og det skal lige siges der blev sagt hvad cyklen skulle bruges til . Så en dyr fornøjelse at man stolede på sælger. Kan ikke huske den nøjagtige dato hvor han var i Hadsund

Reply from Fri BikeShop - Hadsund
Kompetence og hjælpsomhed
Jeg slog ryggen og kunne derfor ikke komme som aftalt med min cykel i mandags. Der laves en ny plan, de kommer tirsdag og henter den og idag torsdag bliver den afleveret hos mig igen, lappet og repareret. De er altid positive og klar til at hjælpe. Uanset og man handler i butikken eller skal have lavet cykler
KÆMPE anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeppe og Jesper er nogle af de bedste cykelmekanikere og cykelforhandlere jeg nogensinde har mødt! De er dygtige, fair og kompetente. Jeg vil anbefale alle at tage derud, hvis man skal have en god ny cykel eller skal have fikset sin gamle. KÆMPE anbefaling herfra. Jeg har selv købt to cykler hos dem - og lur mig om ikke, jeg skal handle der igen en dag.
Simpelthen en fantastisk oplevelse og…
Simpelthen en fantastisk oplevelse og super fantastisk service …. Han ( måske Jeppe ) var top professionel og guidede vores 11 årige som havde han været Jonas Vingeggard med Bjarne Riis på bagagebæren ….. dejlig dejlig oplevelse og super gode priser …….
Har lige handlet hos Fri BikeShop - Hadsund
Har lige handlet hos Fri BikeShop - Hadsund.
Man skal lede længe efter en så flot behandling, som den Jeppe har givet. Jeg havde svært ved at bestemme hvilken elcykel, jeg havde brug for, men Jeppe sagde, "Du bliver bare ved med at prøve, til du finder den rette. Jeg blev grundigt instrueret om brugen af cyklen. Det har været en stor og dejlig oplevelse at handle med Jeppe. Tak.
Kurt Krone.
Fantastisk service
En butik med super god service og venligt personale. Vi kom forbi pga. tekniske problemer på en cykeltur, og værkstedet stod straks klar til at hjælpe, så vi kunne komme ud på en skøn cykeltur.
Den fedeste butik med fantastisk…
Den fedeste butik med fantastisk værksted. Vi blev taget så godt imod da vi stod med problemer på en lang cykeltur. Ikke nok med de fiksede vores issues, vi blev også tilbudt kaffe mens vi ventede🤩🙌🏻
Virkelig god service
Virkelig god service, meget hjælpsomme og imødekommende både på værkstedet og i butikken.
Kan varmt anbefale at tage en tur forbi en meget lækker butik.
Alle byer burde have en Jeppe!
Heldigvis for mig findes han i min by, og vi slipper ham ikke her i Hadsund! 😊
Er uheldet ude, hvad enten det handler om dæk på en klapvogn, racercykler, montering af barnesæde på almindelig cykel, eller diverse problemer med sin ladcykel…. Så er Jeppe ALTID og super hurtigt klar med svar og vejledning på messenger - og han kan oftest presse en reperation ind indenfor de næste 24 timer.
Servicen er i top ikke kun før, men også under og efter, hvor han ALTID informerer løbende, så man er med på, hvad der udbedres.
Han tilbød endda en låne ladcykel, så min families hverdag stadig kunne forløbe gnidningsfrit! 🤩
Min største anbefaling skal lyde til
FriBikeShop - 9560 Hadsund
Det er værd at køre efter 😊👏🏻
TAK Jeppe! 🚲😎
I Fri BikeShop føler man sig værdsat som kunde
I Fri BikeShop - Hadsund har jeg endelig fundet en mekaniker der taler til mig som om jeg kunne forstå hvad der blev sagt. Mekaniker der også laver et fantastisk styk arbejde! Min cykel havde en kronisk problem med skift af gear, men nu skifter den let og positiv.
Butikken er spækket med fristende vare, og det er tydelig at Jeppe og Jesper bruger de vare de sælger og anbefaler kun relevante vare der opgrader kundens cykeloplevelse.