Frished
See what reviewers are saying
Mooie kwaliteit sportpolo's! Ik heb veel sportshirts van Gymshark, maar deze polo's zitten mij veel fijner.
Het masker voelt heel fijn aan en ziet er nice uit, kwam ook snel binnen.
Company details
Information provided by various external sources
Bij Frished gaat het allemaal om comfort en er fresh uitzien. Ons doel is jou te voorzien van de beste kwaliteit fashion en bescherming. Frished wordt gekocht door de Ruthless, want alleen de Ruthless kunnen overleven.
Contact info
Netherlands
- contact@frished.com
- frished.com
People also looked at
Mooie kwaliteit sportpolo's
Fijne pet
Mijn bestelling kwam relatief snel binnen, de pet zit erg fijn, ik ga ze zeker vaker bestellen.
Goede kwaliteit
Het masker voelt heel fijn aan en ziet er nice uit, kwam ook snel binnen.
Mooie pet!
Goede kwaliteit pet die goed past en netjes zitten.
De pet heeft een mooie gesp waardoor je de pet precies kan afstellen zoals jij dat wilt.
Dikke nieuwe caps!
Dikke nieuwe caps! Zien er echt ziek uit en zijn ook erg goedkoop! Ook erg snel geleverd voor deze tijden!
Top, ook voor mensen met bril!
Ik vind dat dit mondmasker wat mij betreft een prima pasvorm heeft, het zit goed strak. Mijn brillenglazen beslaan niet meer als ik hem op heb en ik vind het makkelijker om erdoor te ademen dan de andere mondkapjes die ik tot nu toe heb geprobeerd. Zeker een aanrader dus!
Toeren met de motor
Masker door de kerstdrukte wat later ontvangen dan verwacht. Leuk die lakzegel op de verpakking, heeft iets persoonlijks. Filterwissel gaat simpel. Ik gebruik hem wanneer ik ga toeren met de motor. Sluit goed aan en beschermd me ook tegen de kou.
Ik ben blij met mijn aankoop
Ik ben blij met mijn aankoop, pakket kwam snel. Niets mis met de kwaliteit, eigenlijk beter dan ik dacht. Via Instagram ads deze maskers gevonden en aan mijn vriend gegeven.
Zeker een aanrader!
Zeker een aanrader, net zo mooi als op de foto's. Ook nog erg betaalbaar. Ik kijk uit naar wat ze in de toekomst te brengen hebben!
Erg goeie levering en ook nog goeie…
Erg goeie levering en ook nog goeie kwaliteit erg te vreden mee!
Goeie kwaliteit
Goeie kwaliteit
Word niet de laatste keer dat ik hier bestel
Erg goede kwaliteit en werd optijd…
Erg goede kwaliteit en werd optijd geleverd erg tevreden mee
Sick product en kwalitatief goed
Het product is van goede kwaliteit en ziet er ook nog eens sick uit. Echt een aanrader voor anderen.
Een goeie oprechte winkel
Ik had perongeluk de verkeerde kleur besteld, dit had ik aangegeven via het bereikbare contact. Het werd gelijk aangepast naar de kleur die ik voor ogen had. Dus zeer tevreden over de service die ze bieden!
Toplevering + Topkwaliteit
Ik heb een Apache Face Mask Black gekocht bij Frished en deze levering was ontzettend snel. Het product zelf was ook top! Goede kwaliteit en goed te dragen! Ik zou Frished hierdoor zeker aanraden!
Levering was snel en product…
Levering was snel en product fantastisch! Daarnaast was de communicatie ook top.
Ik zou het zeker aanraden!

Reply from Frished
Super tevreden
Super tevreden met mijn aankoop bij Frished! Snelle bezorging, mooie producten! Zou er zeker nog een keer bestellen!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.